Google пачала вывозіць сваіх супрацоўнікаў з Расіі
Пагаворым пра жыццё
|
23 сакавіка 2022 г.
ад
PavelFredooc
|
14 Адказаў
|
503 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Google – адна з нешматлікіх амерыканскіх кампаній, што ўсё яшчэ працуюць у Расіі, аднак, як піша Bloomberg, Google ужо пачало вывозіць супрацоўнікаў з краіны на фоне павелічэння напружанасці з уладамі. Яблыкам разладу стаў відэасэрвіс YouTube. У кампаніі лічаць, што пасля таго, як відэасэрвіс заблакіраваў канал Міністэрства абароны Расіі, усё сапраўды ідзе да блакіроўкі YouTube у Расіі.
Пайшлі яны нах – дурачкі
Сваё нармальнае нічога стварыць не змаглі, цяпер яшчэ губляем такія кампаніі. Спачуваю Усім, хто зарабляў на YouTube
Можа па рублю ім вышлем на дарогу са скатэрцяй?!Скінемся?!Я маю на ўвазе па адным рублю т.к 50 капеек на дарогу гэтаму сброду напэўна не перавядзеш ,сістэмы перакладу не прымуць)))))))
Чубайс паходу таксама пад работніка гугл закосіў😂
Дзякуючы гэтаму сброду ты зараз тут сядзіш увогуле і не толькі тут😂
ПРАЎДА?!Які ты разумны аднак?!Скажы яшчэ, што дзякуючы Гэнры Форду я зараз езджу на аўтамабілі………..ці яшчэ нешта падобнае.
…мне нават сорамна стала…………..быццам
Канешне праўда і тут разумным быць не трэба, каб гэта ведаць. Без іх мы б ля вакна сядзелі глядзелі па вечарах або ў зомбаяшчык 😂
я ўстрымаюся ад каментароў…………….
спадзяюся дыферамбы па Макдональдсу пяць не будзем супольна…….тем больш па франшызе ён нікуды і не пайшоў))))))))))))))))))
У мяне вось мерседэс (праўда трохгадовы і я так і не паспеў яго пад новы год зліць т.к новая ешка мне не прыйшлася уе…п.ищная па душы)так я зусім не шкадую што яны пайшлі…..пашлі б яны ў …опу са сваімі машынамі таксама.продам на хер куплю карэйца сабе.Карэйцы і кітайцы ж цяпер нам браты.)))))))))
У Маскве грузін здаровых многа жыве,не турбуйся,усе крадуць і тут і там і ніхто так не кажа і не думае так што не турбуйся Спартак)))!у лапцях ніхто не ходзіць ні ў Расіі ні ў Грузіі так што не прыдумляй!Калі што будзем ездіць фарваць у гейЕўропу ў лохаў )))))) грузіны і армяне гэтым толькі і жывуць))))))))Калі што ў нас братоў цэлая Беларусь ,а цяпер і Крым з ДНР І ЛНР!Усе карысныя выкапні свету ў нас!Лясы,палі,рэкі і моры!Украсьці не перакрысьці!Крадуць тысячу год і ніяк усё не заканчваецца і не скончыцца ніколі!Так што ўсё будзе выдатна!А якая ўлада нам гульнявым людзям пафіг бо для нас галоўная ўлада гэта гульня, а Багіня наша Фартуна і Ўдача!Адно ДРАНЬ!”Лохі ефрапейскія позакрывалі ўезд усюды ў наземныя казіно(словы на выбар ущэрбныя непаўнацэнныя недалёкія або проста дыряфффые -не лічыць абразай!) непаўнацэннае о.т..р..о..д.ь..е ж. Гэта як непаўнацэнныя ў школе калі іх макюць больш моцныя ў туалеце галавой у ўнітаз,а яны потым стараюцца бяссэнсоўна пакрыўдзіць моцных хлопцаў настукаўшы або на адлегласці называючы непрыемнымі словамі.Так і ефрапейцы паступаюць.Мне напрыклад фіялетава на гэтую гей Ефропу.!У нас усё ёсць сваё!І Байкал і Сочы і Крым і тайга і палі лясы карысныя выкапні,увогуле ўсё!Вытворчыя магутнасці браты беларусы захавалі з СССР яшчэ!Астатняе пабудуем!Да верасня непаўнацэнныя адменяць ўсе свае санкцыі дыряфыя і каб да Новага Года не замерзнуць будуць выць каб ім газ далі.
Калі заблакуюць ю-туб (што малаверагодна ўвогуле) то пастаў сабе ві пі эн і глядзі далей свой Ю-туб!І ўвогуле ўсё што душа твая пажадае!А лухту гэтую не ганьбі!Якія навошта лапці ўвогуле?!
Што датычыцца паеду ў Грузію…………нуў там цябе так і чакаюць)))ага!Грузін калі 40 тысяч засталося ў свой час калі персы і іранцы ледзь не вырвалі іх пад корань да каго яны звярнуліся?!Колькі цяпер грузін?!Правільна!4 з паўмільёна амаль!І ніхто там у лапцях не хадзіў у СССР!Цяпер не ведаю.Быў у Тбілісі тры гады таму ў ШАНГРІ-ЛА!КРУТАЕЙШАЕ КАЗІНО!І Ў ІМПЕРЫІ!Мяне гэта цікавіла!))))))))))))))
Чо вы сраецеся – рабіць няма чаго?
Большасць – так. Але тыя, хто прывык да зручнасцей, пэўнай надзейнасці, церпяць. Прастой прыклад, вось працаваў ты на upwork і ў адно імгненне цябе паслалі куды падалей і ты застаўся без працы, добра калі ёсць назапашванні :).
Усё быццам наладжваецца :).
Не сціпай, Спартак,у цябе таксама нядрэнна атрымліваецца😏
ну навошта спрачацца і каму-то нешта даводзіць? Усё роўна ўсе застануцца пры сваіх меркаваннях) Санкцыі заўсёды былі, нам да гэтага не прывыкаць, ды і рускім заўсёды было пафіг на заходняе меркаванне. Большыні з нас, у любым выпадку)