Халява па пошце!
Флудзілка
|
27 жніўня 2015 г.
ад
denis28den
|
42 Адказу
|
2,778 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Хто хоць раз заказваў халяву па пошце? Я заказываў дзясяткі тавараў, прыйшла футболка з ЗША 4 месяцы ішла) ну і розныя часопісы і прабнікі! Яшчэ атрымаў 1000 рублёў на пошту ад Жырыноўскага, ён усім па Расіі пасылае пішыце сюды — [email protected] з пазнакай ” дапамога “. Ну нейкую лухту ў ліст тыпу дапамажыце студэнт і г.д., праз 2 месяцы прыйшоў вялікі ліст з ЛДПР дзяржаўная дума што чакайце перавод 😁
тэма старая )) у Расіі канае ..але вельмі старая..на дарке чытаў))
З чаго старая!? Жирик усё яшчэ пасылае !
Ды Жырыку не лянуцца касіком пабалаваць ) чуў пра такое )
аххаха)) Напішу-ка я бацьку, хай студэнту дапаможа, так ён напэўна яшчэ 10 лямчыкаў падатку накінуе)
ён там нафту знайшоў, добрым стаў )
Гэта ўсё перадвыбарная фішка))
Ён табе КДБ прышле ))) за лянотніцтва 😁 і Каленька Кепка дасць у Белавежскай пушчы)))
ахаха, а што з таго, калі зараз цана нізкая? ды ў бацькі канкурэнты што, ці ёсць?
К шчасцю я вочнік, а не завочнік)) Не за што мяне прымаць))
та я бачыў гэта )
ну паглядзім, што будзе) можа як арабы зажывеце )+ бульба )
Лукашэйх будзе))
На што хоць выводзяць то ?) можа купонам на Бетін ?)
Можна напісаць дапамажыце, у мяне глаўкома, не хапае на лекі, з высокім утрыманнем ТГК, цана 1 000 руб за грам )
Ага)) Прыпадак лудоманіі
Шкада, я хохол) так бы таксама жырыку напісаў бы))
Учора атрымала ад Жырыноўскага пераклад на 1000р :15:
Наташка калісьці КАААК?)))ранеe даўно некалі быў форум па халяве па-майму парадиз.нет(не рэклама),так вось там купа ўсякай халявы
Напісала яму на пошту) Маўляў грошай ні на што не хапае, не маглі б вы мне дзеньжку выслалі)Тыпа гэтага напісала. дакладна не памятаю. Летам пісала. Не чакала, што прыйдзе перавод)
:3: Ну вы даяце))) Ці таксама што-ці напісаць ліст :32:
на лудку папрасі)
тыпа зарабляеш мала, а вось у мяне такое хобі )
Ахахаха бядняжка))пакушаць то купіла?(Жарт)
:0: Ну дак а што) не абеднее) Напішы) Прыдумай якую-небудзь гісторыю :15:
Дарэчы) Так) Я гэтыя грошы на прадукты і патраціла 😁
zismo.biz можна знайсці халяву