Хто ведае анлайн-стримераў рулеткі?
Рулетачныя лудоводы. Відэа рулеткі.
|
9 August 2023
ад
Allo4ka
|
76 Адказаў
|
3,970 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@vrodezdes
Толькі ЩаЗ паглядзеў на гісторыю выпаўшых нумароў, гэта быў проста нейкае свята і гэтым падарункам лёсу ты скарыстаўся па поўнай! Яшчэ раз віншую!
@thee4
Шкада, што мала паставіў туды, ну ўсё ж калі баланс 200+$ і ўжо на круг 30-40$, то сам разумееш, 5 кругоў міма і бабла няма. Але была чуйка – паставіць яшчэ 5$, але “маем тое, што маем”. Тут на самой справе, часам гуляе, рэдка, а ў большасці выпадкаў іксовкі не будзе або выпадзе не адразу, а на круг 5-6, калі ўжо і не паставіш, але скрын прыкольны атрымаўся
@vrodezdes
Хто яго ведае.., можа паставіў стаўку трохі больш, а тут БАЦ і такі КУ і не выпаў, там жа ўсё залежыць ад пула і хто якія буйныя стаўкі ставіць)
@thee4
І я пра тое ж, тым больш раней ставіў па 5-6$ на іншыя нумары і ўсё пусто. Таксама магло сыграць не адразу, а, напрыклад, на 5-6 крузе, а я б ужо забраў адтуль больш за 3$. Учора, напрыклад, гуляў, проста так зайшоў на 100$, па дробязях, амаль 2 гадзіны гульні і нічога, проста нуль, у выніку выйшаў на 60$, а так бы пад чыстую
@thee4
Я яшчэ зразумеў такую фігню, калі ўляцеў у добрую іксовку і зрабіў x2 ад дэпa, тыя ж 200-500$ – дык лепш выйсці. Асабліва калі па статыстыцы бачыш, што перад гэтым было шмат іксаў. Вось, напрыклад, у сакавіку зайшоў у пачатку ў статыстыку, гляджу – выпадалі проста вельмі буйныя іксы 200-300, думаю не можа быць і я проста назіраў. Тут бац – адна іксовка 150, прыкінуў, куды бы паставіў, за ёй яшчэ 2 іксовкі па 100, ну думаю – рызыкну. У выніку выпадае 32 і я проста па дыяганалі стаўлю па 5$, то бок 36,30,28,34 і што ты думаеш, на 36 250x, Радасці былі поўныя штаны, але праз тыдзень увесь гэты выйгрыш вярнуўся назад уладальніку, ахаха
@vrodezdes Згодны!
Калі падняў ад 200 да 300, а ў тваім выпадку да пяціхаткі, калі ты больш дэпаш – гэта максімум, што можа дазволіць аддаць казіно! А потым пачнецца ЖОР і няхай лепш “жруць бабкі” каго-небудзь “іншага”)
@thee4
Ды і прыкол у тым, што заўважыў: дзе б ні гуляў, слоты ці жывое кола, x2-3 ад дэпазіту зрабіў – вывадзь, асабліва гэта датычыцца слотаў, там нават калі слот памяняць, усё роўна як бы бачна і скрыпт пачынае жараць.
У мяне так на сабаках было – 1000 грн зліў, нават крыху больш па мінімальнай стаўцы, потым бонус і занос на 400x, а па факце мне проста вярнула 1400, і пра які мега-плюс можа ісці гаворка, 10$
@vrodezdes
Ну нарэшце разабраліся, калі “тормазіць” з гульнёй, даФно пра гэта казаў). Гэта ж і зразумела, што рэалістычней “падняць” 5 разоў па 200 $ (робячы перапынак паміж сесіямі), чым чакаць аднаго вялікага, які ў сучасных рэаліях, як вілам па вадзе. Ці як жлобская казява з бабУшкай паступіла – праз 10 месяцаў выплацілі каля паловы выйгрышу 5,4 “ляма” і тое з вялікай неахвотай….
@thee4
Што-то мне не хапае таго старэчка, які на орфалайнс ставіць, ужо чакаю яго заносныя сесіі))
@vrodezdes
Ты ведаеш, я тут паглядзеў яго відос пра вусныя стаўкі, і трэба яму аддаць належнае – вельмі нават папулярна ўсё растлумачыў)
@thee4
Ну як ён кажа, дык гуляе болей за 25 гадоў, так што там вопыту на некалькі жыццяў лудзікаў
@vrodezdes
Ну і яго стрымы таксама могуць быць “вечнымі”). У яго за “положняк” па 12 спінаў можа “патрапіць” дакладна ў “малако”, а потым, парушаючы ўсюкую ТВ менавіта як бы “выпадкова” БАЦ БАЦ і ў “дамкі”).
