Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Падпісвайцеся на нашу рассылку навін
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
Калі Траціць 20 Хвілін У Дзень, то за пару месяцаў можна будзе зняць 1000 долараў, ні кроплі не ўкладваючы, гэта крипта Пашы Дурава, якая ў тэлеграме будзе, я за дзень ужо 20 грам сабраў, мінімум можна зняць гэта 500, а 500 гэта 900 долараў!!
КРЭПЛЮ РЭФ спасылку, мне 3 і вам 2 грамы прыйдзе калі па ёй зарэгіструецеся,
GramFree.world
GramFree.world/?r=420518
Усім цярпення
Смешная назва ў гэтай зноў новай валюце – Дровы Дурава :). Тс, вы думаеце, што так лёгка вам гэтыя дровы аддадуць? Вы спрабавалі зарабіць і абналічыць гэтую валюту? Дарэчы, у нас форум на тэматыку гемблінга, але думаю, неўзабаве некаторыя ператворяць яго ў зборышча серфераў. Кожны займаецца тым, чым яму падабаецца, але тых, хто спадзяецца такім чынам зарабіць у інэце, я іх называю бяздзельнікамі. Можацы гады знаходжуся ў інтэрнэце і дакладна ведаю, шмат не зарабіш, хіба што капейкі. Няма вялікіх заробкаў у інтэрнэце для не профі. Калі ты не праграміст, то табе нічога не свеціць .
Перад тым як пісаць, трэба было хоць зайсці і паглядзець, што і як, гэтая валюта прама там канвертуецца і выводзіцца ў BTC на Visa, на PayPal і г.д.
Паважаны, нічога асабістага, без абраз. Я вышэй напісаў, што кожны займаецца тым, чым хоча і ўмее. Я нават не буду заходзіць і глядзець, таму што ведаю – гэта не маё. Я гульнявец і пайду лепш каткаць. Дарэчы, на заметку, у гульню таксама трэба ўкладацца, а без укладання ўдача можа не прыйсці, улавілі, пра што я?
Я таксама гулец увогуле то, і пасля выхаднога прайгрышу, я дабраўся сюды як то, намаганняў 20 хвілін у дзень шмат не будзе па тэлефоне патыркнуць, і напрыканцы месяца 900 долараў пакласці ў кішэню, дарэчы ў мяне ўжо 120 – гэта за дзень!!
А гуляю я ў аўтаматы 1хбет і просаджваю па ад 10 да 40 за выходныя, як мне надаеў гэты 1хбет, ужо дзесяць год не дае нічога!! А куды ісці ў іншае месца не ведаю
Веру, што ты іграеш, таму шукаеш грошай на гульню, бо прайграўся. Але запэўняю цябе, што ніхто не дасць табе такіх вялікіх грошай, тым больш без уласнага ўнёску. У інтэрнэце нават калі ўкладаеш свае – і тое на свой рызыка і страх. Дарэчы, я ўсё гэта выпрабаваў і шукаў грошы ў інтэрнэце хаця б на гульню, але за колькі год не знайшоў ніводнага вартага заробку. Капейкі можна зарабіць, калі ты не прафі і не праграміст. Я заставаюсь пры сваім меркаванні, а табе ўдачы ў працы і не толькі.
Вось без абідаў зараз. А аналітычна думаць не спрабавалі ? Спартак усё правільна сказаў. Такіх грошай табе не дадуць. Каб іх зарабіць, трэба спачатку многа і ўпарта вучыцца, а потым доўга і ўпарта працаваць….
Спачуваю, але куды пайсьці пагуляць не скажу, не хачу такую адказнасьць браць. Гульня – гэта выпадковая ўдача, хз дзе падфарціць. Зрабі перапынак, адпачні ад гульні, ведаю, як гэта не лёгка. Я звычайна так раблю: калі прайграўся, то на некалькі дзён у мяне апатыя, не гуляю зусім. Нават калі ў выйгрышы – раблю перапынак, бо стамляюся, надакучвае. Калі зноў пачну, то заўсёды мяняю казіно, іх жа поўна ў інтэрнэце, дзе-то паднімуся, а дзе-то прайграю. Поспехаў і ўдачы нам, гульцам, у гульні.
Дзякуй) а вось глядзеў тут витуса,думаю фэйк гэта ўсё, не ў курсе?
Павінен сцвярджаць не буду, што фэйк, але адназначна ўсё так, як яму выгадна падаць публіцы. Гэта ж людзі, якія ў інтэрнэце зарабляюць як могуць і ім усё роўна, галоўнае – каб быў даход ад таго, што робяць. Карацей, бізнесоўцы ў сваім родзе, а бізнес без рэкламы, зразумела, прыносіць мала прыбытку. Карацей у інтэрнэце вельмі шмат фальшы, рэдка тут сустрэнеш парадных і сумленных. Верыць трэба толькі сабе і правераным. Поспехаў у справах і ўдачы ў гульні.
Больш схільны думаць, што гэта замануха,… Тыпу прыёму на працу з выпрабавальным тэрмінам два месяцы.(ну як у тыя ліхія 90-я),
PS. Вось скажыце, што эканамічна выгадней – заплацiць чалавеку праз год 1000 баксаў або… Правільны адказ ІЛІ 😎
А няўжо яны не закрылі тую крыпту ў тэлегі? Нібы нават у маі была навіна, усе тады сцвярджалі, што не апраўдала надзей?
Ну хз… “Моя” у такія азартныя гульні не гуляе, як там у амерыкосаў (некалькі перафразую) мы не настолькі багатыя, каб купіцца на… На гэта)
А што там купляцца калі такі вядомы чалавек піарыць праект. Усе здавалася што яно выстрэліць….
Ну так калі табе гэта спадабалася, спрабуй, потым раскажаш як табе вывялі праз два месяцы…😎
12 мая 2020 года Павел Дуров афіцыйна абвясціў у сваім канале Telegram аб закрыцці праекта TON, які прадугледжваў выкарыстанне крыптавалюты Gram.
Ну вось і ўсё, а ларычак проста адкрываўся… Тэму пра халявную крыпту, мабыць, можна закрываць🐽
А што яго тут думаць Паша жа сказала усё кіна не будзе. Таму няма чаго і марыць! Не выстраліла ў яго!
Так тут няма марыцеляў, адны рэалісты…) Тэму пара зачыняць і кропка.
Стары развод, яшчэ калі TON не быў закрыты, а паслядоўнікаў лохатроншчыкаў мора) Дурову не далі тэму раскрыць, можа і да лепшага
Мож таксама на форуме сваю крыпту прыдумаем? Лудзікойны можна назваць
У Пашы быў шанец выстраліць, усё ж ён даволі вядомы. Мог рэальна дапамагчы, пасля “адціску” ВК ён жа змог прасунуць Тэлеграм.