Ігрософт: абман, нажыва для казіно!!!
Абмеркаванне праграмнага забеспячэння інтэрнэт-казіно
|
14 October 2018
ад
alexey03
|
28 Адказаў
|
2,309 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
у гэтым відэа выразна хлопец расказвае, як у Ігрософт казіно круціць аддачу, як казіно сама вырашае паставіць скупую аддачу ці шчодрую.
у гэтым софце можна круціць усё ад а да я!
Ігрософт-лохатрон у правайдэра няма ліцэнзіі і ніколі не будзе!!!!!!!!!
яшчэ адно відэа, якое пацвярджае, што ў Igrosoft няма ліцэнзіі на мільён працэнтаў.
хоць я яшчэ раней атрымліваў адказ ад Curaçao…..
Раз усё – абман, нажыва, Аляксей, так не круці і ўсё. У чым праблема ? Ці ты для прасвятлення ?
Не зразумеў, а чаму Ігрософт – ашуканцы? У другім відэа паказана, як чалавек робіць ім запыт аб іх ліцэнзіі, яны шчыра яму адказваюць, яе няма і не плануецца, дык дзе тут падман?
Не, ну калі для цябе наладка аддачы (1-жаднасць…5-шчодрасць) – гэта не падман, то я тады ўвогуле хз што для цябе з’яўляецца падманам ))
Ну яны ж сумленна аб гэтым кажуць. Так у нас няма ліцэнзіі, так у нас свой софт, так мы можам падкруціць. У чым ашуканства та? Растлумач, пліз, мне недалёкаму..
То бок падкрутка, калі пра гэта адкрыта заяўляць, не з’яўляецца ашуканствам што ці не? Крута ўвогуле, з такім самым поспехам я магу адкрыта сказаць – пазыч мне пару тысяч, а я табе не вярну, я ж адкрыта кажу, дзе ашуканства? )
Адзін таварыш прызнаўся, што гуляе ў покер з падказчыкам і па сутнасці абкрадае людзей, таксама адкрыта, па ўсёй відавочнасці таксама не ашуканства?
Так табе ніхто не пазайміць.
Каму прызнаўся? Калі перад кожнай партыяй прызнаецца ў гэтым саперніку, то так. Гэта не махлярства.
Хоць не, лепш не так, сэнс падману заключаецца ў тым, што ты зусім не маеш уяўлення, якая аддача ў дадзены момант, 1, 2 ці 3, я хз як яшчэ растлумачыць, што гэта адкрытае махлярства )
А ў цябе ўсё яшчэ засталося жаданне гуляць у гэтыя слоты? )
Казіно і ўладальнікі кажуць, што ў іх ліцэнзія, а ў саміх стаяць игрософт і новоматик. Ігрософт не падманвае, а той, хто яго выкарыстоўвае.)
Ды не, ніякага махлярства. Калі ты ведаеш, што такое магчыма, то гэта тваё права гуляць там ці не. А так гэта падобна на класіку: я сам рады абманвацца.
У мяне гэтага жадання і не было ніколі ))) Гэта ТС ён жа Аляксей бегае па форуме ўжо год, напэўна, і крычыць )))
Гэты ігрософт цябе ўжо дастаў. Ёсць лёгкія падазрэнні, што ты на ім зацыкліўся. Зразумела, што табе падабаецца. Але адпачні трохі ад малпаў. Выбар велізарны. Нібы іншых вытворцаў гульняў не існуе. А падман паўсюль. Навокал ворагі, Лёха 😉
адказваю:ашуканцы таму што зрабілі прыбамбус для рэгулявання казіно аддачы
граем потому что привечка играть в данный провайдер и ещё настольгия!!!и плюс ко всему больные люди,я про себя……
А ўсе гэтыя ліцэнзіі, хто-небудзь бачыў, як гэта працуе і правяраецца?)
Гэта па картах памнажэнне, як я зразумеў.
Але ж гэта не тыя апараты, што на зямлі былі. Хіба дагэтуль не даходзіла ? Гэта ўсяго толькі тыя ж МАЛЮНКІ. І ўсё. І так. Аляксей без абід калі ласка.АЛЕ. настальгія гэта пяць !!! 😁
Усё поўная фуйня не ведаючы галоўных параметраў іграсофту рабіць агляд!!!!
ну раскажы ты мне хаця б што там за галоўныя параметры?
калі ў наладах ёсць опцыі тыпу жаднасць і шчодрасць???я ведаю толькі адно калі доўга не граеш у казіно ў гэты слот, той слот дае проста нереальна і праходы нереальныя да x500 за раз
Нават ніколі не сумняваўся, што Игрософт дае казіно крутить аддачу. Не ведаю, каму гэта навіна.
Але, напэўна, маглі б гэтую фічу прыбраць, з ліцэнзіяй замарочыцца і мець свой, хоць і вельмі невялікі, працэнт рынку. Відаць, падлічыўшы выдаткі на ўсё гэта і магчымы выхлап, вырашылі х забіць) Невыгодна па бабках, паходу.
не павер – мне было б выгадна, але іншым жа выгадна. можа проста грошай няма ў канторы…..
я думаю, яны б мелі проста мільярды з игрософтам, а не цяпер з падключанымі іх дзесяткам казін……
Якія мільярды?) У іх няма шанцаў канкураваць з нейкімі NetEnt. У іх свой маленькі кавалак рынку – такіх, як мы з табой, што настальгуюць па клубах да забароны.
Рэбята відаць пралічылі канкрэтны бізнэс-план і зразумелі, што невыгодна, вось і ўсё. Гэта я пра ліцэнзію.
А вось магчымасць круціць аддачу я б на іх месцы прыбраў і паспрабаваў у інтэрнэтах паўсюль пра гэта паведаміць. Вось так, мабыць, можна і давер заваяваць і яшчэ трохі гульцоў прыцягнуць.
Павер, што такіх як мы настальгічных набяруцца мільярды – ты проста не ведаеш, колькі гуляюць у игрософте і колькі гуляла.
Калі ёсць магчымасць зрабіць галасаванне на форуме, ну чыста для статыстыкі даведацца, хто гуляе ў игрософт.
Я проста не ўмею рабіць галасаванне…..
Ахаха, Лёха, ты ведаеш мільярд – гэта колькі?) У школе падручнікі курыў, а не чытаў?🙂