Гулец 1xBet стаў мільянерам у доларах!

Усё пра стаўкі на спорт онлайн | 20 мая 2022 г. ад | 6 Адказаў | 1,022 Прагляду | 1 Рэакцыя
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 053
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.

У кожнага гульца, які робіць стаўкі, ёсць свой падыход да справы. Хтосьці любіць зараджаць вялікія сумы на адзінкавыя стаўкі, хтосьці аддае перавагу экспрэсам, здольным даехаць да вялікай сумы праз мноства зыходаў. А ёсць тыя, хто аддае перавагу ставіць на сістэму.

Гэтыя людзі вераць у тое, што ў спісе ўказаных імі падзей сабяруцца мноства міні-экспрэсаў, якія ў суме прынясуць салідную суму. Адзін з такіх шчасліўчыкаў напрыканцы красавіка 2022 года быў фантастычна ўдачлівы, сабраўшы з дапамогай ставак на 2 сістэмы вельмі салідныя выйгрышы.

Гулец па імені Акін ужо даўно гуляе на 1xBet – на сайце ён зарэгістраваўся яшчэ ў 2018 годзе. Шчасліўчык кажа, што аддае перавагу рабіць стаўкі на тотал галоў больш, і ў гэты раз ён абраў менавіта такую стратэгію. Ніжэй – спіс падзей у сістэмах, на якія ставіў Акін.

1. Канчатковы каэфіцыент: 1859.797
  2. Сума стаўкі: 336,65 USD
  3. Сума выплаты: 626 103,30 USD

Сістэмы гульца:

Усе без выключэння падзеі ў гэтых сістэмах сыгралі. Уражвае, праўда? Сам Акін гаворыць пра свае перамогі так:

PavelFredooc, 20 мая 2022 г.
“Я аддаю перавагу рабіць стаўкі на футбол. У асноўным выбіраю матчы, якія праходзяць у АПЛ, Серыі A і ў чэмпіянаце Турцыі. Мне давялося пасур’ёзна панервнічаць, калі ў абедзвюх сістэмах заставалася сыграць матч мадрыдскага “Рэала”. У той момант я абзвоньваў сваіх блізкіх, не ў сілах стрымаць э [...]

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
133
Публікацыі
261
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
22 мая 2016 г.

Не вывядуць))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 373
Публікацыі
32 115
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

Гаварыць, што чел выйграў у казіно ці БК і стаў даляравым мільянерам – смешна, выйгрыш павінен патрапіць на яго рахунак… Хацелася б ведаць, праз колькі часу яму вывесяць яго выйгрыш і вывесяць ці ўвогуле 😎

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.

Раюся за чалавека як за сябе!Но………….!))))))))))) Гэта грэ..п.аны

1xBet

а значыць………………..((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Думаю што-небудзь яму вывядуць напэўна, а потым прыдумаюць парушэнне правілаў…………)))) здачы аналізаў дамашніх жывёл, напрыклад, на барановірус і лакдаўн пандэміі, якія былі няправільныя або яшчэ што!Але можа лямоў 5 -10 рублёў і дадуць.Увогуле па- назіраем!

Тэма зачетная!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 373
Публікацыі
32 115
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

Калі гэта не “ліхтар”, з такой здагадай, то… То яму кантора, для пачатку парэжа каэфіцыенты, гэта ж 1хBet, гэта як два пальцы… А што датычна выйгрышу, дык будзем “паглядзець”.)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
183
Публікацыі
492
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
17 сак 2019 г.

Як бы слаба верыцца. Рэдка хто ставіць на экспрэсы такія сумы. А калі і ставіць, дык у фінансах праблем няма, калі не выплацяць, дык і хрэн з ім.

Бянтэжыць, у першым экспрэсе стаўка – Блэкпул – Дэрбі Каунці – тб 0.5 коэф 2.20

у другім – Рэдынг – Вест Бромвіч – тб 0.5 коэф 2.170

Такія коэфы можна ўзяць толькі ў лайве напрыканцы матчу. 

А звычайна ўвесь Чэмпіяншып гуляе адначасова, як і іншыя ніжэйшыя лігі.

Кароч не веру. Зноў букі мутяць такую рэкламу, каб паказаць, як можна стаць мільянерам у стаўках.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...