Інтэрв'ю з Дар'я "ScarlettD" Фещэнка
Навіны покера
|
8 кастрычніка 2017 г.
ад
kasper447
|
2 Адказу
|
176 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Дар’я «ScarlettD» Фещенка - адна з самых абаяльных прадстаўніц свету покера, якая валодае вострым розумам, мэтанакіраванасцю і выдатным пачуццём гумару. Дар’я знайшла час і адказала на мае пытанні.
Якія былі адчуванні ад першага вялікага турніру? Які быў вынік?
Залежыць, што лічыць вялікім турнірам. Мая першая серыя, дзе я пачала гуляць mtt, а не кеш, была IPS, што праходзіла ў Гродне ў 2015-м годзе. Бейны былі дэмакратычныя, 200-400$. У двух турнірах заняла трэцяе і сёмае месца. З 16-га года я гуляю падзеі з бейнамі 1000-5000$, але вось успомніць першы з іх ужо складана.
Колькі заробіла за покерную кар’еру? Якія планы на будучыню? Мэты?
Зарабляю дастаткова, не буду называць канкрэтную лічбу, але на жыццё хапае. У планах атрымліваць максімум з наяўных зараз магчымасцяў, каб потым можна было абраць справу па душы.
Многім вядома, што твар твой хлопец Аляксандр Гофман, раскажы, як і дзе пазнаёміліся? Падарункамі кутае? Вяселле хутка?
З Сашам мы знаёмы больш за 2 гады, не было нейкага канкрэтнага знаёмства, проста агульная кампанія і сябры. Нашы адносіны не будуюцца ў фармаце “кутатка падарункамі” або нейкага спажывання, мы ўжо даволі доўга разам, таму побыт больш сямейнага кшталту. Асцяніцца плануем праз пару гадоў.
Адпачынак для цябе гэта? Як ставішся да курэння і алкаголю? Які алкаголь пераважаеш?
Адпачынак я аддаю перавагу розны, люблю экзатычныя месцы і яркія ўражанні. На першым месцы будзе пляжны, але з магчымасцю больш актыўнага адпачынку. Я куру, ўжываю алкаголь, таму ніякага маралізатарства вы ад мяне не пачуеце. Напоі выбіраю зусім розныя, ад віна да віскі, залежыць ад месца, кампаніі і атмасферы.
Даш, у цябе ёсць сын Марк, якому 5 гадоў, з чым бы ты хацела, каб ён звязаў сваё жыццё?
Неважна, з чым, галоўнае, каб ён быў шчаслівы. Я буду падтрымліваць і прымаць амаль любыя яго рашэнні. Хіба што наконт работаргандлі задумаюся.
Якімі практыкаваннямі ты падтрымліваеш свае ягадзіцы ў такім цудоўным стане?
Ніякімі, хутчэй, піражкамі) Такая канстытуцыя ў мяне ад прыроды, спортам зараз не займаюся, ляніва, адкрыта скажу.
Чаму пайшла з тимпро покердом
У мяне скончыўся кантракт, а рум перагледзеў сваю рэкламную палітыку, палічыўшы каманду дарагой і не самым выгадным інструментам, і змяніў свой курс.
Ці бывалі выпадкі, што мужыкі за сталамі цябе злівалі бабкі проста таму, што ты Даша?
Не, мне падаецца, мужчыны не любяць прайграваць жанчынам, гэта кранае іх самалюбства.
Да ну я ў прынцыпе не паверу, што яна не змагла як-небудзь паўплываць на гульцоў сваёй прыгажосцю, мне здаецца не за гэтую дзяўчынку.