І Хованскі таксама стрыміць.
Абмеркаванне стрымераў казіно
|
23 верасня 2017 г.
ад
seregelio
|
11 Адказаў
|
1,821 Прагляд
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Блогеры прачухалі дзе ляжаць грошы)
Ну так відаць, цяпер шаверма не столькі прыбытку прыносіць, колькі партнёрская праграма казіно, тым больш у яго такое нядрэннае колькасць падпісчыкаў, можна рубіць бабло 😁
Я не ўяўляю колькі ён можа падсадзіць людзей на лудо, калі справа пойдзе і будзе працягвацца.🙂
Так у яго не атрымаецца, ён жа не лудаман. Ён нават не ведае, як гуляць, тупа націскаеш кнопку спін, а натоўп проста рэгіцца па тваёй спасылцы. Яму толькі шаўэрму прадаваць. Якось паглядзеў яго на стрымe з Шамілем, такое Ч М О, прабач мяне, Гасподзі 😁
Усё адносна. Прыкінь, яму на стрыме х 1000 пасыпле. Усё – капец і сам падсядзе і палова аўдыторыі.😁
Ага 🤠 Там аўдыторыя ні фіга, так адразу можна на Гаваі ляцець, а не ў сумным Піцеры жыць і шаверму прадаваць на вакзале 😁
да што вы тхаван нармальны хлопец п’е піва есць шаверму я ж усё гэта люблю))
Батя можа ты тожа пачнеш стриміць, будзеш рабіць масаж у прамым эфіры і жмакаць кнопку спін 🤠
тады ўжо спінаа
Хаванскі моцны чувак, я яго фанат. Спазняўся як-то на працу, напісаў начальніцы па прыходзе “батя ў будынку, ратуйце задніцы” – яны такую паніку ўзнялі, думалі, СБУ заехала)))))))))))))))
хован за бабкі твар у гаўно макне, а потым дасць гэтаму учынку станоўчую ацэнку
што ён толькі не рэкламіў, і апцыёны, і хайпы