Халява і розныя прыемнасці
Розныя бездэпазітныя бонусы не для казіно
|
4 жніўня 2018 г.
ад
Benisuzume
|
1,011 Адказаў
|
49,834 Прагляду
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Дзякуем Вам за рэгістрацыю на платформе eToro. Ваша імя карыстальніка: ****. Мы рады вітаць Вас у якасці ўдзельніка нашага бесперапынна растучага гандлёва-інвестыцыйнага супольнасці eToro і спадзяемся, што гэта толькі пачатак паспяховага і плённага шляху да дасягнення Вашых фінансавых мэтаў.
Вось такое прыйшло
І гэта
Брокер, якому можна давяраць.
Дзейнасць кампаніі eToro рэгулюецца Інспекцыяй па кантролі за дзейнасцю фінансавых арганізацый Вялікабрытаніі (FCA) і Камісіяй па каштоўных паперах і біржах Рэспублікі Кіпр (CySEC). Унесеныя сродкі захоўваюцца на асобных рахунках у банках з высокім рэйтынгам, а для верыфікацыі плацяжоў выкарыстоўваецца тэхналогія подпісу VeriSign. Кампанія eToro імкнецца стаць самай надзейнай і праверанай пляцоўкай у гэтай сферы дзейнасці.
Рахунак можна папоўніць з дапамогай розных спосабаў аплаты (уключаючы PayPal, крэдытную/дэбетаваў карту, Neteller і WebMoney). Пры ўзнікненні праблем Вы можаце звярнуцца ў службу падтрымкі кліентаў, якая працуе кругласутачна 5 дзён на тыдзень, праз чатам або па тэлефоне.
вось такое пісьмо прыйдзе калі верыфікуюць
та чуў)
а абавязкова патрэбны плацёж ?
як аказалася заходзіць усё ж такі карысна…
я зайшоў, а аказалася, што ім мая квітанцыя не спадабалася і прасяць яшчэ іншую, але лістоў не было…
цяпер загрузіў рахунак за газ… буду яшчэ чакаць ..
Украіна міма заблакавалі рахунак. Мой рэгіён Украіны яны не абслугоўваюць у чаце расказалі))))
дзе ты пра квітанцыю прачытаў…у паведамленнях у іх на сайце…???
Другі дакумент, які пацвярджае адрас.
я цябе ўсё роўна не зразумеў.😁..ты як зразумеў што ім не падабаецца твая квітанцыя..паведамленне ўбачыў дзе-небудзь ці што..
Так.
Увайшоў у акаўнт і ў тым месцы, дзе напісана на праверцы, з’явілася кнопка што профіль запоўнены на 95% націснуўшы на яе мне прапанавалі загрузіць той другі дакумент… І я загрузіў і цяпер зноў на праверцы напісана (ну або як там дакладна не памятаю)
вось цяпер зразумеў ДЗЯК..а то перакапаў усё дзе глядзець нічога не знайшоў..
Бясплатна атрымліваем гульню STEEP
Standard Edition і катаемся па горных схілах на лыжах і сноўбордзе.
1. Пераходзім на сайт ubi
2. Уваходзім у свой уліковы запіс
3. Забіраем гульню за 0 рублёў
Украіна атрымаў,паставіў вывад не на блокчэйн,а на эфір паер,доўга будзе ісці падкажыце?
Звычайна 10-30 хвілін, але сёння ў іх нейкія траблы, апрацоўваюць па 5-6 гадзін
Знач будзем чакаць
Да гэтага часу ў апрацоўцы стаіць ужо 10 гадзін прайшло
Ты хоць у дакументах адзначыў, што з Рэспублікі? А то адбракуюць. Я адразу ўсё загрузіў і ў выпісцы і ў пашпарце. 2 дні прайшлі і верыфікавалі акк.
Прывітанне ўсім хто зможа маю камуналку падправіць на тры месяцы а то ім не падыходзіць мая на етторо?))
кінь у прыват пагляджу
Ужо суткі прайшлі вісыць заяўка на блокчейн,не выводзяць пакуль
не каркаю…але дакладна, напэўна, што нешта муцяць тыпу бабкі каб адразу не выводзілі, а хаця б чым-небудзь разок паторгваць трэба, тыпу вэйджара як у казіно…Іли бабкі ў іх у кране скончыліся..😁
А іншым жа адразу выводзілі, будзем чакаць
да ў пачатку яны імгненна выводзілі..мабіць тэхнічныя работы якія хто яго ведае..тут толькі здагадвацца..
Нешта тут усялякая безпантоўшчына = )))) асабліва вось гэта вышэй тое што, мне так здаецца
выложы што ПАНТОВАЕ…а мы ацэнім..😁