Хто ведае анлайн-стримераў рулеткі?

Рулетачныя лудоводы. Відэа рулеткі. | 9 August 2023 ад | 76 Адказаў | 3,970 Праглядаў | 2 Рэакцыі
Novice
Ранг
1
Рэпутацыя
0
Публікацыі
1
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
07.08.2023

Усім прывітанне.

Можа, хто-небудзь ведае, хто стриміць рулетку?

Цяпер куды ні глянь, усюды слоты, слоты, слоты… А іх глядзець увогуле зусім нецікава!

Раней, здаецца, на YouTube былі розныя (і расейскамоўныя, і замежныя), а апошнім часам як бы ўжо нікога. Можа, іх з YouTube выгналі, і яны кудысьці пераехалі?

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 268
Публікацыі
31 892
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
Allo4ka, 9 August 2023
Усім прывітанне. Можа хто ведае, хто стрэміць рулетку? Цяпер куды ні глянь, паўсюль слоты, слоты, слоты… А іх глядзець зусім нецікава! Раней, здавалася, былі на YouTube розныя (і рускамоўныя, і замежныя), а апошнім часам нешта зусім нікога. Можа, іх зь YouTube выгналі, і яны кудысь яш [...]

Ды, відаць. яны паступова «вымерлі», хаця іх і раней было не шмат)… А пасля таго, як з’явілася тэхналогія RRS для лайв-рулятак, то гуляць і выйграць стала амаль немагчыма, не кажучы ўжо пра намаляваныя «рулі», таму і восьС 😎

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 914
Публікацыі
8 087
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22.05.2021
thee4, 26 May 2024
Дак выглядае так. яны паступова “вымерлі”, хоць іх і раней было няшмат)… А пасля таго, як з’явілася тэхналогія RRS для лайв-рулетаў, дык гуляць і выйграваць стала амаль немагчыма, не кажучы ўжо пра маляваныя “рулі” таму і восьС 😎

Нядаўна на ютубе ў шортсах трапіўся чувак, які, здаецца, рулетку стрыміць, на жаль, нік не запомніў. Калі табе цікава як рулетчыку, то ў наступны раз запомню і напішу)

У нарэзанцы ён паказаў ноўт, на якім ішла транс, як шарык круціцца. Толькі вось невядома, на грошы ці ён сапраўды грае)

А ўвогуле да яго ні разу не бачыў, каб хто-небудзь рулетку стрыміў) Онлайн і афлайн казіно – цэлая куча, а вось каб менавіта рулетка, не бачыў. Магчыма, я проста ніколі не цікавіўся, таму і не заўважаў.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
162
Публікацыі
56
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
20.11.2021
Allo4ka, 9 August 2023
Усім прывітанне. Можа, хто ведае, хто стрыміць рулетку? Куды ні глянь, паўсюль слоты, слоты, слоты… А іх глядзець увогуле нецікава! Раней, здавалася, былі на YouTube розныя (і рускамоўныя, і замежныя), а ў апошні час чамусьці зусім нікога. Можа, іх з YouTube выгналі, і яны кудысьці яш [...]

год таму Laswaras быў,  зараз хз. У YouTube пашукай яго, раней даволі цікавыя стримы ў яго былі 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 268
Публікацыі
31 892
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

Мне не патрэбна).

Бачыў стрым на рулетцы сёлета, не ўразіў. Таму рэкамендаваць не магу і не буду… Калі каму цікава – могуць пашукаць, скрын ніжэй…

PS. Рулетка “рисовашка”, дэп 1600рЭ і ні разу не падняўся вышэй за самы дэпазіт. час 16 мін. Калі казаць пра гульню, то “руль” ненавязліва прапаноўваў сябе на паўтор – “тройкі”. Там было некалькі выйгрышных спінаў, вынік быў зразумелы і непазбежны – Фсё ў нуль.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 620
Публікацыі
4 729
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
01.04.2021

Стрымаў па рулетцы бачу вельмі-вельмі рэдка, звычайна калі і заходзяць то чыста на пару ставак – як я чуў ад папулярнага стрімера якраз таки рулетка ў асноўным не цікавіць гледачоў вось і не круцяць яе, бывае канешне стрымы па лайвам але гэта звычайна ўселякія крэйзі таймы і г.д.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
50
Публікацыі
368
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
18.05.2016
oopsant, 1 June 2024
Стрымаў па рулетцы бачу вельмі рэдка, звычайна калі і заходзяць то толькі на пару ставак – як я чуў ад папулярнага стримера як раз таки рулетка ў асноўным не цікавіць гледачоў вось і не круцяць яе, бывае, канешне, стримы па лайвам але гэта звычайна крэйзі таймы і г.д.

Хутчэй за ўсё з-за складанасці

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 268
Публікацыі
31 892
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

Вялікая колькасць гульцоў аддаюць перавагу слотам, там усё больш ярка і прыгожа ды і выйгрышы “паважней”, а бываюць нават “атамныя”! А рулетка хоць і каралева казіно, але там у асноўным максімальныя выйгрышы 35/1.

