...і ўвогуле, вы ўсе хлусіце - у вас усё няпраўда!
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
2 October 2017
ад
IvanPronin
|
15 Адказаў
|
918 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Хз, заскрыніў тут нядаўна. Не ведаю, відаць тэму знёслі. Што чалавеку напісалі – без уяўлення.
І смех, і грэх. Маўляў, ужо виртус павінен быў усіх навучыць, што казіно – гэта не 100% бабло… а не, усё роўна: “усе барыгі” і “вы мяне наапываеце! я вам ні веру!”
Не здзіўлены, што чувак заліў больш за сотню. Мінімальная стаўка ў слотах 5 рублёў і то не ва ўсіх. гэта ён яшчэ нядрэнна расцягнуў свой дэпазіт у 100 рублёў. Хоць як ён дэпнуў тыя 100 рублёў? І хто яго да КОМПУКТУРЫ дапусціў то?
Магчыма, гэта фоташоп, але я не ўпэўнены, я пачатковец-лінгвіст.(<~~~ пажартаваў жа як я, аааа, АААА ?)( :D)
PS: пстц, што я пішу….
Ло х не мамонт. Не вымрэ. Таксама як ідыёт
Я таксама атрымаў там болта, праўда амаль за 200к 🙂 + не было ні разу ўвогуле.
Ты не зразумеў нікуя. Чэл заліў больш за 100к евро. Я б таксама трохі перажываў 😁
Што за людзішкі? Мяне цікавіць, які адказ ён хацеў атрымаць ад уладальніка. Напрыклад: “Дзякуй, што гуляеце ў нас, заходзьце яшчэ” 😁 або можа ён проста такім чынам хацеў выбіць кэшбэк 🤠, са словамі: Спадзяюся, што гэты допіс будзе апублікаваны 😁
та не, відаць 100к рублёў ён заліў…
Вось бачыш, як лёгка з табой, калі таксама лухту напішаш. Ежу зразумела, што да рублёў. Але ты ж пачаў выёбвацца тыпа 100 рублёф 😁
Ну ETOJE жарт быў =(
Гэта нібы таксама )))
Трэба, паходу, перайменаваць тэму ў нешта тыпу эпічных ібланскіх выдаленых тэм на форумах.
Вось яшчэ шэдэўр:
Бываюць там дзівацтвы) Часам чытаю…
З апошняга, што памятаю. Там чувак Тыру ў лічку напісаў – Маўляў, давай, ты ўвесь такі нарм чел, пра цябе фільм здымаць буду. Калі атрымаў адмоўку, напісаў, што раней заявленае – ашуканства, і насамрэч Тыр – пітар і нікчэмнасць.😁😁😁
Табе нічога з вясёлых бізнес-планаў не прапануюць што ль?)
Упаў са крэсла і ржу МЛяяяяяяяяяя! Больш за ўсё даверу выклікае Ваша казіно, але вы ж не ўцягваеце ні ў чым не вінаватых людзей, а мы, у сваю чаргу, гатовыя прарэкламаваць Вас на нашым рэсурсе за сімвалічную суму 20К рублёў 😁, напісаў чалавек з никам ГОН ФМ на хвілінку. Як толькі людзі не спрабуюць развесці іншых, якія толькі збочаныя каментары для гэтага не напішуць, проста жах 🤠
так-так. тут голь на выдумку хітра – усю гэтую херню выдумляюць, каб надуць другога…
Ну і што, няхай пішуць усюкую х**роту, нам галоўнае толькі правільна рабіць высновы з усяго гэтага і проста не паддавацца на ўсе гэтыя штукі!