Халява і розныя прыемнасці
Розныя бездэпазітныя бонусы не для казіно
|
4 жніўня 2018 г.
ад
Benisuzume
|
1,011 Адказаў
|
49,813 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
так там карочэ ўсё не так проста, трэба купіць нейкі тавар, адсканаваць чэк на сайце, і калі яго пацвердзяць, толькі тады можна выводзіць бонусныя рублі на тэлефон
А што асабліва складанага? Чэк да тэлефона паднёс і ўсё.
Адзінае – увесь іхні тавар адносна дарагі – то так. Але я ўсё роўна падсіў на іхнія капсулы для пральнай машыны, так што…
ну вось будзе ў цябе лішні чэк, пачастуешся са мной, а я табе частку з вываду бабак адсіплю))))))
Што значыць “лішні” і адкуль ён з’явіцца?) Купляеш – на свой акк перасылаеш да і ўсё.
Цяпер яшчэ трэба паглядзець, выведуць ці за реф-рэгу з левых сімак бабкі. Калі выведуць, трэба яшчэ пайсці ў МТС на шару пяць сімак намайніць для такіх выпадкаў)
ў тым і сэнсе залішні))) у мяне гэтага пральнага добра пакуль што навалам, а каб вывады пацвярджаць патрэбны хаця б адзін чэк, таму і напісаў
Ну ты ж замовіў на вывад без чэка? Ці я што не разумею, адмянілі што лі?
І потым нават калі так, вось нейкую фэйры можна купіць, пайсці за палтос, лішнім не будзе і не псуецца)
я кароче пашукаў па гэтай справе, на вывад яго можна паставіць, але яго адмяняць, бо не загружаны ніводны чэк
а калі загрузіш чэк, яго правераць, пасля гэтага ўжо можна і выводзіць рублі на тэлефон
каротка, калі хто-небудзь што-небудзь недарагое сапраўды купіць, пішыце, калі чэк прыме – аддам рублёў 150-200 з тых 400, што павінны будуць вывесці
здаецца справядліва
Гэта цэлая гісторыя) Трэба камусьці адсканаваць чэк і скінуць табе. А потым яго распечатаць і мабілам прачытаць) У цябе прынтэр-то ёсць?)
Не прасцей самому пайсці што-небудзь купіць?
пс. Хаця з экрана ж можна, паходу, прачытаць
я кажу ж, што такога добра навалом, а наконт скану чэка
там можна ўвесці інфу з чэка, тым больш гэтая тэма не гарачая, а так мб хто-небудзь з’явіцца, мб проста хто-небудзь купіць для сябе што-небудзь, а я адпраўлю пару стольнікаў)
вось тут можна ўвесці чэк![]()
Не бачыў, што так можна, ну норм, чаго.
тэма старая, але каб вывесці бабкі там надо купляць тавары і загружаць чэкі, у некаторых даже прасілі зрабіць фота тавару.
Калі тэма старая, дык чаму не вылажыў?
А фота вылажыць – гэта паўхвіліны, зразумела, што яны спрабуюць “хакераў”, хто прысеў на гэтую тэму адсеяць
так я думаў, нікому нецікава столькі гемару з-за 100 рублёў, такая ж хрэнь з Філіп Морыс ёсць, хз было тут, ці не
Чаму сто калі нават мінімальная выплата 300?
Філіп Морыс я тут у шопе гады назад выкладаў, за ўвесь час рублёў паўтары мб вывёў з іх конкурсаў. Ф.ігня канешне за шмат гадоў, але і рабіць асабліва нічога не давялося.
філіп морыс і ў праўдзе нармальная тема была, больш рубля за ўвесь час накапала
яшчэ б тут выплат урваць, было б норм))
Чаму была? Яны і зараз час ад часу кідаюць акцыі. Праблема тут, наколькі я, напрыклад, зразумеў, зноў у крадзяжы: людзі-стваральнікі брэнду плацяць, а мясцовыя пітары тупа цэсцяць бюджэт(
Пра нас ужо ўвесь свет піша, што не трэба сюды грошы спрабаваць укладваць(
Ладна гэтыя халявныя цыгарэтныя, распілавалі, твары, дапамогу інвалідам, з дня ў дзень, рускі – будзе значыць злодзей і пітарас(
вось, напрыклад, у мяне запрашэнні для 3-ех людзей больш за 3 месяцы вісяць, людзі рэгіліся па рефу, а бабкі не хочуць налічаць
я ім пісаў у падтрымку, яны адказваюць, маўляў, мы вядзем праверку, напішам вам, як даведаемся, у выніку месяц маўчаць)))) на днях зноў спытаў пра налічэнне…
Да я знаю эту кухню, звонил не раз. Яж говорю – это люди кому перечислили овердокуя бабок, а они забили и делают вид, что выплачивают призы. Там с этих денег яхту мб не заработали, но на койен думаю главный по теме навафлил(
Па ідэі трэба напісаць містэру Моррысу, або хто там за яго зараз, але нікому гэта не патрэбна, гэта тупа трата часу, якую можна патраціць на заробак для забеспячэння жыццё, да чаго нас пу прывёў
Серога, у цябе зноў Пу ва ўсім вінаваты, а не долпайпы ўсярэдзіне, гэта як у 30-я – давалі донасы адзін на аднаго ўсе каму не лень, а тыранам толькі Сталін застаўся..Так што пры чым тут Пу паглядзі вакол і пачні з суседзяў..
Так халява ж, можна атрымаць да 10000к, а які-небудзь тавар купіць і загрузіць чэк я думаю гэта не праблема
Для ідыётаў і тых, хто ад нашай з пу рэжымам адразу знайшоў струю бабла, падскажу – ідзі ты ў гузню знаўцам. Краіна па ўсіх ацэнках істотных і г.д., можа лёгка канкурыраваць са Швейцарыяй. Підарасы тупа грабуюць людзей і нічога не застаецца. Яны плёндзяцца як тараканы, адсюль і на пенс. узрост абулі. Хутка абуюць яшчэ каго-небудзь. Чыполіно не сталі паказваць, а там якраз уся тая тэмя, што зараз адбываецца
ну так підараў і трэба гнаць, ты што не бачыш Пу займаецца затопленымі дамамі, хаця гэтым павінен займацца не прэзідэнт краіны, і так ва ўсім дзе толькі не копні, а як на выбары ісці ўсе па дамах сядзяць, ну так што ты хочаш, а туды саджай хоць Пу, хоць яшчэ каго – толку не будзе..Пу я ўдзячны толькі за тое што ён армію падняў або ты забыў, якая армія ў нас была ў 90-я, калі сабачымі кансервамі кармілі..Так што ідзі ты сам у а**с да знаўцаў.