PS. Хаця апошнім часам з’явіўся новы “трэнд”, дзе на рулетцы з дылерам КУ дасягаюць х500 і нават х1500. Але ўсе выйгрышы там кантралюемыя)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
27
Публікацыі
109
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
29.08.2025

Стрымер CYBORG ROULETTE

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
50
Публікацыі
368
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
18.05.2016

Сэнс рабіць стрым у рулетку ? Калі толькі для сябе . Для самакантролю. Можна пракачаць вытрымку.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 268
Публікацыі
31 892
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
Manut, 25 September 2025
Сэнс рабіць стрым у рулетку? Калі толькі для сябе. Для самакантролю. Можна пракачаць вытрымку.

@manut

Так для гэтага можна смела і рашуча проста рабіць відэазапіс сваёй гульні, а потым і аналізаваць…)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
566
Публікацыі
2 842
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
31.07.2025

Вось Містэр тіера можаш глядзець, там, канешне, дзядзька са сваімі тараканамі і стаўкі ў яго ўвесь час аднолькавыя, але можна глядзець, як рулетка гуляе, што так сама як і ў казінах, ды і сябе трохі правяраць

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 268
Публікацыі
31 892
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
Vrodezdes, 27 September 2025
Вон Мистер тиера можешь смотреть, там конечно дядько со своими тараканами и ставки у него все время одинаковые, но можно смотреть как рулетка играет , что так же как и в казиках, да и себя чуть проверять

@vrodezdes

Згаджаюся, прыкольны старэнькі!… Ён гуляе ў добрым наземным казіно, за прыватным сталом(па стаўцы 25$ і вышэй) і часта ў плюсе!  Калі не падабаецца, як “гуляе” дылер, шустра яго мяняюць… Як яго там цярпяць ХЗ, хоць у эпоху залатога цяльца, ФСЕ можа быць… і гэта таксама)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 750
Публікацыі
12 076
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
05.02.2019

Я ведаю толькі Лудикса, калі слоты не даюць, то ідзе ў рулетку або ў баккару і ставіць па 50к)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
566
Публікацыі
2 842
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
31.07.2025
thee4, 8 October 2025
@vrodezdes​ Згодзен, прыкольны старэнькі!… Ён гуляе ў добрым наземным казіно, за прыватным столам(на стаўку 25$ і вышэй) і часта ў плюс! Калі не падабаЦ@, як «гуляе» дылер – шустра яго мяняюць… Як яго там цярпець – ХЗ, хоць у эпоху залатога цяльца, УСЁ можа быць… і гэта таксама)

@thee4

Так ён ім можа нармальна рэкламу зрабіць і заўсёды называе назву казіно, пры онлайне пад 2 к гэта добры вынік. Але як дылераў мяняе, гэта ржач, чаму ты дрэнна лічыш, чаму доўгі спін, чаму ты мяне не слухаеш, круці тады, калі я скажу, ну прыкольна

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 268
Публікацыі
31 892
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
Vrodezdes, 8 October 2025
@thee4​ Так ён рэкламу ім можа нармальна зрабіць і заўсёды называе назву казіно, пры онлайне пад 2 к гэта добры вынік. Але як дылераў мяняе, гэта ржач, чаму ты дрэнна лічыш, чаму доўгі спін, чаму ты мяне не слухаеш, круці тады калі я скажу, ну прыкольна

@vrodezdes

Што-то мІне кайф@, што там не толькі рэклама казіно…) Ну да, але не наведвае другасныя казі ў асноўным – лепшыя ў горадзе або ў краіне і гэта правільна! Па ўсім бачна, там адносна сумленная гульня, хоць па 12 выстралаў запар у “малако” гэта… насторажвае. Ну а потым часам у закромы і раптам, цудам выходзіць у плюс)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
566
Публікацыі
2 842
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
31.07.2025
thee4, 8 October 2025
@vrodezdes​ Што мне падаецца, што там не толькі рэклама казіно…) Ну так, але не наведвае другасныя казі ў асноўным лепшыя ў горадзе ці краіне і гэта правільна! Пахоже, там адносна сумленная гульня, хоць па 12 выстралаў запар у «малако» гэта… настаражвае. Ну а потым часам у закромы і раптам, цу [...]

@thee4

Можа быць, дарэчы, свае падводныя камяні, відавочна, калі б зліваў пастаянна, там бы не толькі дылера прасіў мяняць, там бы і стол, і пакой. Мне падабаецца, як ён адказвае, калі пішаць у шарыку «магніт, памяняйце». Ён тыпу, усё нармальна. 4-5 ставак міма, кажа «мяняйце шарык», аххвхв

Увесь дзядзька разумее, але калі ты госць і тым больш у казіно, не крычыш, што разводзяць

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 268
Публікацыі
31 892
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
Vrodezdes, 8 October 2025
@thee4​ Можа быць, дарэчы, свае падводныя камяні, відавочна – калі б сліваў пастаянна, то не толькі дылера прасіў бы мяняць, там бы і стол, і пакой. Мне падабаецца, як ён адказвае, калі пішуць у шарыку „магніт, памяняйце“. Ён тыпа, усё нармальна. 4-5 ставак пройшло міма, кажа – мяняйце шарык, [...]

