Інтэрв'ю з Дар'я "ScarlettD" Фещэнка

Навіны покера | 8 кастрычніка 2017 г. ад | 2 Адказу | 176 Праглядаў | 2 Рэакцыі
Ранг
15
Рэпутацыя
1 639
Публікацыі
14 184
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
13 сак 2017 г.

Дар’я «ScarlettD» Фещенка - адна з самых абаяльных прадстаўніц свету покера, якая валодае вострым розумам, мэтанакіраванасцю і выдатным пачуццём гумару. Дар’я знайшла час і адказала на мае пытанні.
Якія былі адчуванні ад першага вялікага турніру? Які быў вынік?

Залежыць, што лічыць вялікім турнірам. Мая першая серыя, дзе я пачала гуляць mtt, а не кеш, была IPS, што праходзіла ў Гродне ў 2015-м годзе. Бейны былі дэмакратычныя, 200-400$. У двух турнірах заняла трэцяе і сёмае месца. З 16-га года я гуляю падзеі з бейнамі 1000-5000$, але вось успомніць першы з іх ужо складана.
Колькі заробіла за покерную кар’еру? Якія планы на будучыню? Мэты?

Зарабляю дастаткова, не буду называць канкрэтную лічбу, але на жыццё хапае. У планах атрымліваць максімум з наяўных зараз магчымасцяў, каб потым можна было абраць справу па душы. 
Многім вядома, што твар твой хлопец Аляксандр Гофман, раскажы, як і дзе пазнаёміліся? Падарункамі кутае? Вяселле хутка?

З Сашам мы знаёмы больш за 2 гады, не было нейкага канкрэтнага знаёмства, проста агульная кампанія і сябры. Нашы адносіны не будуюцца ў фармаце “кутатка падарункамі” або нейкага спажывання, мы ўжо даволі доўга разам, таму побыт больш сямейнага кшталту. Асцяніцца плануем праз пару гадоў. 
Адпачынак для цябе гэта? Як ставішся да курэння і алкаголю? Які алкаголь пераважаеш?

Адпачынак я аддаю перавагу розны, люблю экзатычныя месцы і яркія ўражанні. На першым месцы будзе пляжны, але з магчымасцю больш актыўнага адпачынку. Я куру, ўжываю алкаголь, таму ніякага маралізатарства вы ад мяне не пачуеце. Напоі выбіраю зусім розныя, ад віна да віскі, залежыць ад месца, кампаніі і атмасферы.
Даш, у цябе ёсць сын Марк, якому 5 гадоў, з чым бы ты хацела, каб ён звязаў сваё жыццё?

Неважна, з чым, галоўнае, каб ён быў шчаслівы. Я буду падтрымліваць і прымаць амаль любыя яго рашэнні. Хіба што наконт работаргандлі задумаюся.
Якімі практыкаваннямі ты падтрымліваеш свае ягадзіцы ў такім цудоўным стане?

Ніякімі, хутчэй, піражкамі) Такая канстытуцыя ў мяне ад прыроды, спортам зараз не займаюся, ляніва, адкрыта скажу.
Чаму пайшла з тимпро покердом

У мяне скончыўся кантракт, а рум перагледзеў сваю рэкламную палітыку, палічыўшы каманду дарагой і не самым выгадным інструментам, і змяніў свой курс.
Ці бывалі выпадкі, што мужыкі за сталамі цябе злівалі бабкі проста таму, што ты Даша?

Не, мне падаецца, мужчыны не любяць прайграваць жанчынам, гэта кранае іх самалюбства.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
676
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.

Да ну я ў прынцыпе не паверу, што яна не змагла як-небудзь паўплываць на гульцоў сваёй прыгажосцю, мне здаецца не за гэтую дзяўчынку.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...