Хіддінк: поўная аддача

Навіны спорту | 8 красавіка 2016 г. ад | 5 Адказаў | 400 Праглядаў | 0 Рэакцый
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
98
Публікацыі
4 812
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
23 кас 2015 г.

Хіддінк: поўная аддача

Гус Хіддінк упэўнены, што прафесійная гонар прымусіць яго каманду зрабіць усё, каб завяршыць сезон на пазітыўнай ноце.

Перамога 4:0 над «Віллай» на мінулым тыдні стала 15-м матчам АПЛ запар без паражэння, а на выездзе ў чэмпіянаце мы набралі 16 ачкоў з апошніх 18 магчымых. 

Мы яшчэ можам трапіць у Лігу Еўропы, і Хіддінк, апошні час уважліва назіраўшы за сваімі падапечнымі, сцвярджае, што яны не здамоцца, пакуль ёсць шанц прабрацца ў еўракубкі.

«Перад мінулым матчам мы казалі, што, калі выступаеш за вялікі клуб, нават калі клуб знаходзіцца не там, да чаго прывык, і калі ўжо няма за што змагацца, сваю ролю можа адыграць прафесійная гонар», – кажа трэнер «сініх». 

«Яны павінны гуляць добра з прафесійнай гонару, як гэта было ў мінулым матчы і ў матчах да гэтага, так што я не магу паспрачацца».

«Усе ведаюць гісторыю «Чэлсі», і дзе мы былі ў першай палове сезона, і мы былі вельмі шчаслівыя выбрацца на бяспечнае месца за адносна кароткі перыяд, за 5-6 тыдняў, а гэта ўжо дасягненне». 

«Але, у цэлым, гэта не ўзровень «Чэлсі», і на наступны сезон ім прыйдзецца папрацаваць, каб вярнуцца туды, дзе яны павінны быць». 

Але на першы матч наступнага сезона каманду вывядзе Антоніо Конте, а не Гус Хіддінк, аднак галандзец будзе рады стаць саветнікам новага трэнера, калі таму спатрэбяцца яго веды і вопыт.

«Мы сустрэліся і пагаварылі пра агульныя рэчы: пра футбол, Італію, пра тую працу, якую мы зрабілі за апошнія месяцы». 

«Калі я спатрэблюся, я заўсёды рады дапамагчы клубу, я казаў гэта і раней, бо за два тэрміны знаходжання тут, і калі проста прыязджаў сюды, я вельмі палюбіў гэты клуб».

У наступным сезоне «сінія» не будуць гуляць у Лізе чэмпіёнаў, але Хіддінк не лічыць, што гэта як-небудзь перашкодзіць прыцягнуць у клуб лепшых гульцоў. 

«Усё залежыць ад праекта, – кажа ён. – Калі вы прапануеце гульцам план, не толькі на наступны сезон, а і на наступныя таксама, то гэта можа прыцягнуць многіх». 

«Рэзюмэ трэнера можа прыцягнуць гульцоў, таму што ён дэманструе, што прыходзіць, ведаючы, што «Чэлсі» не будзе гуляць у Лізе чэмпіёнаў на наступны год. Такая адданасць і рашучасць павінны прыцягнуць гульцоў».

У мінулыя выхадныя ў матчы з «Віллай» на поле ў стартовым складзе выйшлі чатыры гульцы ва ўзросце 21 года і маладзей, а на замену ў другім тайме выйшаў 18-гадовы Джэйк Кларк-Солтер.

У гэты раз у матчы не прымуць удзел Неманья Матич, Эдэн Азар, Дыега Коста і Лоік Рэмі, таму на «Ліберці Стэдыум» мы можам пабачыць падобны сцэнар. І Хіддінк ужо чакае, калі зможа паглядзець, як хлопцы справяцца.

«Я не такі малады, але мне падабаецца бываць на трэніровачным полі кожны дзень, я пакідаю там шмат энергіі, размаўляю з моладдзю і з ужо сфармаванымі гульцамі зборных», – кажа трэнер. 

«У нас ёсць хлопцы ва ўзросце 17 гадоў, або нават маладзей, і да 21 года, і заўсёды цікава паглядзець, як яны развіваюцца і дзе могуць апынуцца». 

«Калі маладых гульцоў уводзіць у каманду з ужо вопытнымі гульцамі, то гэта лягчэй. Зараз у нас шмат траўмаў, і нам трэба больш пакладацца на маладых. Для іх гэта будзе няпростая выпрабаванне». 

chelsea-fc.ru

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 831
Публікацыі
59 549
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.

Шанс прабіцца ёсць, але матчы супраць Лестэра і Тотэнхэма наўрад ці будуць выйгрышнымі

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
46
Публікацыі
283
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
12 сне 2015 г.
ArsenWenger, 8 красавіка 2016 г.
«Перад мінулым матчам мы казалі, што, калі выступаеш за буйны клуб, нават калі клуб знаходзіцца не там, да якога прывык, і калі ўжо няма за што змагацца, сваю ролю можа адыграць прафесійная гордасць», – кажа трэнер «сініх».  Сінія ёптыць)) хаха. Сіньёры…              
0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
190
Публікацыі
7 426
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
4 ліп 2015 г.

Ліга Еўропы, для Чэлсі 😵

у групе яны чыста фармальна, і могуць вылецець у 1/16, але размовы будуць, што яны хочуць яе выйграць

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
98
Публікацыі
4 812
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
23 кас 2015 г.
Melbourne, 8 красавіка 2016 г.
Ліга Еўропы,для Чэлсі 😵   у групе чыста па‑халтурна, і могуць вылецець у 1/16, але размовы будуць што яны хочуць яе выйграць

як заўсёды)))))))))))))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...