Гульца ледзь не заблакавалі за гульню на ўмоўныя фішкі
Навіны покера
|
12 кастрычніка 2015 г.
ад
PavelFredooc
|
3 Адказу
|
449 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прыгожую гісторыю расказаў карыстальнік «mumpfmampf» на форуме 2+2. Аказваецца, атрымаць бан на PokerStars можна граючы не толькі на рэальныя грошы.
«Ітак, мне сёння захацелася павесяліцца і адпачыць, і я сеў за стол плэй мані 6-макс 5-card PLO8. Я ставіў банк на кожнай вуліцы ў кожнай раздачы. Я выйграваў вялікія банкі, прайграваў іх, прайграваў увесь стэк, дакупляўся і г.д. па крузе. У выніку я апынуўся ў невялікім мінусе, але мне было ўсё роўна – гэта ж плэй мані. І я выйшаў з гульні.
Праз пару гадзін я ўбачыў новы мэйл ад PokerStars:
«Прывітанне ххх,
Ваш акаунт падазраецца ў перадачы фішак на сталоў плэй мані. Перадача фішак адбываецца тады, калі гульц асабліва прайграе раздачы, каб перадаць свае фішкі іншаму гульцу.
Звяртаем увагу, што такая дзейнасць прама забаронена нашымі Правіламі карыстання.
Калі ласка, улічыце, што калі сітуацыя паўторыцца, вашы сродкі з плэй мані будуць канфіскаваныя і акаунт будзе заблакіраваны.
З павагай, PokerStars Securuty»
То бок мяне сапраўды хочуць забаніць за гульню з фішкамі на плэй мані. А я ж плаціў за іх рэальныя грошы. І хіба я б выбраў стол 6-макс у PLO8, каб перадаваць камусьці фішкі? Лол. Вось такія рэаліі онлайн-покера ў 2015».
Большасць каментарыяў да гэтай гісторыі звярталіся да наступнага:
«О, ну нарэшце Старзы робяць нешта важнае. Вядома, меркаваная перадача фішак на плэй мані значна важнейшае за пытанне ботаў і рэйка. Лол».
Крыніца: cardmates
Усё лагічна, жадныя старзы не хочуць дзяліцца ні з кім.
Хочаш плэй мані, плаці, блін, як гэта дурна.
па-мойму на плеймани многія так гуляюць,проста піхнуць