@thee4
Мне здаецца, што калі яго будуць мазаць раз за разам, гэта будзе сплошны негатыў, а яшчэ гледачоў онлайн шмат. Тут перыядычна трэба і аддаваць, а шарык там круціцца роўна так жа, як і ў лайт-рулетцы, так што магніцік сработае ў патрэбнае лічбу, каб не адпусціць яго, а галоўнае менш негатыву. У канцы канцоў, калі гуляеш і усё ў пустую – гэта адно, але калі, напрыклад, гуляеш гадзіну, а ў цябе проста качэлі, то нікуды ты не сыдзеш, а калі і сыдзеш, то не будзе шкода, што ўсё міма было.
@vrodezdes
Гэта і зразумела, “салодкі” маркетынгавы ход і рэклама казіно. Але гэта мы разумеем, што бываюць і ўзлёты, і падзенні (которых па факце будзе по более)… А “моладзь” глядзіць стрымы і можа гэта ўспрымаць зусім па-іншаму… І тады будзе “горыч” у сям’і, страта сяброў і ўсяго астатняга.
@thee4
Лудка – гэта зло на ўзроўні алкагольнай і наркатычнай залежнасці, вельмі шмат як фінансавых, так і псіхалагічных праблем, а потым і праблем са здароўем.
@vrodezdes
Але мы гаварылі пра канкрэтнага гульца – стрымера, які да таго ж узроставы і паспяховы ў гульнях, думаю, і ў жыцці ў яго ФСЕ па-красоце)
Згодны, па мне горш за алкаголь і курэнне. Цяпер у казіно не знойдзеш нармальную функцыю самаабмежавання, нават элементарна выставіць максімальную суму, трэба, каб на рахунку было 0.
Найлепшы спосаб – зрабіць бота і ўвогуле не заходзіць. Калі ўвогуле можна зрабіць бота для рулеткі. Каб ён сам за цябе круціў, ну або паставіць нейкага чалавека.
Быў такі стрымер, забыўся як завуць, поўнаваты такі чувак) граў па 50-100$ за спін у слотах, і ў лайв-ігры граў, хтосьці памятае яго) як яго звалі?
Баланс у яго быў 50-150к$ заўсёды, ці гэта ён на фанты гуляў?
Вельмі мала стрымеряў рулеткі. Я нядаўна на плятформе Kick бачыў аднаго з Расіі, але забыў падпісацца. Чалавек, як ён пра сябе пісаў, працаваў у казіно, мае ўласныя стратэгіі і гуляе марафонам з якой-небудзь невялікай сумы.
Асобна я – гулец больш позняга перыяду, злавіў турнірны покер у росквіце і з-за неўседлівасці палюбіў слоты.
Гульцоў-стрымеряў рулеткі рэальна мала, хацелася б болей унікаць у стратэгіі гэтай гульні. Самому складаней, пакуль унікнеш, модна зліць шмат грошай))
Пад любую стратэгію гульні ў рулетку адаптыўнае казіно навучыўся падстройвацца, калі гуляеш адзін на адзін. А калі гуляе вялікі пул то можна трохі і выйграць)
Лепш увогуле мне гуляць без стратэгій .Проста вылучыў суму на дзень і ўсё , больш не спускаешся . Стрымераў няма таму што толкам ніхто не гуляе або не хоча паказваць . Рулетка -это дыстанцыя мінімум у год , каб можна пра якія-то вынікі гаварыць
@robingood Поўнаватаў то і не памятаю асабліва. На розум толькі Джордан прыходзіць -але ён дакладна па такіх стаўках не гуляе.
Ру стрымер?
@oopsant Не,не джордан.Рускамоўны стрымер 100% альбо рускі альбо ўкраінец.
@robingood Зразумеў, відаць, не глядзеў такіх.
Так, цяпер з банамі Twitch і калі YouTube заблочылі, па сутнасці шмат стрымераў знікла, ці дакладней на Kick перайшлі.
Я вельмі здзівіўся, калі многіх *старычкоў* на Kick знайшоў, праўда там і онлайны ў іх цяпер такія, што без сляз не паглядзіш.
Не люблю гэтыя твічы,кікі,я прывыкшы чел к ютубу)да і кік у нас забанены,тока праз впип,кожны раз ўключаць впин заеб.шся )