Гульнявыя аўтаматы супраць ставак
Пагаворым пра жыццё
|
25 верасня 2019 г.
ад
Imbir
|
12 Адказаў
|
749 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Хто за што? Я асабіста аддаю перавагу стаўкам, бо ў іх больш прадказальнасці, ды і прынамсі ты ставіш не супраць алгарытму, які загадзя запраграмаваны, а ўсё залежыць ад жывыя людзей. Калі прайграеш у стаўках, то хаця б не так абідна)) Хаця казіно таксама не абдзеляю ўвагай…. Але з больш-менш вялікай сумай я аддаю перавагу абыходзіць апараты бокам. Не заўсёды атрымліваецца, канешне.
звычайна карыстаюся і тым, і тым прычым у апошні час слоты прыбытней
а дзе ставіш?
Я пакуль з казіно не звязваўся – горя не ведаў 😂
Шло +50 – +200 т.р. у месяц каля года, а потым як зацягнула ў сеткавыя казіно.
Адназначна стаўкі, у мяне з казіно як‑то не ладзіцца, адзін раз выйграю нядрэнную суму і потым па 30-40 дэпаў нават вышэй за суму дэпазіту не падымаюся.
У стаўках хоць якаясьці доля поспеху залежыць ад цябе і твайго выбару, а не ад таго, як там сафт казінаў вырашыць
У стаўках ты думаеш, што робіш, і калі ёсць веды, то і прыбытак можа быць нядрэнны
А ў слоты гуляеш на абум або па чуйцы, ад цябе мала што залежыць па сутнасці
А ў мяне схема простая, выйграў у стаўках – пайду ў слоты і прайграю, выйграў у рулетку і таксама ў слоты аднесу.
Я ўвогуле раней толькі ў покер катал амаль 24 гадзіны ў суткі,часам гуляў у слоты,потым мяне захапілі слоты і паехала)у стаўках гуляў пару разоў,ну стаўкі гэта не маё,шчыра скажу))ах так забыў яшчэ заліваўся ў кено і падымалі,потым у нас гэта кено зачынілі добра што зачынілі а то і цяпер бы там гуляў)
Кароч у ўсіх схема простая, дзе-небудзь паднімаюць і нясуць у слоты 😂
Лига Ставок выключна
а чаму выключна?
о, Слава-шарлатан падключыўся) заманвае народ у свае румы))
о кстаааааааті ты ж таксама ёсць у іх))
ну так па чыёй ініцыятыве) морда ты шарлатанская)