Хто якую сістэму выбраў з улікам апошніх падзей
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
16 студзеня 2021 г.
ад
Roull
|
38 Адказаў
|
2,062 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Па маладосці быў магазін і персанальны атэстат, адзін кліент спрабаваў адклікаць плацёж.
У момант разбору я нагрубіў аператарцы па тэлефоне і яна мяне заблакіравала.
Тады (пачатак 2000-х) яны маглі сабе гэта дазволіць, бо адчувалі сябе каралямі.
А цяпер пры любой рэгістрацыі мне пішуць, што мне адмоўлена ў абслугоўванні 🙂
хацеў зарэгіцца, пайшоў чытаць водгукі – 7 негатыўных з 10, маўляў вэрыфікацыю не прайсці, грошы з акка знікаюць і г.д..
з.ы. х.з.
Верыфікацыю там лёгка прайсці, ёсць лайфхак :
Трэба па дзве розныя фоткі аднаго і таго ж дакумента дасылаць на розных фонах, тады яны без пытанняў прымуць
А так карыстаюся амаль месяц і грошы пакуль не прапалі, хоць і не трымаю там – адразу на ківі вывожу, так надзейней і пафіг на гэтыя 2 працэнты 🙂
сур’ёзна?🙂
Верыф прайшоў у элементе. А што датычыць знікнення грошай – чую пра гэта ўпершыню….
Я пиастрикс выбраў, цалкам мяне задавальняе
Дэпазітаваць з ківі нельга, а выводзіць можна?
Я з ківі дэпаю і на ківі вывожу
хацеў на Piastrix прайсці верифікацыю. кашалёк ужо верифікаваны. ХЗ?????
piastrix, я імі ўжо даўно карыстаюся. натрапіў на іх калі яндэкс-балы толькі з’явіліся і я раптам выйграў 4000. на piastrix іх атрымалася вывесці, а ўжо з яго куды заўгодна
Дзякуй, будзем ведаць
Якоесьці Донказіно паслала ліст, што ўсе плацежкі зноў працуюць. Таму можа і астатнія казіно адновяць. Калі, вядома, гэта не разводняк.
Прывітанне, паведамляем Вам, што ў нас зноў працуюць такія метады плацяжоў, як VISA/MasterCard і QIWI (выплаты выйгрышаў працуюць у штатным рэжыме), а вось поўны спіс плацёжак:
– VISA/MasterCard,
– QIWI,
– Piastrix,
– advcash,
– Perfect Money,
– Bitcoin,
– Webmoney,
– PAYEER,
– Etherium.
вэбмані таксама завёў, яшчэ не карыстаўся .
З віртуальнай карты дэпы не праходзяць. Але!!! на віртуальную карту ківі выводзяць і гэта ўжо вельмі-вельмі добра. дэпаю праз Piastrix.
Дзякуй)))