І зноў "25", зноў латарэйны выйгрыш $25K у год на ўсё жыццё
Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты
|
3 April 2025
ад
thee4
|
13 Адказаў
|
196 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Брайан Янскі з Хінгема выграў 25 000 долараў у год пажыццёва ў розыгрышы «Lucky For Life», які адбыўся 25 сакавіка, пасля таго як першыя пяць нумароў на яго квітку супалі з выпаўшымі шарамі.
Калі 27 сакавіка Янскі атрымаў свой прыз, ён абраў варыянт адзінаразовай выплаты наяўнымі і атрымаў 390 000 долараў ЗША да выліку падаткаў.
Ён паведаміў латарэі, што хацеў бы купіць пару кросаўкаў «Hoka») і захаваць астатак свайго выйгрышу.
P.S. Крама “атрыме” бонус у памеры 5000 долараў за продаж выйгрышнага квітка.
Заўважыў, што “амэрыканцы” ў свае латарэі, а іх там мама не гарою, выйграюць па “ляму” некалькі разоў у месяц)
А бывае і па некалькі разоў у дзень😉
Гэта ж колькі там людзей гуляе і выйграе.., Згодзен ёсць і тыя “хто нікуды не паехаў”.) Але пераможцам жа выплачваюць гэтыя бязумна бязумныя грошы…😁
Проста сціплыя марачкі пакупак.
Відаць, усё і так ёсць, а кросаўкі проста каб адказаць латарэйшчыкам)
ахахахах сапраўдны мужык з моцным патэнцыялам)
проста заверніце мне пару кросаўак і добра)
Ён адназначна з гумарам, а можа і бегае дагэтуль, маладзец, вядзе здаровы лад жыцця. У іх там гэта ў трэндзе)
Ды, хутчэй за ўсё, жартаваў мужычок)
я зараз пагуґліў гэтыя кросы – у нас яны каштуюць па 150-250$ у іх і таго, напэўна, танней 😀
Эх Брайн , Брайн калі б ты у котах выграў такую латарэю ) у планах былі бы не модныя кросаўкі а белыя тапкі.
Теж гугліў, на Ozonе ўвогуле за 5 рублёў можна ўзяць пару)
😀
Слухай, мне, па-мойму, мужыку за рэкламу ў цэлым павінны бясплатна кросоўкі даць
я думаю і мясцовыя хто не ведаў – сразу же пайшоў гугліць ( ну іх мясцовыя)
Чэкнуў 🤣 вельмі па-скупску
ну паль не паказчык) паль і самых топавых брэндаў па 5к стаяць 😀
Ну пасля ўвядзення амерыканскіх мытаў цэны вырастуць і на кросы (запасаюцца чэл), ды і на УСЁ астатняе)