Гулец зарабляе 1,2 млн долараў
Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты
|
14 лістапада 2024 г.
ад
thee4
|
13 Адказаў
|
203 Прагляду
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Гульнявы аўтамат Dragon Link прынёс выплату больш за 1,2 мільёна долараў пры стаўцы 50 долараў у зале з высокімі стаўкамі The Palazzo ў панядзелак, 11 лістапада 2024 года.
Шчасліўчык пажадаў застацца інкогніта)
Зноў гэты чытарскі слот)
Менавіта Dragon Link выдае гэтыя джэкпоты ў іх)
Ах гэты Aristocrat, ох уж гэты Dragon Link з яго “тлустымі” джэкпотамі… У мяне даўно ствараецца адчуванне, што для “іх” выпускаюць зусім іншыя слоты, а для нас жа ад тых слотаў даходзіць толькі назва)
Магчыма, ён працуе як диванка і EGT: чым вышэй стаўка, тым вышэй шанец на джэкпот.
Хоць выглядае як звычайны сан оф егіпет. Па такіх стаўках ніколі не гуляў, наврад ці атрымаецца праверыць)
Ты хацеў сказаць “Пусты гук!?”🤔🤣😎
Дарэчы, разумныя словы сказаў, Міша! Дыванка скамная гэтая 🕳️🕳️🕳️💩💩💩🤮🤮🤮 менавіта і можа нешта там аддаваць у межах 20.40 р стаўка і не больш!!! Гэта ўжо даказаны і правераны намі факт!!
Не, ты не зразумеў. У дзіванку лягчэй зняць джэкпот па макс бэту. Менавіта такім чынам здымаў рэкордсмен па дзіванку Дімок.
Калі цікава, можаш загугліць, хто гэта такі.
🤣Жартуеш?!Хто ж не ведае Дімка!Дарэчы я дагэтуль моцна сумняваюсь, што ён у Рокс тады гэтага Джека зняў!Пахадзіць на пастаноўку і PR-акцыю!І тое, што спектакль гэты разыгралі, тыпа Рокс затрымалі вывод і г.д. і г.п. і іншыя нюансы…у цэлым гэта маё ўласнае меркаванне,ніхтому яго не навязваю…так..думкі ўслых ў тэму прамоўіў
Што да стаўкі вышэй на канапе, то так, калі яна менавіта ліцэнзійная і ішла напрамую ад Нетент, але тады, калі яе не купіў пракляты Эволюшн, зараз жа сам ведаеш і бгт у аўце і Рэд Тайгер шлак, ну а Нетент увогуле ў мінулым застаўся, як і Дімок🤣Нетент гэта проста ДНО🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️А біджыті магу параўнаць з пыласосам🤣🤣🤣
Так ён не адразу яго здымаў, думаеш, напрыклад, 5 розных казіно будуць ладзіць з адным чалавекам падставы? Сумняваюся.
І такі байт на нетент таксама сумніўны. Ніхто ў яго ўжо не гуляе. Хіба што адзінкі, нейкія згубленыя душы.
Дарэчы, той жа егт, для параўнання, калі гуляць нават па 100-200р, ён у дзесяткі разоў часцей ставіць выбар джэкпота, чым калі ты гуляеш па 10р. Што гэтая механіка так працуе, я зусім не сумняваюся.
Я ж не кажу,што усе пяць казіно, а канкрэтна пра Рокс сказаў!І тую гісторыю…паскудную….
Ды не… Гэта ты меў на ўвазе, што гук можа быць стэрэа ці яшчэ круцей, а вось кішэню пустая)
Калі ж мы ўбачым такія ж паведамленні з казіно, напрыклад у Сочы?!😁😀
… Ды нікалі такіх «атамных» выйграшаў, тым больш у амерыканскіх рублях, ніхто ў Сочы здымаць не будзе, і справа нават не ў палітыцы)