Гулец апыніўся ў мінусе на PokerStars
Навіны покера
|
9 сакавіка 2016 г.
ад
PavelFredooc
|
7 Адказаў
|
769 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Іншы раз нават у лепшым руме планеты здараюцца тлумачальныя рэчы. Нядаўна ў аднаго гульца пачаліся праблемы з балансам. Спачатку сума яго грошай паменшылася на $30, а потым і зусім пакерыст убачыў мінус $113 у касе PokerStars, хоць гэта тэхнічна немагчыма.
Усю гісторыю аб тым, што адбылося, распавёў пацярпелы гульцу на форуме 2+2. Прапянуем вам азнаёміцца з перакладам гэтага аповеду.
“Прывітанне ўсім. У мяне праблема. Я не прафесійны гульец, але часам граю на PokerStars. Часам перакідваю туды баксаў 150, часцей раблю там стаўкі на спорт, часам гуляю ў покер. І апошнім часам у мяне праблемы з балансам на рахунку. Аднойчы я заўважыў, што баланс проста ўзяў і паменшыўся на $30 – на рахунку было $120, я зрабіў адну стаўку ў $30, рахунак стаў $90, але на наступны дзень на рахунку было ўжо $60.
Тады я паведаміў пра гэта PokerStars, яны замарозілі мой акаўнт, правялі расследаванне, але нічога не высветлілі – ніхто іншы не карыстаўся маім акаўнтам.
А цяпер праблема стала сур’ёзнейшая. Я зрабіў стаўку $50, на рахунку засталося пара даляраў. І тут на наступны дзень я заходжу ў акаўнт, і бачу… што ў мяне на рахунку мінус $113.
Можа, хто-небудзь падкажа мне, што адбываецца з маім балансам? Як увогуле можа быць адмоўны баланс? Ці значыць гэта, што я камусьці павінен? Я, канечне, адразу напісаў у падтрымку PokerStars, але мне здаецца, ім усё роўна (яны пакуль не адказалі)”
Пасля звароту гульца ў падтрымку PokerStars адмоўны баланс знік, і на рахунку з’явілася пара даляраў. Аднак на пытанні і просьбу растлумачыць сітуацыю PokerStars маўчаць.
Крыніца: cardmates
і не адкажуць, а ён потым залбуждзе, гэта ж ПокерСтарз лахатрон
Давай сюды, Доки, што гэта лахатрон або ты пі**бол.
так здаецца, гэта не адзіночны выпадак, на фпт і старзах бывае, што выводзяць двойчы адзін кэш-аут, потым на рахунку мінус
рукапопкі
на ютубе паглядзі, дарэчы, якраз на лахатрон і няма докаў
У рот любіў я покерстарс дэтка, забаўнае сонейка
![]()
у мінусе на PokerStars ???ты сам у гэта верыш???