Інтэрв'ю з мільянерам "sss66666"

Свет покера | 17 студзеня 2015 г. ад | 3 Адказу | 1,408 Праглядаў | 0 Рэакцый
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 053
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.

13 хвілін і 26 секунд – столькі часу спатрэбілася для вызначэння першага месца. Тобто будучы мільянерар зарабляў у гэты час $ 12 406, 95 у секунду. І ў выніку ўладальнікам мільёна долараў стаў расійскі гульц пад нікам sss66666.

Нам удалося звязацца з пераможцам акцыі і пагутарыць з ім. Па яго просьбе мы абышліся без пытанняў, што тычацца асобы гульца.

– Прывітанне, ты толькі што стаў мільянерам! Якія былі твае першыя адчуванні пасля выйгрышу стала?
– О, гэта было нешта неверагоднае, запомнілася болей за ўсё: шалёна білася сэрца, адрэналін зашкальваў да шуму ў вушах, такога я ніколі не адчуваў.

– Цяпер, калі эмоцыі ўлягліся, ты ўжо ўсьвядоміў, што выцягнуў шчаслівы білет?
– На гэты момант я ўжо пачаў прыходзіць у сябе. Вядома, я разумею, што такі шанец выпадае раз у жыцці.

– Калі ты апынуўся за шчаслівым сталом, ці ўжо ведаў, што табе гарантована мінімум $ 100 000. Ты быў згодны на гэтыя грошы ці абавязкова хацеў перамагчы?
– Спачатку, вядома, быў згодны, але калі шанцы сталі 50 на 50, я сабраўся з думкамі, перамог хваляванне, і прыняў адзінае правільнае рашэнне.

– У цябе быў нейкі план на гульню, напрыклад, разыгрываць толькі добрыя рукі або, насупраць, гуляць агрэсіўна, ціскай на сапернікаў?
– Так, гуляць толькі з добрай рукой.

– Паводле статыстыкі, ты гуляеш нядаўна і адразу такая ўдача! Будзеш працягваць гуляць у покер і асвойваць новыя ліміты?
– Не выключаю такой магчымасці.

– Гэта падзея перавярнула тваё жыццё?
– У прынцыпе ўжо пачынаюць з’яўляцца новыя адчуванні.

– Раскажы пра тое, як складваўся турнір, бо спачатку ты страціў палову стэка, потым аднавіў і выбіў абодвух гульцоў. Падрабязнасці ў студыю!
– Вядома, страту паловы стэка гэта хваляванне. Аднак я лавіў сябе на думцы, што сапернікі хвалююцца не менш за мяне і тады цалкам сканцэнтраваўся на гульні. Насамрэч, я цямніць пачатак гульні, пасыпалася шмат каментарыяў і пажаданняў, як добрых так і не вельмі. Гэта моцна адцягвала.

Ну а што датычыць тактыкі і стратэгіі… Я заўсёды стараюся спачатку «накорміць» апанентаў, так бы мовіць усыпіць пільнасць, а далей дзейнічаць па плане. Не заўсёды гэта атрымліваецца, але ў гэты раз тактыка спрацавала, супалі ўсе ўмовы для гэтага, у тым ліку і гіганцкі прызавы фонд.

– У момант гульні цябе падтрымліваў хто-небудзь з родных або знаёмых?
– Усе мае сваякі спалі ў той час, аднак ад маіх эмоцый прачнуліся і падумалі што я звар’яцеў!!! Эмоцый было ну больш чым дастаткова)))

– Якое паходжанне твайго ніку?
– sss гэта ініцыялы, ну а 66666 – проста так захацелася.

– Можаш расказаць, як цяпер выглядае мільянер, крыху пра сябе?
– Мне 33 гады. Род заняткаў – майстар на ўсе рукі. Стаж гульні ў покер каля трох гадоў.

– Калі не сакрэт, як плануеш распарадзіцца выйгрышам, пакінеш нешта для гульні на PokerStars?
– Перш за ўсё вырашу ўсе фінансавыя праблемы, свае і сваякоў. Частку пакіну на адукацыю дзяцей, нейкую частку ахвярую на дабрачыннасць дзецям, якім неабходна дарагое лячэнне. З астатнім пакуль не вырашыў. Для гульні пакіну трохі.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 053
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.

Эх… Як жа пашанцавала хлопцу… 🙂

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Novice
Ранг
1
Рэпутацыя
0
Публікацыі
12
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
17 сту 2015 г.

Увогуле крута, я думаю, што мне таксама павінна пашанцаваць, хоць бы па аднаму баксу ў секунду выйграваць і я б лічыў, што маё жыццё ўдалась. Але гэтаму хлопцу моцна пашанцавала. Рэспект яму. Хоць яму ён ужо не патрэбны. Будзем старацца дабіцца чагосьці падобнага.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...