IgroSoft - абмеркаванні і водгукі
Абмеркаванне праграмнага забеспячэння інтэрнэт-казіно
|
22 April 2016
ад
PavelFredooc
|
71 Адказ
|
6,277 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я не ведаю, што там як, але матэматыка слота зараз відавочна іншая, не такая, як та была на платах у гульнявых аўтаматах. Я тую гульню як цяпер памятаю, а там, дзе не гуляў у анлайне і ў нібы 100% арыгіналах – усё амаль тое, але не тое.
Дарэчы яшчэ ўспомніў, там двойку на прабой часам давалі, цяпер такога даўно не бачыў.
двойкі то ёсць учора былі толькі не даюць прабіваць амаль, спрачаюцца і троікі таксама амаль так асабліва пасярэдзіне пастаянна дробязь…..у клубніках у бонусе павінны быць 2 пустышкі джокер клубніца а ў інтэрнэце 1 пустышка клубніца.у гаражах на слупах памнажэнне мяняецца калі гуляеш і мяняеш стаўку ў арыгінальных такога не было я нават памятаю з хлопцамі еззілі па клубах і збівалі па рублю слупікі.адзін быў игрософт левы памятаю з вечнымі слупамі там дзе ў бонусе ў скрыначках замест мента фіга выскачывала ну гэта была як добрая падь-ё-бка там віселі заўсёды вялікія лічбы на слупах ніколі інструментаў не знойдзеш каб зняць іх.кстаті сам игрософт адмаўляецца ад таго што падключылі такія казіношкі як маліна,ёё,буран,рио бет і г.д.адзін з людоманаў мне адказалі што гэты софт фэйкавы калі ў онлайне хто гуляе па-вялікім то па маленькіх стаўках дае выйгрышы калі ніхто не гуляе то будзе жараць бабкі.
нават не думаю што ў іх ёсць ліцэнзія.
Так можа яго ўвогуле няма зараз арыгінальнага, або як мінімум ніхто асабліва не сочыць і не развівае – дарма. Зрабілі б якасны сумленны прадукт, куча народу па старой памяці падцягнулася б…
Ps/ еба як ты пішаш пісец. У мяне сасуды ў вачах павзрываліся, чытаючы, куча мала. Як так можна пісаць? Расстаўляй коскі з адступленнямі і абзацамі, гэта ж не цяжка.
😁😁😁
я часта пішу на хуткую руку асабліва не парюся па пытанні косак і г.д.калі б кнігі пісаў то канешне б адсочваў знакі прыпынку…….прабач калі што)))))))))))))
Да мне-то ў прынцыпе што… Я мог бы проста і не чытаць. І ўпэўнены, больш за палову народу, што зайшлі ў тэму, і чытаць не сталі – вочы не ламалі.
Атрымліваецца, ты сам дарма замарачваешся – пішаш абракадабру, вось і ўсё.
ну каму трэба той прачытае і зразумее,а каму не трэба,тому і не трэба ён і чытаць не будзе калі нават добра напісана…….
ЦЯПЕР АДКРЫЎ ПРАХОД НА 350 У НОВЫМ КАЗІНО У МАРТЫШКАХ
дай спасылку . каму там игрософт пастаўляе гульні???
дарэчы адмиралклуб. софт арыгінальны . але паколькі ўпершыню чую пра іх. ўносіць дэпазіт яксьці не хочацца . табе выплаціў адмиралклуб???
