IgroSoft - абмеркаванні і водгукі
Абмеркаванне праграмнага забеспячэння інтэрнэт-казіно
|
22 April 2016
ад
PavelFredooc
|
71 Адказ
|
6,277 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У гэтай тэме вы можаце пакідаць вашыя водгукі аб правайдары гульняў анлайн-казіно Ігрософт / IgroSoft.
Па спасылках ніжэй можна прачытаць агляд, азнаёміцца са спісам казіно на гэтым софце і пагуляць бясплатна ў дэма-гульні на ім.
>>>> Агляд IgroSoft <<<<
ІГРОСОФТ АДЗІН ІЗ ХІТРЫХ ПРАВАЙДЭРАЎ ГРАЮЧЫ Ў ІХ Я ЗРАБІЎ ВЫСНОВУ ШТО ГЭТЫ ПРАВАЙДЭР ЦАЛКАМ РЭГУЛЮЕ ПРОЦЭС ГУЛЬНІ МОГУЦЬ БОНУСЫ ВЫПАДАЦЬ ПА 20 РАЗОЎ ЗАПАР І ЎСЕ БУДУЦЬ НУЛЁВЫЯ А МОГУЦЬ СЫПАЦЬ І СЫПАЦЬ У ЗАЛЕЖНАСЦІ АД ТОГА, ЯК ПРАВАЙДЭР ВАМ НАСТРОІЦЬ……
Ты зноў капслаксіш ? Мы не сляпыя. Усё бачым і звычайным шрыфтам. А наконт твайго меркавання пра правайдэра – чуш. Проста сапраўднага ІГРОСОФТА ў нас ты рэдка сустрэнеш. Таму ты граеш у яго выключна ў скрыптах. А вось у іх гэты параметр як раз і наладжваецца.
ну рио бет это же там настоящий игрософт!
Сапраўды ў Riobet ліцэнзаваны ігрософт.
Менеджар кідаў серверы афіцыйнага вытворцы, дзе ідзе падключэнне непасрэдна да казіно. Гэта адзіны Ігрософт, які па праву можна лічыць “САПРАЎДНЫМ”.
а чаму тады па 20 бонусаў запар па нулях?і без розніцы куды націскаць усё роўна выхад дае?
Ну так гэта ж Игрософт! Ці ў цябе не было такіх сітуацый у офлайне? У мяне было ў Нетенте ў Джеке бобовом за сесію 10 бонусак і ўсе не вышэй х5. Так што не бачу тут нічога дзіўнага, можа і 30 адразу выкідваць.
тады дзіўна…..я проста памятаю, што ў сапраўдных гульнявых аўтаматах такога дакладна не было…….
А ў мяне было 😆 Аднойчы нават кнопку разнёс да епеняў і руку ў кроў. Дзяўчына-аператар там была проста ў шоку, сядзела маўчала, а то ў мяне палка, думала, што калі што скажа, трапіць пад гарачую руку 🤠
ну гэта ўжо накручаныя апараты тады былі.я б тады аператаршу прымусіў адпрацоўваць ыыыыыыыы
Ну так, з меншай аддачай! Але ты думаеш, у афіцыйнага правайдэра па матэматычных разліках не так?
Аддача ў слота, напрыклад, 95% RTP, але гэта аддача размяркоўваецца на ўвесь пул гульцоў. Проста табе не пашанцавала, альбо можа табе па лініях аддавалася нармальна слот, альбо проста пашанцавала камусьці іншаму, хто ў той жа час гуляў як і ты, і ў яго ўсе 20 бонусак былі вышэй х100.
усё роўна гэта ўсё не правільна я ж не пра адзін выпадак такіх мільён было……к стати у самога правайдэра спрабаваў спытаць рио бет іх игрософт на што наадрэз адмовіўся адказваць сказаў тыпа што яны падключаюць толькі замежныя казіношкі
Ну так гэта ж лёгка правяраецца, арыгінальны софт ці не. Тым больш не думаю, што казіно будзе псавать сваю рэпутацыю на гэтым этапе і сумяшчаць уласныя скрыпты з ліцэнзаванымі правайдэрамі.
мяне здаецца ўсім напляваць на ўсё і на ўсіх…..
