Гульцам ABsolute/Ultimate Poker абяцаюць вярнуць грошы
Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты
|
24 April 2017
ад
pokerlost
|
5 Адказаў
|
658 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Не ўбачыў на форуме гэтай навіны, таму коратка ад сябе напішу, можа хто яшчэ не ў курсе… Бо я сам калі б прапусціў ліст на пошце, не даведаўся б!
Увогуле
13 красавіка 2017 г. GCG завяршыў расслаць прыкладна 1,2 мільёна паведамленняў усім патэнцыйна праваабаронцам Absolute Poker/Ultimate Bet, якія былі выяўлены GCG з выкарыстаннем даных, прадастаўленых Absolute Poker/Ultimate Bet. Калі ласка, пераканайцеся, што праверылі спам або непажаданую папку ў вашай паштовай скрыні, каб упэўніцца, што паведамленне не было адфільтравана.
арыгінал тут http://www.absolutepokerclaims.com/index.php
У двух словах, каб атрымаць грошы, трэба аформіць на сайце заяўку, дзе запоўніць свае дадзеныя, пагадзіцца або аспрэчыць свой баланс. Для ўваходу ў уліковы запіс спатрэбіцца Нумар петыцыі: і Кантрольны нумар, які павінны былі даслаць па е-мэйле, калі не атрымалі, як я з-за неактыўнай пошты, на сайце ёсць е-мэйл падтрымкі, пішыце ім, мне адказалі з другога разу, першы раз чакаў дзе-то тыдзень адказ 😏 . Заяўкі прымаюцца да 9 чэрвеня.
У мяне там заставалася прыстойная сума, быў рады яе зноў убачыць! 😌
Усім шчасця… 🤐
гэта хто такі шчодры?
Ну як я зразумеў, ФБРаўцы тады паблакавалі ўсе рахункі і ўсё канфіскавалі… суды, відаць, ішлі ўжо хз колькі – нават 8 гадоў ці што… Ну а цяпер тыпа сумленным людзям грашкі вяртаць хочуць, праз нейкую кампанію, што ліцэнзуецца ў Англіі GCG
Ты гэта 8 гадоў чакаў ці што? Ці адкуль узяў гэтую навіну?
Чакаў я, можа, першыя паўгода, пакуль абяцалі выплаціць, а калі ўвогуле не стала ні сайта, ні рума, праз год змірнаўся і часам успамінаў, што ўпершыню круціўся там і жыў на тыя грошы, што выйграваў у студэнцкія гады (ох я тады і куратіў, палова печані там засталася напэўна, ну хаця б ёсць што ўспомніць!) і баланс быў каля 5k$.
Навіну ўзяў са сваёй пошты, спачатку сам не паверыў, думаў развод нейкі альбо перакладзіце грошы для прывязкі карткі ці вышліце дакументы ўсе. А калі на покерстратеги ўбачыў, радасці маёй не было межаў, бо завісшы ў мяне там баланс быў 3,5k!
А ўвогуле я з Украіны і курс тады быў 7-8 грн, а зараз 27, завозіце капусту!)