Хіддінк: поўная аддача
Навіны спорту
|
8 красавіка 2016 г.
ад
ArsenWenger
|
5 Адказаў
|
400 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Хіддінк: поўная аддача
Гус Хіддінк упэўнены, што прафесійная гонар прымусіць яго каманду зрабіць усё, каб завяршыць сезон на пазітыўнай ноце.
Перамога 4:0 над «Віллай» на мінулым тыдні стала 15-м матчам АПЛ запар без паражэння, а на выездзе ў чэмпіянаце мы набралі 16 ачкоў з апошніх 18 магчымых.
Мы яшчэ можам трапіць у Лігу Еўропы, і Хіддінк, апошні час уважліва назіраўшы за сваімі падапечнымі, сцвярджае, што яны не здамоцца, пакуль ёсць шанц прабрацца ў еўракубкі.
«Перад мінулым матчам мы казалі, што, калі выступаеш за вялікі клуб, нават калі клуб знаходзіцца не там, да чаго прывык, і калі ўжо няма за што змагацца, сваю ролю можа адыграць прафесійная гонар», – кажа трэнер «сініх».
«Яны павінны гуляць добра з прафесійнай гонару, як гэта было ў мінулым матчы і ў матчах да гэтага, так што я не магу паспрачацца».
«Усе ведаюць гісторыю «Чэлсі», і дзе мы былі ў першай палове сезона, і мы былі вельмі шчаслівыя выбрацца на бяспечнае месца за адносна кароткі перыяд, за 5-6 тыдняў, а гэта ўжо дасягненне».
«Але, у цэлым, гэта не ўзровень «Чэлсі», і на наступны сезон ім прыйдзецца папрацаваць, каб вярнуцца туды, дзе яны павінны быць».
Але на першы матч наступнага сезона каманду вывядзе Антоніо Конте, а не Гус Хіддінк, аднак галандзец будзе рады стаць саветнікам новага трэнера, калі таму спатрэбяцца яго веды і вопыт.
«Мы сустрэліся і пагаварылі пра агульныя рэчы: пра футбол, Італію, пра тую працу, якую мы зрабілі за апошнія месяцы».
«Калі я спатрэблюся, я заўсёды рады дапамагчы клубу, я казаў гэта і раней, бо за два тэрміны знаходжання тут, і калі проста прыязджаў сюды, я вельмі палюбіў гэты клуб».
У наступным сезоне «сінія» не будуць гуляць у Лізе чэмпіёнаў, але Хіддінк не лічыць, што гэта як-небудзь перашкодзіць прыцягнуць у клуб лепшых гульцоў.
«Усё залежыць ад праекта, – кажа ён. – Калі вы прапануеце гульцам план, не толькі на наступны сезон, а і на наступныя таксама, то гэта можа прыцягнуць многіх».
«Рэзюмэ трэнера можа прыцягнуць гульцоў, таму што ён дэманструе, што прыходзіць, ведаючы, што «Чэлсі» не будзе гуляць у Лізе чэмпіёнаў на наступны год. Такая адданасць і рашучасць павінны прыцягнуць гульцоў».
У мінулыя выхадныя ў матчы з «Віллай» на поле ў стартовым складзе выйшлі чатыры гульцы ва ўзросце 21 года і маладзей, а на замену ў другім тайме выйшаў 18-гадовы Джэйк Кларк-Солтер.
У гэты раз у матчы не прымуць удзел Неманья Матич, Эдэн Азар, Дыега Коста і Лоік Рэмі, таму на «Ліберці Стэдыум» мы можам пабачыць падобны сцэнар. І Хіддінк ужо чакае, калі зможа паглядзець, як хлопцы справяцца.
«Я не такі малады, але мне падабаецца бываць на трэніровачным полі кожны дзень, я пакідаю там шмат энергіі, размаўляю з моладдзю і з ужо сфармаванымі гульцамі зборных», – кажа трэнер.
«У нас ёсць хлопцы ва ўзросце 17 гадоў, або нават маладзей, і да 21 года, і заўсёды цікава паглядзець, як яны развіваюцца і дзе могуць апынуцца».
«Калі маладых гульцоў уводзіць у каманду з ужо вопытнымі гульцамі, то гэта лягчэй. Зараз у нас шмат траўмаў, і нам трэба больш пакладацца на маладых. Для іх гэта будзе няпростая выпрабаванне».
chelsea-fc.ru
Шанс прабіцца ёсць, але матчы супраць Лестэра і Тотэнхэма наўрад ці будуць выйгрышнымі
Ліга Еўропы, для Чэлсі 😵
у групе яны чыста фармальна, і могуць вылецець у 1/16, але размовы будуць, што яны хочуць яе выйграць
як заўсёды)))))))))))))