І вось да мяне дайшла гэтая напасьць! 161 ФЗ.
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
2 November 2025
ад
oopsant
|
162 Адказу
|
2,128 Праглядаў
|
6 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@oopsant
Я таксама трапіў на 161 фз. Падаецца, дзякаваць трэба ВТБ і байбіту.
Яны актыўна ўзяліся. Да гэтага сбер па 115 паляцеў. Верылі і спадзяваліся, што банкі так і будуць па 115 блакаваць. Банкаў жа шмат розных… А цяпер ужо і ўсё.
@opt1ust колькі ў цябе банкаў? У мяне таксама шмат адляцела, са Сбера не дэпаю нідзе, але за яго проста перажываю.
я пакуль 115 фз толькі пару раз лавіў, думаю ёсць якія-небудзь спосабы зняць 161фз, але не ведаю
@creint10 161 можна, калі толькі ў сам Цэнтрабанк звярнуцца
@nuk0s а Цэнтро банк здымае?
@anutka89 трусы і тое не заўсёды ………. Толькі пры наяўнасці дакументальнага пацверджання даходу і выплаты падаткаў………..
@luda010676 гэта будзе вельмі цяжка, думаю нават і не рэальна.
@anutka89 усё рэальна , я ўжо дзе-то пісала , робіш самазанятасць і плаціш падаткі і ўсё праблем няма , ад каго прыходзяць плацяжы даказваць не трэба….
@luda010676 я асабіста не магу аформіць самазанятасць, у мяне адразу выплаты накрываюцца.
@anutka89 у мяне нічога не спыняецца , не трэба паказваць вялікія даходы, сумы звяраць дакладна ніхто не будзе мы не мільёнамі круцім.. …
@luda010676 проста ў мяне вельмі шмат банкаў ужо адляцела. Я перажываю
Я таксама лавіў 161(
Больш за год пісаў і ў ЦБ і ў банк, і наадварот, і зноў па крузе….
Ніякага выніку і канкрэтных адказаў не давалі, але ў нейкі момант проста прыйшла смс што 161 знятая, хз як гэта працуе
@h00ya у ЦБ цяжка дабіцца разблакоўкі 161 фз, але табе пашанцавала, віншую
@anutka89 карыстайся крыптай,вельмі зручная штука з мінімальнымі рызыкамі
@zefir221025 праўда p2p у некалькі разоў бяспечней і пераводы хутчэйшыя
@zefir221025 Ты па якой схеме праводзіш аперацыі?
@pavel1111 бяспечней не спрачаюся, але калі ты праз р2р мяняеш крыпту, могуць 10к разбіць на 3-4 часткі і ўсё – чакай прылёт
@ingibordadapkuna.Ну чаму не адразу адной сумай выводзяць ?
Учора пасля вываду мне часова таксама заблакавалі ВТБ
у мяне сбер заблакавалі, 3 год у чорным спісе(
У Кента адляцелі банкі па 161, такі геморой… у аддзел прыйшоў, яму сказалі вярні бабкі – тады хутчэй вырашыцца, месяц чакаў пакуль разблакуюць, цяпер толькі крыпта і кэш праз абменнікі…
Мтс, газпромбанк, альфа, адляцелі па 115.Зараз карыстаюся Цупис, ёсць СПБ.пакуль дэпаю, усё норм.
@h00ya.З Сбербанка знялі ?
@akop591 хз не карыстаюся ім. з усіх астатніх знялі
@h00ya значыць павінны таксама зняць, жоўты банк звычайна самы ўпёрты ў гэтым плане