Хлопцы, дапамажыце, казіно, у якое я даўно гуляю, рашыло мяне кінуць на 10 к
Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак
|
27 лютага 2020 г.
ад
Salmirmaloy
|
12 Адказаў
|
1,183 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Хлопцы, гуляў сёння ў казіно, зрабіў дэп на 1к, перад гэтым актываваў пару бонусаў, у мяне яшчэ быў актыўны адзін бонус, падняў у іншых гульнях і павідэрах 10к, вырашыў зайсці па бонусу пагуляць, там было 10 бясплатных кручэнняў ад сумы дэпазіту 350 грыўняў, я зайшоў у 10 кручэнняў, выйграў 385 грыўняў, вэйджар 15, то бок трэба адыграць 5755 грыўняў, я са сваіх грошай, якія выйграў у іншым слоце (там у мяне было 10к), пачаў круціць і адыгрываць, таксама ў іншым слоце EGT падняў яшчэ 5к, у агуле 15к, потым у мяне засталося 14к, я думаў зрабіць вывад, але думаю пакручу разоў дзесяць па 40 грн, гляджу на дэпазіт і жадаю пракруту, як выкупляю, то са счета знікае 10к, пішу ў падтрымку, кажуць у вас усё нармальна, не можа быць, што грошы зніклі, але гэта не першы раз, раней была сума маленькая і мне вярнулі за 10 гадзін, але цяпер кажуць, што ў мяне спачатку было 4к, не было 14к – інфармацыі няма, але калі пачалі разбірацца і праз 5 гадзін мне кажуць, што па бонусу, дзе было 10 бясплатных кручэнняў, на якім я выйграў 385 грыўняў, максімальны выйгрыш 3000 грыўняў, але я столькі не выйграў у дадзеным слоце і з-за гэтага мне анулявалі грошы. Я ў гэты слот увайшоў ужо з 10к на рахунку і пачаў круціць бясплатныя кручэнні, потым я выйшаў і пачаў гуляць у EGT, на рахунку было прыкладна 10к з капейкамі, бо мне трэба было адыграць 5755 грыўняў, каб вывесці ўсё, што ў мяне было, я пачаў гуляць і падняў да 15к грыўняў па стаўцы 40 грыўняў, а потым грошы выпарыліся і я пачаў пісаць у падтрымку, дзе мне пачалі казаць, што ўсё нармальна, праграма збояў не давала і я не выйграваў такіх вялікіх сум, што я ўвайшоў у гульню з 1к і выйшаў з 3800 грн, бо я іх паставіў на вывад, а 10к выпарылася. Дапамажыце, бо прайграў сёння 10к дадаткова і мне вельмі патрэбныя грошы, а казіно не першы раз праводзіць такі лахатрон, хоць у бонусе не напісана, што максімальны вывад 3к, і выйграць з бонусу можна максімальна толькі 3к, але я яшчэ раз паўтараю – у бонусных кручэннях я выйграў 385 грыўняў і ўсё.
І дзе вы знаходзіце такіх казяваў. дзе…)
PS. Так яго паходу яшчэ ў 2017 годзе ўзламалі і адміны казіно прасілі не рабіць дэпіазыты і не гуляць… Маўляў усё роўна выйгрышы не будуць выводзіць
Можа быць, але ёсць яшчэ варыянт – ён піша, што было актыўна яшчэ 2 бонусы, а гэта, здаецца, ні ў адным казіно не дазволена!
Проста цікава а як доўга вы Salmirmaloy гуляеце ў гэтым казіно, вам выводзілі хаця б раз выйгрыш ці… Калі іх узламалі яшчэ ў 2017. якое можа быць да іх давер?🤯
Учора прайграў там 7350, а перад гэтым 20 тысяч, а аддача ніякая, піша 95%, а па факце можа 3-4%.
Патрабаю ад падтрымкі вяртання сродкаў, яны адмаўляюцца, зрабіў больш за 20 дэпазітаў і ўсе ўпустую, ашуканства 100%, казіно ашуквае.
Ўважліва чытайце правілы форума і мову зносін на ім
У ліцэнзійным казіно само казіно аддачу не рэгулюе
Казіно goxbet не ліцэнзаванае
Гэтага і варта было чакаць, калі сам прадстаўнік казіно сцвярджае, што іх узламалі, і кажа, каб туды не гуляць… Але нягледзячы нават на гэта, усё роўна знаходзяцца чудакі, якія працягваюць там гуляць.., І трапляюць на ВЯЛЬШЫЯ “бабкі”, чым раней 😎
без лоха і жыццё не тое.. Людзі !!!! для вас ж форумы і існуюць , тут усе казіно апісаны і недабрасумленныя казіно ў Чорным Спісе!!! Гуляйце толькі ў ліцэнзійных казіно і з добрым рэйтынгам! навошта вам гэтыя вулканы? шаражкі і г.д.
Увогуле вы мой пасыл пачулі )))
Так тут усё ясна як у “Божы дзень”, няма слоў адны выразы засталіся. Як кажуць кантора “РОГА і КАПЫТА”, іх асноўны дэвіз – “Мы гатовы прымаць грашовыя знакі ад насельніцтва” 😎