@vrodezdes

Зразумела, калі ты ў “гасцях” і няважна – у казіно ці… Тым больш калі вядзёш відэаздымку гульні, усё павінна быць “па-красуні”. Урэшце людзі, як і раней, хочуць “хлеба і відовішчаў”! Ну, а тое, што калі рассеецца “дымок” азарту, будзе ўжо неважна, што ты атрымаў “дзірку ад бубліка”…)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
thee4, 26 May 2024
Ды, напэўна. яны паступова «вымерлі», хоць іх і раней было няшмат)… А пасля таго, як з’явілася тэхналогія RRS для лайв-рулетаў, то гуляць і выйграць стала амаль немагчыма, не кажучы ўжо пра намаляваныя «рулі» таму і восьС 😎

@thee4​ Усе чакаемммм, калі ты нарэшце возьмешся за Справу і станеш Галоўным стримерам Рунета па рулетках!!!Калі каму і быць – дык толькі Табе, Друг наш!Ну а мы цябе падтрымаем заўсёды, ты ж ведаеш!Я асабіста нават фонд для цябе створаў бы для гульні, калі пажадаеш, сімвалічны!Ведаю, што ты гульнёвік асцярожны і вельмі-вельмі эканомны і ў рулетках экстра-прафі-супер-супер-пупер мастер-маэстра!Таму пара пачынаць стріміць, няхай і ў онлайне з RRS нават коламі гэтымі, але тым не менш.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
Allo4ka, 9 August 2023
Прывітанне ўсім. Магчыма, хто-небудзь ведае, хто стрыміць рулетку? Цяпер куды ні глянь, паўсюль слоты, слоты, слоты… А іх глядзець увогуле нецікава! Раней, здаецца, былі на YouTube розныя (і рускоязычныя, і замежныя), а ў апошні час зусім нікога. Магчыма, іх з YouTube выгналі, і яны кудысьці я [...]

@Allo4ka​ як прыклад у мяне відэазапісаў за прыкладна пяць гадоў назбіралася терабайт …..напэўна пару, трыццаць дзесяткаў па рулетках, можа і больш, апублікаваў бы фрагменты даўно лёгка, але, на вялікі жаль спасылкі на рэсурсы па спасылках з форуму больш не актыўныя пры імгненным пераходзе і гэта галоўная праблема ў нас на форуме!!! Практычна немагчыма публікаваць пастаянныя стримы, т.к. размяшчаць іх проста няма дзе, т.к. спасылкі з форума Запрещены! Адпаведна відэазапісы апублікаваць няма магчымасці спасылкай і прывязкай на абменнікі і YouTube (ю туб жа заблокуе або імгненна, або з цягам часу падобны кантэнт)! Як то так!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020

)))))))

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 268
Публікацыі
31 892
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 9 October 2025
@thee4​ Усе чакаемммм, калі ты ўжо нарэшце возьмешся за Спрау і станеш Галоўным стрымерам Рунэта па рулетках!!!Калі каму і быць ім, дык толькі Табе, Друг наш!Ну а мы цябе падтрымаем заўсёды, ты ж ведаеш!Я асабіста нават фонд для цябе створу для гульні, калі пажадаеш, сімвалічны!Ведаю, што ты г [...]

@pavel555 Прывітанне, дарагі! Даўно цябе не “бачыў”)​

Дзякуй за цёплыя словы пра “мяне”, але, напэўна, адмовлюся ад такой шыкоўнай прапановы)… Да таго ж не хочацца зацягваць іншых у гэтую гЭмбл і пагаршаць сваю карму. І мой стыль гульні далёкі ад стрымэрскага, у асноўным гэта “на «зацеп»”… Тым больш мая толькі на ШЛЯХУ)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 750
Публікацыі
12 076
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
05.02.2019
)))))))

@pavel555​ добрыя стаўкі,не па 200-500 руб)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 268
Публікацыі
31 892
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
)))))))

@pavel555​ Вось бачыш, можаш жа, калі захочаш! З добрай гульнёй, класны выйгрыш, цудоўны скрын, няхай у цябе іх будзе ўсё больш і больш!

Спадзяюся, што ўдалося вывесці деп +, а на астатняе адвёў душу)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
566
Публікацыі
2 842
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
31.07.2025
thee4, 9 October 2025
@vrodezdes​ Ясна ж, калі ты ў «гостях» і неважна – у казіно ці… Тым больш калі вядзеш відэаздымку гульні, усё павінна быць «пакрасе». У канцы канцов людзі як і раней хочуць «хлеба і відовішчаў»! Ну, а тое, што калі рассеецца «дымок» азарту, будзе ўжо не важна, што ты атрымаў «дыру ад бублика»…)

@thee4

Але яго весела глядзець, хутка павінен зноў вярнуцца на экраны і ставіць орфалайнс, а потым здзіўляцца чаму не выпадае, мяняем дылера,ахвхвх

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...