Игрософт – гэта стан душы для многіх лудоманаў, для тых, хто круціў резидента, клубнички або обезьян яшчэ ў оффлайне, колькі туды грошай было ўбухана ў сваю пару – страшна ўспомніць. Найбуйнейшае множанне, што я бачыў – у обезьянах у праходным бонусе х400. На дадзены момант ліцэнзійны Игрософт прадстаўлены ў Рио бете, Гуд дей фо плей, казіно Міра, ва ўсёй лінейцы маліна-бураноў. Праверыць, ці ліцэнзійны игрософт ці не, вельмі проста: загрузілі слот, правай кнопкай мышы – параметры і бачым, з якога сервера падгружаецца слот; калі прапісьана – node2.math-server.net – гэта значыць, што вы гуляеце ў ліцэнзійны игрософт, калі ж якая-небудзь іншая муць – то гэта галімы скрыпт!!! Исходзячы з схемы відаць, што казіно ў прынцыпе таксама можа наладжваць аддачу слотаў у ліцэнзійным игрософце!!! з.ы.: Усем вялікіх заносаў і дабра))
Чаму ў гэтым такая ўпэўненасць? Правярайце гэты софт не праз параметры, а праз зыходны код старонкі, тады ўсё адразу стане на свае месцы)))
Ігрософт, так, цалкам можа здаваць у арэнду софт разам з наладкай аддачы. Яны не на развіццё працуюць, а на тое, каб паболей выцягнуць бабла са старых слотаў.
Дарэчы я апошнім часам думаю, што і гіганты індустрыі цалкам могуць адступаць ад сваіх правілаў, і даваць магчымасць трохі змяніць ход гульні.
Я таксама пачаў прытрымлівацца такой думкі! Але хутчэй за ўсё на асаблівых умовах і толькі ў пэўнай лінейцы казіно.
Ну гэта так. Большыні нашых жа дай волю выбраць аддачу ад 0 да 90 % – яны роўна 0 абавязкова выберуць) Відавочна вытворцу такая шляпа, якая дыскрэдытуе, не патрэбна)
Мяне падаецца, што ў казіно на софтсвіссе ёсць такая магчымасць. Думаю нават, што практычна ва ўсіх правайдэрах.
Ну а з Игрософтом так тут увогуле ўсё ясна як чысты ліст паперы. (асабіста я б не раіў гуляць у гэтага правайдэра)
У Игрософта трэба ўмець гуляць, іншымі словамі лавіць хвалю. Час ад часу, упэўнены, уладальнікі для заманухі выставляюць больш за 100 % аддачы.
таму што ўся лінейка казіно, што я пералічыў, а менавіта ўстаноўлены ў іх іграсофт падгружаецца з аднаго сервера node2.math-server.net (могуць мяняцца толькі лічбы- node 1-2-3-4-5) а калі мы пяройдзем па спасылцы сервера –http://www.math-server.net , то непасрэдна трапім на сайт ООО ИГРОСОФТ, імха гэтых пруфаў цалкам дастаткова, каб пераканацца ў ліцэнзійнасці софту!
Згодзен! Але гэта сапраўды бывае надзвычай рэдка. Цікава, колькі трэба сліць, каб злавіць хвалі. Напрыклад, нават у тым Риобетовском Аматике я раблю па 30 спінаў у 5 папулярных слотах, калі плюсуе, пачынаю яго долбаць.
А ў Іграсофце колькі слотаў? 5-7? Надзвычай складана там падняць, у большасці выпадкаў зліў грошай.
старая добрая страта в игрософце граць у адну- тры лініі ад х25 стаўкі ў лінію і больш, слоты часта ставяць х100 у лінію.
Чытай вышэй, пра што мы пішам! Тут ужо не важна ліцэнзійны софт ці не, калі ёсць ключык да налад аддачы слотаў пэўных правайдэраў.
Чытай уверх пра што я пісаў і што ты мяне спытаў:- “Чаму ў гэтым такая ўпэўненасць?” – вось я табе і адказаў, чаму такая ўпэўненасць!!!
Ты правяраеш толькі па параметрах! Я не казаў, што там не ліцэнзійны софт, чытай уважліва я напісаў што трэба звяртаць увагу на Зыходны Код старонкі.
facepalm, бачыў я твой зыходны код старонкі)) яго трэба глядзець калі параметры не даступныя, там тое ж самае,што і ў параметрах пазначаецца калі софт ліцэнзійны!
Як жа ты ў гэтым памыляешся! Не будзь так упэўнены ў тым, на чым ніколі не пападаўся 😁
Я памыляўся, калі першае аўто купляў і калі ўпершыню ажаніўся😏 а ўвогуле стараюся гаварыць пра нешта сцвярджальна, толькі калі ў гэтым упэўнены!