Ігрософт што хто б ні казаў гэты софт – лахатрон і на самой станцыі рэгулююць працэнты аддач 10000000000000000% усё праверана гадамі акрамя гульнявых аўтаматаў гэта ўсё шняга поўная не гуляйце ніколі ў гэты софт ім кіруюць афкристы ў іх ні ліцэнзіі няма ні аддачы адным словам Мороженка софт!!!!!!!!!!
Ну Ігрософт з самага пачатку не NetEnt, такім попытам не карыстаецца. Думаю, калі ў оффа арэндаваць софт, можна дамовіцца на любых умовах, і з карэктоўкай аддачы таксама.
Ды і софт з самага пачатку крываваты, чаго варта толькі не прабівальная троечка) Але блін ностальгія………..🙂
Ну такая..)) тройка таксама б’ецца)) праўда ў софце такая заманка спачатку закладзена, што часта буйняк, калі дае – адразу выскачыць троечка, якую ты ў куражы не разважаючы б’еш, а там(сам ведаеш што )
Я ўвосень за лета разоў 6 быў у афлайн-казіно і па макс бэту доўга граў у розны “іграсофт”, скажу, што вельмі складана выцягнуць нават 100к, 75к еле-еле за бонусную выцягваў. Па сутнасці, софт тупа для забаў і прэтэндаваць на вялікі выйгрыш не мае сэнсу, вельмі мала варыяцый.
Я таму і напісаў, што ён спачатку так складзены. Па ўсіх прадпасылках шанцы на прабіенне троек, раз ужо намалявалі менавіта карты, а не колер як у кніжках, напрыклад, павінны быць велізарныя, ан няма – тут намінал карты чыста для прыгажосці.
Што тут казаць, у клубах, (яшчэ калі былі) разварочваліся на куражах, ён і туза лёгка джокерам прабівае, калі на аддачы.
за гэта можа ўвесь дзень не даваць а на праходзе адкрыцца к прыкладу x400 або x500
😎Тройка – яна для таго і тройка, што яе прабіць у большасці выпадкаў нельга..замануха і не больш. Пля..да 10 і вышэй шанцаў прабіць значна больш… Не ў тым, канешне.. але ўсё ж пра выйгрыш.. У чалавека значна больш шанцаў памерці ў дарозе за латарэйным білетам, чым у ёй што-небудзь вялікае выйграць🤠
акружаецца што ёсць казіношкі з чыста іграсофтам там нават каска ад 9 і іграсоф арыгінальны http://clubadmiral.net/ http://slotovod.com/
пра гэтае казіно нават нідзе няма ні слова,дзіўна…..
Што значыць нідзе ні слова ? Як ты іх знайшоў ?
риобет дала спасылку дзе іх казіно ў спісе і дзе іншыя з арыгінальным ігрософтам……
гэта проста дзірачны софт – па 20 бонусаў выходзяць пустыя і можа на прабойах увогуле не прабіваць. мая зыходная версія што сам правайдэр там хімічыць – мяняе працэнт аддачы і супадзення на лініях верагоднасць, таму што калі пачынаў толькі гуляць у игрософт я набіваў без праблем да 5000 у бонусах былі частыя праходы і прабоі….. ёсць такая ў іх гульня клубнічкі 2 цяпер бонусы заўсёды нуль ну можа даць x10 але не больш – іх проста правайдэр перакруціў. так сама і малпы2 (скалалаз) ніколі мне праход не даваў, максімум заставалася адна вяроўка….. а бывае што 5 вяровак і ўсе заблакаваныя былі….. а раней часам бывалі праходы…… першы раз у сапраўдны игрософт гуляў у вулкане і мултигейминатре і ў люксоре пасля таго як я іх у игрософце трохі абаграбаў яны памянялі на скрыптовы правайдэр. там проста тады заўважыў дзірку адну што пасля праходу трэба было перазагрузіць гульню і можна зноў адкрываць праход толькі не працягваць адразу гуляць пасля праходу толькі пасля перазагрузкі…. і плюс да ўсяго вёў запіс усіх лікаў – паслядоўнасць лікаў запісваў, т.е. даў на першай вяроўцы 5 потым на другой 13 праз адну 17 і так працягваў гуляць і пракатвала…..