Гульцы Лестэра былі незадаволены Раньеры
Навіны спорту
|
25 лютага 2017 г.
ад
ArsenWenger
|
22 Адказу
|
645 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Футбалісты Лестэра паўплывалі на рашэнне ўласнікаў клуба звольніць Клаўдыё Раньеры.
Ініцыятывамі сустрэчы выступіла кіраўніцтва каманды, а не гульцы. На сустрэчы футбалісты паведамілі, што адносіны Раньеры і яго трэнажорскага штабу значна пагоршыліся, уключаючы памочніка галоўнага трэнера Крэга Шэкспіра.
Нагадаем, што Раньеры быў звольнены ў чацвер увечары, усяго праз два тыдні пасля таго, як уладальнікі каманды выказалі яму сваю “непахісную падтрымку”.
Да матчу з Ліверпулам каманду будзе рыхтаваць Крег Шэкспір.
Ппц, афігеннае ў іх стаўленне ў камандзе, зараз за спінай у трэнера, а потым будзе за спінай у футбалістаў, каго на трансфер
У мяне да іх адзіная адраза, такая ж, як да Чэлсі, калі відавочна злілі трэнера, цяпер відаць такая практыка ў модзе
быццам усе адмахваюцца ад таго што ціскалі на кіраўніцтва
да не гань, я сам гуляю ў паўпрафесійнай камандзе “мiвiне” і ведаю, як толькі што – заўсёды вінаваты трэнер, плаксуны пайшлі перакідваць стрэлкі . Спадзяюся іх Лівер заўтра на іхнім полі насцыць і насраць
Хз, можа і насамрэч справа была ў трэнеры, ён ліверу очелло розорвалі)) нават Мане нічога не вырашыў
Гэта ўсплёск на пару матчаў, прыедзе Севілья – паглядзім, але нават калі і выйграюць, значыць, што спецыяльна злівалі трэнера як Чэлсі Маура
думаеш, такімі ахвярамі што паставілі сябе пад пагрозу вылету?? проста вельмі рызыкоўна было так зліваць гульні дзеля зліву трэнера, хз… можа гэта і давяло да нерваў у ўладальнікаў
мiвiна? у мяне ў дзяцінстве была майка і кепка жоўтая гэтай маркі))
+ нестле))) та яны нешта бабкі не плацяць ўжо за палову сезона прайшло, напэўна трэба зваляць
Дык ну проста незразумелае ў іх рашэнне, навошта звальняць такога чалавека. Тым больш самі футбалісты, дзякуючы якім яны такі тытул атрымалі….
рашэнне правільнае ,так як там ужо гульня залежыць не ад трэнера а ад каманды,але гэта па меншай меры некрасіва
Узяў у лайве стаўку на КУТКІ Вэст Хэма,стратэгія ў гаспадароў прымітыўная навесы на Кэролла
чувак, у мівіне плацяць на пачатку новага сезона за ўвесь папярэдні сезон))) а не пасля кожнага матчу)))
А ставочка ж не прайшла(
та ў Фоні тады многа чаго не прайшло, нешта сакавік нейкі херовенькі пакуль што нейкі, та не толькі ў яго не прайшло, у многіх з нас
Асабіста я ў гэта не веру. Як па мне, яны ўвогуле павінны пакланяцца Раньеры за тое, што ён з імі зрабіў.
та павер, Сід, кітайцам маглі паплакацца, і адразу ж выйгралі ў наступным матчы. А Раньери звольнілі пасля Севільі, калі вельмі добрыя шанцы заставаліся на выхад. Пад канец сезона звальняць трэнера, які ў мінулым сезоне выйграў АПЛ, ніхто б не адважыўся, калі б не гульцы.
Так проста не цэняць менавіта ўсё добрае, што ён прынёс камандзе, вось і атрымліваецца, як у нас цэняць трэнераў, сумна ўсё гэта….
як казаў Фоня, бабкі кіруюць светам у футболе. А ў футболе гэта аснова
няма грошай – няма кахання)
Гэта якраз шэйхі змаглі даказаць, што бабкі проста вырашаюць.