Ілон Маск абясцэньвае крыптавалюты
Крыптавалюты і крыптакашалькі
|
20 мая 2021 г.
ад
PavelFredooc
|
21 Адказ
|
1,503 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Народны банк Кітая забараніў мясцовым фінансавым арганізацыям прадастаўляць паслугі, звязаныя з лічбавымі актывамі. У сувязі з гэтым, кошт Bitcoin апусціўся ніжэй за $40 тыс. за токен і працягвае сваё імклівае падазенне.
Як і ў Расіі, у Кітаі цяпер не дазваляецца выкарыстоўваць віртуальныя валюты як плацежны сродак. Пры гэтым валодаць крыптавалютамі пакуль яшчэ не забаранілі, але банкі і іншыя фінансавыя арганізацыі выконваць якія-небудзь аперацыі, звязаныя з лічбавымі манетамі, і выпускаць прадукты і паслугі ўжо не змогуць.
Рэгулятары краіны падкрэслілі, што крыптавалюты не забяспечаны рэальнай коштам, а спекулятыўная актыўнасць сур’ёзна парушае бяспеку маёмасці людзей і нармальны эканамічны парадак. Акрамя таго, паколькі гандлёвыя кантракты з лічбавымі манетамі не абаронены заканадаўствам, то гэтым рынкам, на думку кітайскіх улад, лёгка маніпуляваць.
Гэта наглядна відаць у выпадку з Ілонам Маскам, які адным твітам можа паўплываць на курс крыптавалют.
Таму сённяшнія забароны ў Кітаі толькі пасхоранілі працэс падзення кошту крыптавалюты. Паводле coindesk, на момант напісання артыкула Bitcoin таргуецца на ўзроўні $37 тыс. Пры гэтым мінімальная цана за сёння была ніжэй за $32 тыс. Апошні раз лічбавая манета каштавала столькі 28 студзеня.
На гэтым фоне сайт найбуйнейшай амерыканскай крыптабіржы Coinbase быў некаторы час адключаны, а паперы платформы на Nasdaq адкрыліся абвалам.
Даўно ўжо пара ёй упасці. Можа хоць відэакарту новую вазьму)))
Пузыр, за кароткую дыстанцыю – 1/3 ад максімальнай цаны. Уяўляю, як локці будуць кусаць, калі біток рухне да 10 безвяртна з 65к+
Майнеры сабраліся разам з Маскам каб абмеркаваць аднаўляльныя крыніцы энергіі, якія звязаныя з дабычай бітка.
закажы на алі rx 590 Ды і ўсё
Не бачу сэнсу браць відюху за 50к калі яе рэальная цана ўсяго 20. Я сваю rx580 за 15 купіў два ці паўтара года назад яна зараз у краме каштуе ад 60к.
ну я ўзяў 590 за 100 баксаў з али)
Як пачалася эпідэмія кароны,все цэны паднялі(у нас у кз выдатныя камп’ютары было да гэтага ў межах 200-250тыс а зараз 750-1000000 піпец(цяпер усё онлайн і ўрокі і работа,таму падымлі цану(
Толькі не кажы, што гэта ў расійскіх рублях.
Не, у нас тенге,у нас не рублі ў Кз
Ну так і я пра тое. Мне вось цікава што там за такія выдатныя кампы за 40к рублёў былі, калі па курсе лічыць ?
Не 40 тыс. руб., а 50 і вышэй, ну добрыя камп’ютары, дзе памяці шмат і жорсткі дыск добры. Я ў гэтым не разбіраюся, але сябры, што разбіраюцца, казалі, што тыя, што вышэй 50 тыс. руб., – гэта добрыя камп’ютары, ёсць і па 25-35 тыс. руб., але ў іх памяці трохі, і не вытягнуць, кароццю, гэта не гульнявыя, а толькі для працы.
На 6 трэба дзяліць па курсе. Адтуль і такія лічбы. А 25к у тыя часы каштавалі адны толькі відэакарты більш-менш. Але згодзен, што калі для працы, можна і за 30 сабраць.
Адкуль яму падаць з 65к+ да 10к?
Пахожа, ты чарговы форумны эксперт гадоў 45, які працуе па 14 гадзін у суткі або спрабуе падняць свой бізнэс і думаеш, што ты ўсё ведаеш. АЛЯ ГолдКинг.
Вельмі буду рады, калі я памыляюся!!!
У нас не Расія)у нас ёсць і былі кампʼютары за 25т руб,але як сказаў толькі для працы, друку і т.п
Тут з табой згоджуся, але не цалкам. У мяне ў свой час быў камп’ютар кепскі. Потым я купіў камп прыблізна за 30к з дапамогай Івана, за што яму дзякуй. Працоўваў на гэтым камп’ютары.
І што я хачу сказаць: чым больш я разумеў, што мне трэба рабіць і як, тым хутчэй ішла мая праца, але з-за слабога камп’ютара (за 30к) яна была не такая хуткая.
Зараз у мяне камп прыблізна за 33-35 тысяч грн, я сам не ведаю, гэта ў далярах, да палтары, кароче. І мне яго хапае, але хацелася б яшчэ больш прадуктыўны.
За 30 тысяч – гэта чыста, каб працаваць на 1-2 старонках і друкаваць.
Ну так гэта амаль сотка рублёў. Але зусім жа не 40, як Робін піша )
А сотку памножыць на 6 гэта і будзе 600к тэнге )
Не верыш – прыязджай да нас, убачыш цэны!)
А то пад’ёбкамі сваімі надакучыў😃😃😃
Адкуль у цябе такія курсы?Мы звычайна дзелім на 5 – у цябе 6 – ты выпадкова не з Латвіі?))
А ты дакладна з Казахстана ?
Канешне з Кз,я скажу больш з нафтавай сталіцы я)Горад Атырау,раней называўся Гур’еў!