Хто хоча гуляць у покернай лізе Latest
Паролі на фрыролы - Расклад турніраў
|
9 снежня 2018 г.
ад
Mike
|
113 Адказаў
|
5,774 Прагляду
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Дык вось, я падрыхтаваў пэўныя прапановы па стварэнні покернай лігі!
Ад адміністрацыі форуму нічога не трэба будзе, акрамя як даць дазвол і ствараць па 2 турыкі ў тыдзень! Вядзенне тэмы пра лігу, падлікі і г.д. вазьму на сябе – гэта не складана!
Цяпер я хачу зразумець, колькі чалавек будзе гуляць у лізе! Скажу адразу, прыблізна, пераможца лігі ў канкрэтны месяц будзе атрымліваць, напрыклад, 2к рублёў (не поінтамі)! Ад удзельнікаў лігі нічога не трэба, акрамя ўзносу за ўдзел у лізе – хутчэй за ўсё 50-100 пт (адзін раз у год) і 25 пт за ўдзел у кожнай гульні!
У гэтай тэме пішэце, хто гатовы гуляць у ліге! Як толькі акрэсліцца прыкладная колькасць удзельнікаў, тады я змагу канчаткова сфарміраваць правілы для покернай лігі і пачаць узгадненне з адміністрацыяй сайта!
PS Паколькі гульні лігі плануецца праводзіць у клубе латеста на старсах, то ў ліге змогуць гуляць толькі тыя форумчане, якія з’яўляюцца ўдзельнікамі гэтага клуба!
Я гатовы!
Нармальна прыдумаў
я ў тэме
я падумаю 😎
Умовы здаюцца не дзікімі, калі таможня дасць дабро – вазьму з задавальненнем удзел у лізе.
Ад таможні нічога не трэба, акрамя дазволу і стварэння турніраў у нашай групе!!! Абвяшчу правілы лігі і колькасць жадаючых, і калі адхілiць пад эгідай, што ў нас не покерны форум – то гэта будзе проста невыкананне павагі да ўдзельнікаў форуму! А так, запэўніваю, будзе цікава!
я за, калі ўсе адабруць🤠
Ужо 7 чалавек ёсць.. працягваем далей!
😎 я за любы кіпіш акрамя галадоўкі
Ага. Гэта значыць ты загадзя ставіш таможню ў нязручнае становішча. Нібы калі адмова і г.д. Зараз хутчэй за ўсё клуб будзе пераязджаць у бліжэйшы час на ўласную платформу. А там паглядзім, што і як можна рабіць
Бо можна пакуль гуляць тут,а ў выпадку пераезду гуляць на сваёй платформе! Не бачу ніякіх праблем
Заўсёды за любы рух)
Гучыць нядрэнна, на справе будзе бачна)
А адкуль бюджэт-то? Не зразумела…
Хітры перамоўшчык 80 лвл)))
пакатаю
таксама ў тэме
😮 Ну я б не стаў казаць пра непавагу і г.д Форум жа па факце сапраўды не покерны, і ў людзей ёсць чым заняцца, акрамя як устараваць падобныя шабашы 😁 Але, вядома, ідэя цікавая, і патрэбны чалавек, які будзе адказваць за падлік ачкоў і стварэнне гэтых гульняў (уласна бяздзельнік😁) Плюс зноў жа дзе браць бабло на гэтую справу?
У клубе Латеста ўдзельнічаю, але вось на іншую платформу пераязджаць не буду. А так можна пакатацца для весялосці.
🙂тут увесь клуб пераедзе на новую платформу пасля НГ, як я зразумеў…
У сэнсе зьедзе з PokerStars у іншы рум?
Абзавядзецца сваім покерам)))) Ну па меншай меры Жырный так кажа)
Мабыць нейкая фігарня прычапіцца да сайта і ўсё ) а Ленін будзе пад сябе ГСЧ круціць 😁 😁😁
ахаха)))
а па тэме ну хз. Канкураваць у плане інтэрфейсу з вядучымі румамі будзе цяжкавата. Паглядзім.
ну мы і не збіраемся выходзіць на сусветны рынак і дэпы прымаць мы чыста пад наш форум
Я паўтараюся ў 100 раз, што ачкі і ўсё астатняе буду весці я!
Ні грошай, ні вядзенне лігі ў тэме форума ад адміністрацыі не патрабуецца! Патрэбна проста згода!
Шаноўныя мае, браткі, а навошта латесту своя платформа для покера??? Форум жа не покерны!!