Ідэальнае казіно
Тэорыі азарту. Практыка гульні
|
13 September 2017
ад
Feya_Line
|
8 Адказаў
|
3,127 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Рэбяты, давайце падумаем пра тэму Ідэальнага казіно.
Гэта значыць, якім, на вашу думку, павінна быць ідэальнае казіно?
Можна ўпісаць усё, але без дурных фразачак “даваць бяздеп без вагера” і г.д.
Якім вы хацелі б бачыць ідэальнае казіно?
Глядзі, можа і тэмку заўважаць і прыслухацца да вас.
Вось менавіта павінна быць вялікая моркоўка ад усяго гэтага))) Шкада што не ўсе яе могуць выцягнуць…
Ідэальнае казіно: (ну софт ліцэнзійны, канешне)
1. Моментальныя выплаты.
2. Штотыднёвы кэшбэк 15%
3. Бонус на першы дэпазіт 150% (без згарання пры зняцці выйгрышу) да 100 000р
Думаю гэтага цалкам дастаткова! Ніякія бездэпы не патрэбны!!! 🤠
такое мог напісаць толькі Фея(эксперт)🙂калі пішаш прэтэнзіі,якое-небудзь не ІДЭАЛЬНАЙ КАЗІНЕ,Фея выдаляе паведамленне,тыпа паведамленне недастаткова ветлівае,фу невыхаваны і т.д. а то і ўвогуле ў бан можа адправіць)відаць па меркаванні Феі(і не толькі)калі цябе трымаюць за тэрпіла,ні ў якім разе нельга супраціўляцца,трэба ветліва зняць трусікі і культурна раздвінуць булкі🤠 затое ён стварыў гэтую тэму…😐
мля Фея я цябе рэальна прызнаў,гэта ж ГЕНІЯЛЬНА,да такога ж не кожны чалавек дадумаецца🤠
думаю цяпер лёд зрушыцца,я прама так і бачу як казіно прачыталі гэтую тэму і сталі ІДЭАЛЬНЫМІ😁
Я б выдаліў тваё паведамленне, бо яно ўвогуле не датычыцца тэмы.
І вось такога кшталту я і выдаляю паведамленні. Твае ўсе паведамленні ў голдфішку я апрувiў.
Пішы скаргі нармальна, а не так, каб у кожным слове было – сука, аблят, забіты ў рот. ебанутыя падлы, сасіце – ну ты зразумеў.
1) Першы пункт*(1) РАЗ ВАН. Гэта спіны на кожны дэпазіт з мінімальным вагерам. Не важна колькі. Галоўнае што спіны на кожны дэпазіт. Будзь то 5 баксаў або 500. Ад дэпазіту залежыць колькасць спінаў. І вагер не больш за х25. І спіны не ўплываюць на іншыя бонусы. Пакуль толькі гэта прыдумаў, калі сур’ёзна падыходзіць.
Выплаты за дзве гадзіны, фрыспіны на дэпазіт. верыфікацыя не гемаройная
калі даюць выйграць і выводзяць без якіх-небудзь падводных камянёў. З прыгожай графікай, любымі стаўкамі, ад 1 капейкі. Ну і, вядома ж, каб гульняў вельмі шмат розных было, на любы густ))
хех
ідэальнае казіно, дзе RTP вышэй за 100%
імгненныя выплаты
бонусы
бездэпы і ўсё ў гэтым родзе
але, на жаль, такіх не бывае