Хто дапаможа з вывадам
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
9 лютага 2018 г.
ад
gruu
|
26 Адказаў
|
1,225 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Дапамажыце вывесці з казіно… Прышло мне на мэйл ліст з бездэпам ад Вулкана 300р. Адмыў зараз на рахунку 9 к даступна для вываду 9 к. Толькі вось Украіна пад забаронай. Трэба каб хто-небудзь проста зайшоў у акк і запоўніў яго на сябе (майго інфа акрамя мэйла там няма) і вывёў кеш на свой кашалёк. калі ўсё выведзецца то 2к пакінеце сабе, астатняе мне перакінеце…….Як то так…….)
тут 2 моманты ёсць могуць доўга выводзіць або ўвогуле не вывядуць
і другое деп там для вываду ж таксама патрэбен, напэўна
Пішы ў ЛС, паспрабуем зрабіць)
Так быццам у гэтых вулканаў вывад толькі цела бонуса, г.зн. 300руб
калі гэта velikan-slot то падаецца гэта ikvulkan яны толькі выводзілі цела. але я магу памыляцца
тс што за вулкан і глядзі голд кинг крымчанін могуць залупіцца
сука ты 😁 у мяне ўжо падрыхтаваныя іншыя докі не дакопаюцца. Хоць так лепш тады звярніся да чыстага рускага 😁
не ну калі іншыя докі, дык чаму б і не
я проста разважаю, як Маліна ця кінула, памятaеш і Джой – казліна?
Думаеце яны за 9к ляняцца сесіі прабіць калі і адкуль заходзілі? Глядзіце, а то і пердэп схаваюць, як шчупак блясну разам са спінінгам)))
То Боа-Боа пракінула. Ну а ў Джойцы да там канеш не пагуляеш, яны кампы палаюць, уроды.
vulcanklubzz калі гэта гэты вулкан то мне выводзілі 270 р.(праверыць хацеў) суткі ці што дэпіў 200 р .
без докаў
Згодзен тады! Лепш ужо дамовіцца, каб яму хто-небудзь даў чужыя докі і каб вывялі на кашалёк.
Каротка ўсё, што я зразумеў, хлопцы, прачытаўшы вашыя пасты. Вы тут пагалоўна ўсе махляры !!! 😁
Ашуканцы гэта ўсе казіно – ёбаць іх трэба і наёбваць ; ТС пішы ў ЛС – разрулім
аб дэпe нічога не кажуць, па крайняй меры я нідзе гэтага не бачыў
дык што за Вулкан то
Дапаможы чалавеку з вывадам. У мяне не атрымаецца. Табе нічога не каштуе гэта зрабіць)))
У сэнсе?
Наўпрост 😁 Калі згадзішся дапамагчы, ён табе скіне доступ да ўліковага запісу і ўсё, але я паглядзеў – казява Г, шкоднае, могуць і не выплаціць. Але паспрабаваць варта, падтрымка там імгненна адказвае 😁
напішыце, што за вулкан такі таемны??
Так а ты што? Там трэба дэпіць што ці?) Калі не то няхай скідае, канешне. Паспрабуем, чаму б і не…) Зрасьціцца – фрыху намутым)
Вось такая вось шарага vulkanwinz
Пля і дзе яны такое толькі знаходзяць. Розуму не прыкладу …
Ну мы ж раней таксама дзесьці знаходзілі 😁 Вось і яны ўмудраюцца нарыць гэтыя вулканы, якія зараз пачкамі клепаюць школьнікі 😁
Ты там у чаце, спадзяюся, душэўную гутарку не заводзіў пра тое, як з тэрыторыі Украіны грошы вывесці? А то хз калі што як камунікаваць…
Не! Я задаў адно пытанне: у вас можна гуляць гульцам з Крыму, сказалі не і я зачыніў сайт. Я нават у акаўнт не заходзіў, каб перастрахавацца.