Ігральныя зоны Расіі.
Флудзілка
|
15 June 2025
ад
Technosamuraj
|
8 Адказаў
|
156 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У дадзены момант на тэрыторыі РФ функцыянуюць чатыры ігральныя зоны: «Сібірская манета», «Прымор’е», «Янтарная», «Чырвоная паляна».
Хацеў бы пачуць меркаванні знаўцаў, хто дзе быў, якія дзе плюсы, куды параіце. Бо ў гэтым годзе хачу наведаць ці Сочы, ці Алтай, адпачынак хацеў бы сумясціць з паходам у казіно. Што параіце?
Дзякуй усім за ўдзел у размове, думаю, топік можна закрыць 🙃
Чырвоная Паляна самый топ , усё зроблена на вышэйшым узроўні
@dikii1 Нядаўна пераехаў у Сочы і з’ездзіў у Чырвоную Паляну. Такога ўзроўню абслугоўвання я не бачыў нідзе, рэальна крута і атмасфера класная.
Вось толькі кава ў іх агідная))
Янтарная добрая, абслугоўванне і персанал на ўзроўні, праўда я быў у адным з 3х устаноў там. Адзінае, ехаць з Калінінграда далёка
Я жыву на Алтаі і насамяць пра сібірскую манету, заходзіць туды страшнавата, езьдзіла, гуляла па тэрыторыі, але ўнутр не заходзіла, ведаю сябе😁. Там вялікія стаянкі з машынамі, якія наведвальнікі прагралі, там стаяць нават жучкі. І ведаю людзей, што там залежваюцца пастаянна. А так, з выгляду, там выйграюць нармальна і прасядаюць не менш. Але вось нядаўна быў выпадак. Жанчына за кампанію пайшла з сябрамі ў гэтую манету, не гуляла, бо не ўмела. А праз паўгода ёй прыходзіць апавяшчэнне, што падатак за выйгрыш трэба аплаціць. Выйгрыш 45к, але ўсё роўна. А яна нават не гуляла. Чым гэта ўсё скончылася не ведаю. Але ясна адно, калі казік захача, ён нават у афлайне цябе кінуе ((
Не ведаю , езьдзіў адпачываць на красную поляну на два тыдні , заходзіў гуляць амаль усюды менавіта ў апараты , так , сэрвіс на вышыні , але слоты канешне яшчэ з 90-х , так , былі якія з джэкпотамі але яны сумныя , пераграў ва ўсе , і скажу што гуляюць лепш за ўсё тыя старажытныя малпы і гномы , у астатніх тыпу кнігі або шары проста адзін зліў , у выніку пакінуў там за тыдзень каля 500к , і ні разу з выйгрышам не выходзіў))