Хутка выйдзе доўгачаканая гульня ад NetEnt: слот Dead or Alive 2
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
18 April 2019
ад
alexey03
|
38 Адказаў
|
3,285 Праглядаў
|
6 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Слот Dead or Alive 2 ад Netent
Дужа цікава, як гэты слот будзе гуляць, ці так жа сумна, як і першая частка, ці нашмат весялей?
Ці таксама будзе цяжка злавіць пяць скацэраў?
Спадзяюся, што гульня будзе значна цікавей, а то Netent даўно мяне не радаваў новымі гульнямі…….
калі хутка ? адкуль інфармацыЯ ?
першая сумная ? весялей гэта будзе з клоунамі?
адкуль вядома што будзе пяць скатэраў?
уж хочацца пагуляць.
24 красавіка на сайце нетента пішуць
у мяне ДР будзе 28-га…
бонусы дадуць … спадзяюся, гульня ўжо з’явіцца і я паграю…
якія-то нерэальныя памнажэнні заяўлены. а ўвогуле гуляць у доа гэта -EV
сумесь доа з спартанцамі
а ты думаеш як слот новы выходзіць адразу дае? калі так то я лічу гэта памылковае меркаванне…….
яму ж трэба будзе назбіраць грошай перад тым як даць……
таму на дзень нараджэння лепш катай у старое што-небудзь………
я не пра тое… я маю на ўвазе, што на свае грошы ў яго доўга і шмат гуляць хутчэй не буду…
а вось пра навінку – не ведаю.. калі выйшаў playboy gold я першыя дні мяшкамі з казіно грошы выносіў, а потым ён перастаў даваць, ды і дараговата стала гуляць у яго цяпер і нават не заглядаю..
думаю, гэты другі ДОА таксама непрыкметным і застанецца праз пару месяцаў… я так разумею, жраць ён будзе шмат і доўга.
Выправіў 🙂
Алешанька, ну ты зусім краёў не бачыш, ці што? Вон літаральна на адзін топік ніжэй @tanunaxer стварыў тэму пра гэты слот, дзе ёсць хаця б нейкае апісанне і ўвага!!! дата выхаду слота. А ты бярэш і ствараеш яшчэ адну тэму 😏 Чаму не мог, што лі, напісаць у ўжо створаную свае тупенькія пытанні?
PS: не здзівлюся, калі ты тупа з суседняй тэмы скопіяваў відэа і сюды ўставіў 😁
з’явіцца апісанне слота я, канешне, яго сюды дадам або з’явіцца сам слот я яго сам апішу, а так пакуль з першых вуснаў чыста відэа пакуль што знайшоў і ўсё………
Глядзячы відэа і не разумеючы, пра што кажуць вытворцы гэтай гульні, я зразумеў, што гульня ў іх атрымалася выдатная і ёсць ім чым пахваліцца, пра што яны і кажуць увесь ролік.
Гульня створана на рэальных асобах – такія вядомыя бандыты як:
Apache Kid, Belle Starr, Jesse James, Della Rose и Billy the Kiddяны ўсе будуць у гэтай гульні.
Таксама распрацоўшчыкі абяцалі стварыць слот з чатырох эпізодаў…….
У самым ніжнім у відэа размове з стваральнікамі гэтай гульні яны расказвалі пра гульню як пра салодкі сон, а можа гэта і праўда быў іх сон……..
арыгінальная назва гульні жывым ці мёртвым-2 і, па ходу, па азіяцкім фільме зроблена, але гэта не дакладна……..
Так, вакол гэтага слота наробілі столькі шуму)
Пагуляць цікава, сёння сам чэкаў на YouTube відосы пра яго)
ну тут тыпа не таму што таму,а таму што слот і сапраўды, брат, легенда і як бы ўсе гулялі або гуляюць у доа і хочуць або хацелі штось новенькае і цікавейшае……
Ну ёсць жа падобная тэма – нафіга дубляваць ?
🔗
Мне спадабалася ідэя распрацоўшчыкаў слота падчас бонуснай гульні (Trein Heist), не абнуляць каэфіцыент множання, калі быў “нулевой” выйгрышны спін. І тое, што ёсць думка пакінуць папярэднюю мінімальную стаўку. Ды і + 5 ФС, калі, канешне, таксама)
У N1 Казіно ўжо з’явіўся.
вось быццам і ў Гудвіне з’явіўся, можна спрабаваць))
сёння ўжо гуляў у яе…
гульня сумная, нудная, гукі сонныя …
выигрышы часцей трапляюць… лавіў за 5 хвілін лінію бутэлек (шклянак ) разоў 3
АЛЕ бонусачак не бачыў .. зусім… пару разаў быў намёк на бонус але не выпаў…
У пін-апе таксама ўжо ёсць.
А я ўжо збіраўся депнуць, але пасля такога водгуку для пачатку пакручу на фанцікі.
пакуль навічок – самае час на грошы гуляць… дарэчы казалі, што ён будзе жраці .. але ён з першых спінаў стаў насыпаць .. зусім не як стары доа…
вечарам яшчэ дэпну … хачу паглядзець бонускі.. але на рэальныя грошы так цікавей..
Гэта таму, што Алёша, па ўсёй відавочнасці, сам дубль. Як у прыказцы: тры сыны – старэйшы быў разумны, дужы хлопец, другі быў так-сяк, а трэці зусім быў Алёша…
Сёння ў эверуме два турніры на ім, вось і затэстым, што за птушка. Заадно і паглядзім, хто на колькі павялічыў стартовы баланс.
Нядоўга на Вашым форуме, але зразумеў, што імя “Алёша” ўжо стала нарыцательным
У дэма кінуў спінаў дзесьці дваццаць і выпадзла бонуска. Пры стаўцы 9 еўра яна даліла 48 еўра. 😏
Але, выглядае, патэнцыял заклалі сур’ёзны. У Эверуме максімальная стаўка ўсяго толькі 9 еўра.