Іммортал Романс (Трой бонус) - Microgaming
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
29 сакавіка 2016 г.
ад
PavelFredooc
|
14 Адказаў
|
783 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
З гэтым мудаком, Джэксанам ці як яго там. самыя тупарылыя бонускі.
иммортал увогуле, калі новым быў, даваў, цяпер гэта слот для абжорства, увогуле не кручу яго
прыкольны аўтамат , бонус мяне парадаваў , залежыць ад сайта на якім ты гуляеш
Усё кажа пра тое, што мікрагеймінг зусім не рандом, як і ў скрыпце ад пулла, узяць тую ж голдшишку, дзе па 30 капеек такія камбінацыі выдае, аж вушы заварочваюцца
а потым у парыве азарту, на “авось”….Авось дасць, стаўку паднімаеш і піпец… ідзеш у поўны зліў, ну гэта калі сябе не кантралюеш)
У скрыптах думаць нельга АВОСЬ АДДАСЬ))))
там ужо падумалі за нас)
калі бачу, што слот дае. мяняю дэномінацыю, падвойваю стаўку і раблю 10 пракрутак. Напрыклад круціў па 1.8, мяняю дэномінацыю, мяняю стаўку і кручу ўжо па 10 рублёў і г.д. калі зноў дае. Зноў мяняю на дзесяцікапеечную, стаўлю злёгку менш – 3.6 або 4.5 рубля і далей кручу)
у мяне стратэгія практычна такая ж… але, як кажуць, “не ўсе кату Масленіца”
хызы, заўсёды атрымліваецца з дэпазіту х10 зрабіць. Т.е. дэпачу 200 рублёў, раблю пракрутоў на 2 к і г.д. Тфу тфу тфу і/ці выграю. Але толькі ў скрыптах так. Ведаю, што не дае – выхожу. І яшчэ. Делаю не больш за 30 пракрутоў у такіх як кледи лаки шарм делюксовы і г.д. Проста гэты слот у мяне тысячамі можа ржаць і ўвогуле я неадэкватны, не даваць.)
не спорю, проста ў апошні час сам стаў радзей гуляць, а пры жаданні падняцца можна
пры верным размяшчэнні луноў я б сказаў))) У мяне наадварот атрымліваецца. Калі не ведаю і не думаю, што зацягну – тащу. А калі хачу – то .1.. Яшчэ бывае такое, што калі грошы патрэбныя пздц, як і апошнія, дэпаю ці даюць там, напрыклад, бонусам вяртаюць. То нібыта зверху мне знак даецца і разам з ім грошы)
Главное не думать!!!а лепи и все