Jetspin казіно - канфіскацыя сродкаў

Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак | 23 сакавіка 2018 г. ад | 31 Адказ | 1,971 Прагляд | 6 Рэакцый
Novice
Ранг
1
Рэпутацыя
3
Публікацыі
49
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
29 ліс 2015 г.
spartack, 28 сакавіка 2018 г.
смешна, бо сапраўды думаеш  на рэфсылках  мільён  можна зарабіць.

І ? Што смешнага ? Мільён на реф. спасылках можна зарабляць штомесяц…А часам і не 1 мільён. 

ТС як  ведаю, што  вярнулі  дэпазіт і калі  нават не праб’е іх, то хаця б пры сваіх застанецца,  не лічачы дарма патрачанага  часу. 

Эммм…. ТС сляпы да правілаў, казіно сляпое да гульцоў. Круг амаль замкнёны…

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 368
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.
Smoker, 28 сакавіка 2018 г.
І? Што смешнага? Мільён на реф. спасылках можна зарабляць штодзённа… А часам і не 1 мільён. Эммм…. ТС слепы да правілаў, казіно слепае да гульцоў. Крук амаль замкнёны…

Smoker, каб мільёны зарабляць на реф спасылках, трэба добранька папрацаваць і ўкласці немалыя грошы на раскрутку. Паспрабуй сам, кожны можа гэтым займацца і ўбачыш, якое гэта няўдзячнае і непрадуктыўнае/непрыбытковае занятак. Калі б ТС не перавысіў стаўкі па бонусу, то я б сам пастукаўся да цел менеджэраў гэтага казіно, але, на жаль, ужо не дапаможаш, замкнёнае кола, хіба толькі цуд здарыцца і ў першы раз прабачаць, як гэта рабілі ў казіно Локі, я сустракаўся з такой сітуацыяй, камусьці прабачалі, а камусьці адразу з першага разу грошы спісвалі, па ходу ўсё залежыць ад настрою адміна казіно, хз.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Novice
Ранг
1
Рэпутацыя
3
Публікацыі
49
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
29 ліс 2015 г.
Smoker, чтобы миллионы зарабатывать на реф-спасылках, нужно папатэць вельмі і ўкладваць нямалыя грошы ў раскрутку. Паспрабуй сам, кожны можа гэтым займацца і ўбачыце якое гэта няблагадарнае і непрыбытковае дзело.

Ну ок…я абавязкова паспрабую! Мільёны ж няблагароднымі не бываюць 😁

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
161
Публікацыі
1 189
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
22 ліп 2015 г.
Smoker, каб зарабляць мільёны на рэф спасылках, трэба вельмі папацець і ўкладваць нямалыя грошы ў раскрутку. Паспрабуй сам, кожны можа гэтым займацца і ўбачыце, якое гэта няўдзячнае і непрыбытковае дзяло. Калі б тс не перавысіў стаўкі па бонусе, то я б сам дастукаўся да тэлефонаў менеджэраў гэ [...]

хто што перавысіў?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 368
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.
fenya38, 28 сакавіка 2018 г.
хто што перавысіў?

Табе што прад’явілі, не перавышэнні ставак па боне ці што?  Прабач,  зараз дайшло, што гуляў пры боне ў забаронены слот.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
343
Публікацыі
2 272
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
29 ліс 2015 г.
fenya38, 28 сакавіка 2018 г.
Нічога, я не баюся, проста чакаю адказу ад аднаго вельмі вядомага аффа па гэтай праблеме, на шчасце ён не такі, як той, каго ты згадаў, і дапамагае гульцам у такіх сітуацыях

прабач. жалібу ўбачыў. адказы класссныя аффа )) рот усім пазатыкалі як заўсёды))

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...