Гульцу выплацілі $2,3 млн пасля суда

Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты | 8 красавіка 2021 г. ад | 3 Адказу | 289 Праглядаў | 1 Рэакцыя
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 053
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.

54-гадовы жыхар Вялікабрытаніі сарваў джэкпот у $2,3 млн у онлайн-казіно, але яму адмовілі ў выплатзе выйгрышу. Праз тры гады суд абавязаў кампанію выплаціць джэкпот у поўным аб’ёме.

У 2018 годзе 54-гадовы жыхар графства Лінкальншыр Эндру Грын сарваў джэкпот у онлайн-казіно на суму больш за $2,3 млн (1,7 млн фунтаў-стэрлінгаў).

Кампанія Betfred, якая валодае гэтай пляцоўкай онлайн-казіно, адмовіла яму ў выплаце грошай, аргументуючы гэта памылкай у сваім праграмным забеспячэнні.

Праз тры гады суд абавязаў онлайн-казіно выплаціць Грыну выйгрыш у поўным аб’ёме.

Прадстаўнікі Betfred папрасілі прабачэння ў Эндру Грына за затрымку выплаты і заявілі, што не будуць абскарджваць рашэнне.

Грын выйграў грошы ў віртуальным блэкджэку Frankie Dettori’s Magic Seven Blackjack і некалькі дзён лічыў сябе мільянерам, але калі ён паспрабаваў выве­сці грошы – яму адмовілі.

Юрысты Betfred сцвярджалі, што памылка ПЗ онлайн-казіно выпадкова дазваляла выйграваць вялікія сумы.

«Гэта не проста перамога для мяне, гэта перамога для ўсіх, хто знаходзіцца ў аналагічным становішчы. Я не зрабіў нічога дрэннага, я гуляў у гульню, мяне пяць дзён віншавалі з тым, што я стаў мільянерам, а потым у мяне гэта адабралі», – сказаў Грын.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
200
Публікацыі
2 186
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
2 жні 2018 г.

Мда) вось так заўсёды як толькі выйграюць вялікія грошы і адразу з’яўляюцца 3 мільёны апраўданняў ) маўляў з ПА памылкі) бабуля захварэла або скрыпт паляцеў і г.д

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Novice
Ранг
1
Рэпутацыя
0
Публікацыі
14
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
8 кра 2021 г.

У нас у Расіі паслалі б і ўсё)) Так што чалавеку яшчэ пашанцавала .

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...