Гранд Ігл

Абмеркаванне казіно з чорнага спісу | 3 January 2016 ад | 5 Адказаў | 1,001 Прагляд | 0 Рэакцый
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
207
Публікацыі
2 364
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
11.09.2015

Каротка, хлопцы дапамажыце хто чым можа, скаргу на гэтую шляпу я ўжо даўно стварыў у арбітражы, але модеры тупяць(празднік жа што))). Сэнс такі: узяў бездэп, зліў, засталося некалькі цэнтаў, бонус спісаўся(так у многіх казінах практыкуецца, калі апускаешся ніжэй за 50 цэнтаў, то бонус аўтаматычна спісваецца) і тут пачалося, у выніку на вывад ставлю 100 бачэй(максімум з бездэпа). У чаце пытаюся што да як: спачатку аператар кажа тыпа бонус не вымыты, потым што раша ў праліве, потым што я дэпазіт павінен зрабіць, карацей ясна стала, што тэма для арбітражу ёсць))) Але гэта ўсё кветачкі, па ідэі можна праз камісію выбіць грошы, калі расія ў праліве, так не давайце бонусы рускім і ўсё, раз ужо далі, то плаціце, праўда ж? Сёння захожу ў казіно, а акк заблакаваны, у чаце выдалі нумар, які ні аднаму вулкану ў галаву не прыйдзе( УЧЫЦЕСЬ АДМІРАЛЫ І ТАТВЕГАСЫ З БЕТІНОМ): мой акаўнт заблакаваны тыпа за мульт. Аператар прадаставіў нават тыпа доказ, да майго імэйла дабавілі літару “g”, і кажа, што ўсе дадзеныя імя, прозвішча, адрас таксама тыпа супадаюць. Пытанне да аўдыторыі: як усё гэта разруліць? на грошы пафіг, зразумела што не аддадуць, хоць непагана было б. Але як пакараць скотаў? Відаць у іх стэрэатып дагэтуль жыве, што ў Расіі мядзведзі ходзяць і мужыкі-дэбілы ў шапках ушанках

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
155
Публікацыі
3 143
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
15.10.2015
macur666, 3 January 2016
Кароч, пацаны, дапамажыце хто чым можа, скаргу на гэтую шляпу я ўжо даўно стварыў у арбітражы, але мадэры тупяць (праздзік жа што))). Сэнс такі: узяў бездэп, зліў, засталося некалькі цэнтаў, бонус знялі (так у многіх казіно практыкуецца, калі апускаешся ніжэй за 50 цэнтаў, то бонус аўтаматычна [...]

супакойся і забі! гэта ўсяго толькі бездэп!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
207
Публікацыі
2 364
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
11.09.2015

не..я не цярпіла, стою да апошняга, і нашмат горшыя кідкі вырашаліся. На асках скаргу не прымаюць, недастаткова аргументаў, хз як усё гэта аформіць

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
3
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
18.03.2016

Так гэтае завядзенне яшчэ і прозвоны робіць, калі докі нармальныя і іншых пытанняў няма, каб да гульца дакопацца. Яны за любую дробязь будуць прычапляцца. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 450
Публікацыі
24 585
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
02.08.2015
macur666, 3 January 2016
Кароче, хлопцы, дапамажыце хто чым можа, скаргу на гэтую фігню я ўжо даўно стварыў у арбітражы, але модэры тупяць (праздзiк жа што))). Сэнс такі: узяў бездеп, зліў, засталося некалькі цэнтаў, бонус спісаўся (так у многіх казіно практыкуецца, калі апускаешся ніжэй за 50 цэнтаў, то бонус аўтамат [...]

Там не проста 100 максімум з бездепа, там яшчэ і мінімум на вывад 100. А што да мульціаккаў – наколькі я ведаю, гэта не адно казіно, гэта сетка казіно з аднолькавым софтам. Таму адтуль могуць быць траблы.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...