Іспанцы "вырвалі" тытул у англічан на Еўра 2024
Навіны спорту
|
15 July 2024
ад
thee4
|
14 Адказаў
|
435 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Фінал Іспанія 2:1 Англія
Зборная Іспаніі выйграла чэмпіянат Еўропы ў чацвёрты раз і стала рэкордсменам. Бліжэйшымі прэследвальнікамі з’яўляюцца нямцы, якія перамагалі на Еўра тры разы.
Добры матч быў, ды і турнір у цэлым.
Ад сябе вылучыў бы Грузію і Румынію, хоць нічога не выйгралі, але як яны гралі – проста маладцы.
Парочка крутых, маладых футбалістаў падарастае ў Іспаніі і Турцыі. Будучыя Мэсі і Раналду)
Ямалю аддалі прыз найлепшага маладога гульца і ўвогуле найлепшага гульца, мне здаецца, ён заслужыў. Аддалі найлепшага Родры, напэўна чыста каб адзін гульец усе прызы не забіраў)
Столькі матчаў было ўзроўню фіналу.Іспанія -Германія , Іспанія -Францыя.У англійцаў была дарога палегчэй к фіналу.Нягледзячы на словы ўсіх крытыкаў пра маладых і не ўмацаваных гульцоў Іспаніі ,яны даказалі што заслугоўваюць павагі і звання чэмпіёнаў Еўропы.
Яны яго не вырвалі, а яны яго выйгралі… Прычым заслужана..
… Сярод іншых каманд мне таксама запомнілася зборная Румыніі. Паказалі добрую запамінальную гульню і ўражанне.. Вынікам фінальнай сустрэчы задаволены,! Да таго ж не “люблю брытаў”, усё чакаю калі яна будзе малябрытанія)
Так, згодзен, румыны трохі сыгралі, але з нявразумнай гульнёй Англія прабілася ў фінал)
Іспанцы аб’ектыўна былі мацнейшыя, перамога заслужаная. Моладзь у іх паказвае ўзровень.
думаю 90% хаця б трохі разбіраючыхся ў футболе падтрымлівалі Іспанію
далой антыфутбол
ты, майстар ручных спраў)
Трэба будзе “пахлапацца”, каб іх трохі “пратопіла”, ну як-то не люблю гэты іх “туманы Альбіён”…)
Толькі вось Гольфстрым.., не вядома, як сябе павядзе, а так бы…)
Цалкам згодзен. Англія ў фінале гуляла сорамна) Як іспанцы маглі вырваць тытул, калі на перамогу англічан не было прычын).
З 94-га года гэта вызначана горшы чэмпіянат кантынента. Дзякуючы новаму фармату, дзе 3 каманды з групы маглі выйсці, зборныя гулялі цалкам у абарончы футбол, баючыся прапусціць мячы, каб у выпадку чаго выйграць па лепшай розніцы мячоў. Англія – антыфутбол усяго турніру, адскочылі некалькі разоў чыста па энергіі.
Мелькалі загалоўкі, што Англія ўжо 13 матчаў еўра не прайграе з Саутгейтам, але чамусьці ніхто не ўзгадваў, што з гэтых 13 матчаў яны выйгралі толькі 5.
Дастаткова паглядзець на xG англічан на гэтым чэмпе і ўсё становіцца зразумела) Грэцыя нумар 2. Вельмі чакаў фінал Іспанія-Галандыя.
Я нават не сумняваўся ў перамозе іспанцаў, але нервы паматалі напрыканцы, бо я стаў. У Англіі ўвогуле быў самы дарагі склад на еўра, але ўвы.
Я не сумняваўся ў іспанцах ,яны каролі футбола )
Недастаткова быць дарагім гульцом, трэба яшчэ добра гуляць… Брыты і так “незразумела”, як трапілі ў фінал)