InetBet Казіно бездапазітны бонус $10
Форум казіно без дэпазіту
|
26 лістапада 2016 г.
ад
DOMINION
|
17 Адказаў
|
1,882 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Плюсану загадзя! Для вываду дэп не патрэбны, не ў курсе?
Не магу зарэгістравацца, усё перапрабавала, усе нікі якія толькі магла, надпіс выскоквае і ўсё Лагін павінен быць ад 3 да 16 сімвалаў у даўжыню (Лагін павінен быць ад 3 да 16 сімвалаў у даўжыню)
Справа ў тым што тут на сайце быў такі бонус за15год і напісана што выводзяць. але паагаварыўшы ў чаце мне сказалі што для вываду дэп патрэбны
😮 Хм..што-то я там нават зарэгістравацца не магу ніяк(( То лагін блін не такі, то пароль…
Аблом, Расію не прымаюць, сказалі мне ў чаце!! Вельмі шкада, мы не прымаем гульцоў з Расіі
там на сайце ў іх трабла з логінамі, мне таксама сказалі каб паспрабаваў заўтра
Ну ўсё роўна, сэнсу няма) Расія сказалі міма праходзіць)
такая ж печаль пізд цццццц які-то, усё перапрабаваў
😁 Тым больш Расія міма…значыць праходзім міма 😮 А ўвогуле абідна…вагер усяго 10…і зноў міма…бяда, сум прама
Вагер здаецца 15 😏 Але што Расія міма – гэта смутак пячаль, а я ўжо губёнку раскатал 😔
Не дае зарэгіцца, бо краіна забароненая. Беларусь таксама міма.
Тэма зачыненая па просьбе ТС. Чаго не даюць ці даюць. Так і не зразумеў.
UPD: бездэп выдаюць. Бярэм. (ТС галавой сказаў адказвае)
Кароч, хз, ён рэгістравацца не дае, і яшчэ і кліент па націску на крыжык не закрывае, даводзіцца праз дыспетчар задач выключаць (((
а ты з якой краіны,калі там СНД у бане?
скачаў казіно, зарэгістраваўся, усё як трэба. Адчыняю казіно, пішу логін і пароль – піша нейкую чуш: па-англійску, тыпу «password incorrect». Сто раз пераправяраў, пішу ўсё правільна – не заходзіць. Што рабіць? Напішыце хто-небудзь, ужо два дні не магу зайсці ў казіно
кіну скрын, калі што