Ходжсон пакідае зборную Англіі
Навіны спорту
|
28 June 2016
ад
VyacheslavLenin
|
21 Адказ
|
1,207 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Нагадаем, што гадзіну таму пададаныя 68-гадовага спецыяліста ў паядынку 1/8 фіналу Еўра-2016 сэнсацыйна саступілі зборнай Ісландыі (1:2) і вылетелі з турніру.
“Мне шкада, што нам давялося скончыць гэты шлях, але такое здараецца”, – заявіў журналістам Ходжсон.
“Спадзяюся, у вас яшчэ будзе магчымасць паглядзець за гульнёй зборнай Англіі ў фінальным паядынку буйной пляцоўкі”.
“Цяпер наступіў час, каб нехта іншы пачаў назіраць за прагрэсам гэтай галоднай да перамог і неверагодна таленаватай групы гульцоў. Яны выканалі фантастычную працу і зрабілі ўсё, што ад іх патрабавалася”.
Такім чынам Ходжсон пакідае Трох львоў пасля чатырох гадоў работы на пасадзе галоўнага трэнера каманды.
Пад кіраўніцтвам вопытнага спецыяліста англічане сыгралі на трох буйных турнірах – Еўра-2012, ЧМ-2014 і Евра-2016. Галоўным дасягненнем англійскай зборнай пры Ходжсане стаў чвэрцьфінал чэмпіянату Еўропы, які праходзіў у Польшчы і Украіне. Тады ў серыі пасляматчавых пенальці Англія саступіла будучаму фіналісту турніру – зборнай Італіі.
Мэсі пакідае зборную. вось навіна
пра гэтага гаўнюковага гульца мы не гаворым у гэтай тэме! а гэта трэнер вельмі добрага ўзроўню!
Ды і х. з імі ўсімі !))
кай на яго.
поўнасцю згодзен.
Я ўвогуле клаўся спаць бо не спаў і такія справы :DD жах, плять.
Перад гэтым яшчэ, увесь матч глядзеў Венгрыя – Бельгія. Пад канец вырашыў пасуду памыць, а Бельгія яшчэ 3 галы забіла) мне ад манітора адыходзіць нельга бо каманды як адчуваюць і пачынаюць клепаць галы
Ходжсан па паперцы на прэс-канферэнцыі зачытваў, гэта значыць быў гатовы, разумеў, што з гэтай камандай далёка не паедзе.
а чым каманда дрэнная?
лол, фаната Тотэнхэма даўно ўжо трэба было адправіць куды падалей
ім трэба было Варды з тарт замест Кэйна ставіць і будаваць гульню як Лестэр на забросах, Варды зараз на ўздыме і думаю меў бы выдатны поспех
та і дрынквотэр відавочна дадаў бы, калі ў гульцоў атрымаўся такі казачны сезон, гэта трэба выкарыстоўваць
але відаць я гэта разумею, а галоўны трэнер – не
Ну так што тут дзіўнага з Ходжсанам?чалавек да гэтай пасады працаваў у Вест-Бромвічэ і якіх-небудзь дасягненняў не паказваў,таму і тут ён паказаў добры ўзровень фізрука 🙂
Усё правільна. Гэта было прадказальна… Суровыя рэаліі капіталізму, не адпавядаеш пасадзе … Рой, прабач, Ходжсан, прашча!..
Хоць тэма і не пра Месси, але... Але ў яго абарону, мабыць прывяду некалькі фактаў…
чувак вось менавіта тэма не пра яго, пра яго ёсць тэма ніжэй
праз два гады чэмпіянат. пагляджу ўжывую на гульцоў ну і на трэнераў (дзякуй богу стадыён у двух кроках. хаджу частенька з дзіцем паглядзець на будаўніцтва)
Квіткі то будуць каштаваць у 2 заробкі. На Еўра квіткі самыя танныя былі па 1600 рублёў, або па 3.2к, хутчэй за ўсё па 3.2к па 40 еўра. А на чэмпіянат СУСЬНЯ, то ўвогуле п***ц будуць цэны.
на барсу ехаў у казань. а туды два крокі (ну што ж дзве зарплаты – ну і дзве. затое для сына гэта будзе падзея на ўсё жыццё – паглядзець на гульцоў свету)
… А што ты ўкладваеш у гэты жаргон – чувак?
П.С.![]()
я калі што з цыганскай пераклад маю на ўвазе🙂
Аказваецца не толькі Рой Ходжсон пакідае, а яго памочнік і Рэй Льюингтон. Яны расстроіліся з-за паразы Ісландыі. 😁
Ён знакаміты трэнер, за яго кар’еру яго каманда сыграла 54 матчы, з іх 14 нічыя, а вось колькі перамог- забыў.