Хто ведае анлайн-стримераў рулеткі?
Рулетачныя лудоводы. Відэа рулеткі.
|
9 August 2023
ад
Allo4ka
|
76 Адказаў
|
3,970 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Усім прывітанне.
Можа, хто-небудзь ведае, хто стриміць рулетку?
Цяпер куды ні глянь, усюды слоты, слоты, слоты… А іх глядзець увогуле зусім нецікава!
Раней, здаецца, на YouTube былі розныя (і расейскамоўныя, і замежныя), а апошнім часам як бы ўжо нікога. Можа, іх з YouTube выгналі, і яны кудысьці пераехалі?
Ды, відаць. яны паступова «вымерлі», хаця іх і раней было не шмат)… А пасля таго, як з’явілася тэхналогія RRS для лайв-рулятак, то гуляць і выйграць стала амаль немагчыма, не кажучы ўжо пра намаляваныя «рулі», таму і восьС 😎
Нядаўна на ютубе ў шортсах трапіўся чувак, які, здаецца, рулетку стрыміць, на жаль, нік не запомніў. Калі табе цікава як рулетчыку, то ў наступны раз запомню і напішу)
У нарэзанцы ён паказаў ноўт, на якім ішла транс, як шарык круціцца. Толькі вось невядома, на грошы ці ён сапраўды грае)
А ўвогуле да яго ні разу не бачыў, каб хто-небудзь рулетку стрыміў) Онлайн і афлайн казіно – цэлая куча, а вось каб менавіта рулетка, не бачыў. Магчыма, я проста ніколі не цікавіўся, таму і не заўважаў.
год таму Laswaras быў, зараз хз. У YouTube пашукай яго, раней даволі цікавыя стримы ў яго былі
Мне не патрэбна).
Бачыў стрым на рулетцы сёлета, не ўразіў. Таму рэкамендаваць не магу і не буду… Калі каму цікава – могуць пашукаць, скрын ніжэй…
PS. Рулетка “рисовашка”, дэп 1600рЭ і ні разу не падняўся вышэй за самы дэпазіт. час 16 мін. Калі казаць пра гульню, то “руль” ненавязліва прапаноўваў сябе на паўтор – “тройкі”. Там было некалькі выйгрышных спінаў, вынік быў зразумелы і непазбежны – Фсё ў нуль.
Стрымаў па рулетцы бачу вельмі-вельмі рэдка, звычайна калі і заходзяць то чыста на пару ставак – як я чуў ад папулярнага стрімера якраз таки рулетка ў асноўным не цікавіць гледачоў вось і не круцяць яе, бывае канешне стрымы па лайвам але гэта звычайна ўселякія крэйзі таймы і г.д.
Хутчэй за ўсё з-за складанасці
Вялікая колькасць гульцоў аддаюць перавагу слотам, там усё больш ярка і прыгожа ды і выйгрышы “паважней”, а бываюць нават “атамныя”! А рулетка хоць і каралева казіно, але там у асноўным максімальныя выйгрышы 35/1.
PS. Хаця апошнім часам з’явіўся новы “трэнд”, дзе на рулетцы з дылерам КУ дасягаюць х500 і нават х1500. Але ўсе выйгрышы там кантралюемыя)
Стрымер CYBORG ROULETTE
Сэнс рабіць стрым у рулетку ? Калі толькі для сябе . Для самакантролю. Можна пракачаць вытрымку.
