Гульцу дасталася пажыццёвая прэмія $200 у тыдзень
Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты
|
5 March 2025
ад
thee4
|
22 Адказу
|
437 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Гулец латарэі з Масачусэтса будзе атрымліваць 200 долараў на тыдзень да канца свайго жыцця пасля таго, як у панядзелак ён атрымаў выйгрышны білет у скрэтч-лотэрыі.
Штотыднёвая пажыццёвая прэмія была атрымана ў новай гульні пад назвай « $200 A Week For Life ». Латарэйны білет, каштоўнасцю ўсяго $2), быў набыты ў цыгарэтнай крамах… Па стане на 4 сакавіка ў скрэтч-лотэрыі па-ранейшаму застаюцца дзевяць штотыднёвых пажыццёвых прэмій па $200).
нормальна, жыць можна☺
Досыць сціпла ў параўнанні з папярэднімі пераможцамі з мільёнамі долараў)
Усё роўна добра – 200 баксаў у тыдзень пажыццёва! “Нашы” армянскія латарэі і побач не стаялі.
А мне спадабалася такая скрэтч-лотэра 😁 Купіў білетык за $2 і… І выйгрыш даволі добры, асабліва калі атрымліваеш там, а траціш тутЪ)
Хачу пажартаваць што тыпа ўявіце калі б такое выйграў чалавек гадоў пад 70-80 …
Не, ну а сапраўды, што гэта за падвойная латарэя… 1 – гэта гулец, які з такім маленькім шанцам перамог. 2 – гэта сама кампанія, якой можа не пашанцаваць і выйграе 20-гадовы малады хлопец з афігенным здароўем або стары дзядуля. Хоць 200х4=800 баксаў у месяц 10к у год ў цэлым не так ужо й шмат, нават калі чалавек 40-50 гадоў яшчэ пражыве.
Добры прыз і доўгатэрміновая перспектыва )
Я бачыў, як і маладыя здаровыя “згараюць”, як свечка літаральна за некалькі месяцаў. таксама і таму, што чалавек бывае нечакана смяротны. А ёсць і старэйшыя, якія дадуць фору маладым. Таксама і фарт, калі нарадзіўся “фартовым” быць табе “фартовым”! Не адкрыю нічога новага, у кожнага свой “брыльянтавы дзень”, у некаторых іх і больш за аднаго, але ў большасці “яго” няма, зусім)
Так, згаджаюся, у любым выпадку прызы з пажыццёвымі выплатамі адначасова прыемныя, але і дзіўныя таксама.. Ліч, і інфляцыя, і розніца ў тым, колькі пераможца пражыве і г.д. – з іншага боку, па сутнасці гэта дадатковая пенсія, на якую можаш выйсці ў любым узросце.
Яшчэ мне заўсёды было цікава – а якія там гарантыі? дапусцім умоўна мне 20 гадоў, я перамагаю, і ці ёсць 100% гарантыя, што ЎСЮ маю жыццё будзе ісці гэтая выплата? не скажуць ці праз 5-10-20 гадоў, што выбачайце, латарэя абанкруцілася/прададзеная або яшчэ што, ды нават калі дзяржаўная латарэя – у любым выпадку ж можа нешта здарыцца, не?
На карысную ежу, кватэрную плату хопіць, але гэта ў нас у горадзе, а ў ЗША , я думаю гэта зусім капейкі.
Гэтыя латарэі, калі толькі прыз не ўзяў адной сумай і наяўнымі, то заснавальнікі латарэі ўкладаюць выйгрышы ў карысныя праекты і адтуль чэрпаюць “адсоткі” і сабе, і гульцу… А як там на самой справе – ХЗ)
Ну як. На харчаванне двух дарослых чалавек прыкладна. Тожа нядрэнна.
Не ну канешне, там на 200 баксаў не “пажыруеш”, тым больш што на “цябе” не голага і босага ўпала такая радасць…). У жыцці трэба ўмець быць удзячным)
За 6 баксаў у дзень можна жыць, маючы жытло – гэта на скромную ежу …….
200 баксаў жа не такая ўжо вялікая сума) прыемны бонус, так, але не больш.
Ну слухайце, як паглядзець – 800 баксаў у месяц гэта даволі нядрэнна нават для іх, думаю.
Як мінімум можна аплачваць штомесячныя плацяжы тыпу тэлефона, інтэрнэту і г.д. – гэта можна лічыць бясплатна на ўвесь век)
Па сутнасці, калі 800 баксаў – гэта ў сярэднім 15-20% ад іх зп, умоўна, гэта як бы калі б нам плацілі ў месяц 15-20к дадаткова і гэта не пенсія – крута ж, не? Я б іх якраз у казіно кінуў кожны месяц ахахахха
Гаворка пра 200 баксаў ) але не 800)
200 баксаў на тыдзень чытай уважліва.
Я, канешне, не матэматык, але 200 баксаў на тыдзень = 800 у месяц, як я і напісаў, праўда?
Прычым пра 200 баксаў на ТЫДЗЕНЬ напісана і на выяве і ў тэксце і ўсюды, дзе толькі можна, як такое не заўважыць я не ведаю.
Навошта так моцна рэагаваць ) я не ўбачыў што гаворка ў пасту вышэй ішла пра месяц )
Проста людзі не асабліва любяць чытаць тэкст – але паведамленне адразу ж напісаць трэба і з-за гэтага флуд перарастае ў яшчэ большы флуд, хоць я а не агрэсую не ў якім выпадку – проста растлумачыў чаму і як .
Гэта не ўважлівасць да канца працоўнага дня і не больш ) на добрым слове , добра
… А ўсё ж класна, што ёсць такія латарэі, якія могуць парадаваць людзей і пры выйгрышы, і калі будзеш атрымліваць плюсам 200 баксаў у тыдзень! І гэта на ўсё жыццё!😉