@manut
Так для гэтага можна смела і рашуча проста рабіць відэазапіс сваёй гульні, а потым і аналізаваць…)
Вось Містэр тіера можаш глядзець, там, канешне, дзядзька са сваімі тараканамі і стаўкі ў яго ўвесь час аднолькавыя, але можна глядзець, як рулетка гуляе, што так сама як і ў казінах, ды і сябе трохі правяраць
@vrodezdes
Згаджаюся, прыкольны старэнькі!… Ён гуляе ў добрым наземным казіно, за прыватным сталом(па стаўцы 25$ і вышэй) і часта ў плюсе! Калі не падабаецца, як “гуляе” дылер, шустра яго мяняюць… Як яго там цярпяць ХЗ, хоць у эпоху залатога цяльца, ФСЕ можа быць… і гэта таксама)
Я ведаю толькі Лудикса, калі слоты не даюць, то ідзе ў рулетку або ў баккару і ставіць па 50к)
@thee4
Так ён ім можа нармальна рэкламу зрабіць і заўсёды называе назву казіно, пры онлайне пад 2 к гэта добры вынік. Але як дылераў мяняе, гэта ржач, чаму ты дрэнна лічыш, чаму доўгі спін, чаму ты мяне не слухаеш, круці тады, калі я скажу, ну прыкольна
@vrodezdes
Што-то мІне кайф@, што там не толькі рэклама казіно…) Ну да, але не наведвае другасныя казі ў асноўным – лепшыя ў горадзе або ў краіне і гэта правільна! Па ўсім бачна, там адносна сумленная гульня, хоць па 12 выстралаў запар у “малако” гэта… насторажвае. Ну а потым часам у закромы і раптам, цудам выходзіць у плюс)
@thee4
Можа быць, дарэчы, свае падводныя камяні, відавочна, калі б зліваў пастаянна, там бы не толькі дылера прасіў мяняць, там бы і стол, і пакой. Мне падабаецца, як ён адказвае, калі пішаць у шарыку «магніт, памяняйце». Ён тыпу, усё нармальна. 4-5 ставак міма, кажа «мяняйце шарык», аххвхв
Увесь дзядзька разумее, але калі ты госць і тым больш у казіно, не крычыш, што разводзяць
@vrodezdes
Зразумела, калі ты ў “гасцях” і няважна – у казіно ці… Тым больш калі вядзёш відэаздымку гульні, усё павінна быць “па-красуні”. Урэшце людзі, як і раней, хочуць “хлеба і відовішчаў”! Ну, а тое, што калі рассеецца “дымок” азарту, будзе ўжо неважна, што ты атрымаў “дзірку ад бубліка”…)
@thee4 Усе чакаемммм, калі ты нарэшце возьмешся за Справу і станеш Галоўным стримерам Рунета па рулетках!!!Калі каму і быць – дык толькі Табе, Друг наш!Ну а мы цябе падтрымаем заўсёды, ты ж ведаеш!Я асабіста нават фонд для цябе створаў бы для гульні, калі пажадаеш, сімвалічны!Ведаю, што ты гульнёвік асцярожны і вельмі-вельмі эканомны і ў рулетках экстра-прафі-супер-супер-пупер мастер-маэстра!Таму пара пачынаць стріміць, няхай і ў онлайне з RRS нават коламі гэтымі, але тым не менш.
@Allo4ka як прыклад у мяне відэазапісаў за прыкладна пяць гадоў назбіралася терабайт …..напэўна пару, трыццаць дзесяткаў па рулетках, можа і больш, апублікаваў бы фрагменты даўно лёгка, але, на вялікі жаль спасылкі на рэсурсы па спасылках з форуму больш не актыўныя пры імгненным пераходзе і гэта галоўная праблема ў нас на форуме!!! Практычна немагчыма публікаваць пастаянныя стримы, т.к. размяшчаць іх проста няма дзе, т.к. спасылкі з форума Запрещены! Адпаведна відэазапісы апублікаваць няма магчымасці спасылкай і прывязкай на абменнікі і YouTube (ю туб жа заблокуе або імгненна, або з цягам часу падобны кантэнт)! Як то так!
)))))))
@pavel555 Прывітанне, дарагі! Даўно цябе не “бачыў”)
Дзякуй за цёплыя словы пра “мяне”, але, напэўна, адмовлюся ад такой шыкоўнай прапановы)… Да таго ж не хочацца зацягваць іншых у гэтую гЭмбл і пагаршаць сваю карму. І мой стыль гульні далёкі ад стрымэрскага, у асноўным гэта “на «зацеп»”… Тым больш мая толькі на ШЛЯХУ)
@pavel555 добрыя стаўкі,не па 200-500 руб)
@pavel555 Вось бачыш, можаш жа, калі захочаш! З добрай гульнёй, класны выйгрыш, цудоўны скрын, няхай у цябе іх будзе ўсё больш і больш!
Спадзяюся, што ўдалося вывесці деп +, а на астатняе адвёў душу)
@thee4
Але яго весела глядзець, хутка павінен зноў вярнуцца на экраны і ставіць орфалайнс, а потым здзіўляцца чаму не выпадае, мяняем дылера,ахвхвх