Голдфішка, вярніце WebMoney
Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак
|
16 мая 2018 г.
ад
Kross777
|
61 Адказ
|
1,906 Праглядаў
|
9 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вось тут бы ВЕБМАНИ было б вельмі дарэчы. Таму трэба неяк спрабаваць яго вярнуць. Пры такім раскладзе мяркую, што шанцы, што яго вернуць, павялічваюцца ў разы.. Пачнуць усім пагалоўна блакаваць Киви – як мне тады і што????
Яксьці мала народу галасуе за вэбмані, дачакаемся 26 мая можа нешта зменіцца.) Цалкам падтрымліваю ідэю, прапанаваную Kross777, таму двума рукамі галасую за вэбмані. Голдфішка, у чым праблема, зрабіце як раней вярніце “WEBMONEY у студыю”, пліз.
ПАДПІСВАЮСЯ)
Хіба казіно не знойдуць лазейку міма гэтага закона які забараняе банкам і плацежным аператарам праводзіць транзакцыі паміж фізічнымі асобамі і нелегальнымі анлайн-пляцоўкамі для азартных гульняў. Як кажуць, будзем пачакаць…😎
Дык казіно твае праблемы не хвалююць, яны будуць прымаць і адпраўляць бабосы, а калі табе заблакуюць рахунак – прыйдзецца вырашаць гэты трабл самому. Ківі – першы плацёж, які пад пагрозай, шматлікім падобны ліст пра блакіроўку ўжо прыходзіў, неўзабаве будуць прыходзіць больш людзям, якія хітруюць з казіно і стаўкамі ў онлайн-канторах.. Тым болей часта вывад падпісваецца тыпам (Букмекерская кантора, або казіно і ТП). Ад тады абгрунтуй, адкуль пайшлі грошы.. 🙂 Але паглядзім, засталося зусім крыху…
Мне пакуль пісьма такога кшталту не прыходзілі, чакаю…) Ну а пакуль амаль абнуліў рахунак на КІВІ, так пару “еврэяў” засталося як кажуць не даць не ўзяць)
Па ходу гэтая тэма для ўкраінскіх гульцоў ужо не актуальная, гэтыя… заблакавалі ВМ, праз браўзэр! Няма магчымасці зайсці ні на расійскія, ні на ўкраінскія сайты, хоць з ВПН, хоць без. Карацей, “ёпера балет” 😣
Усё працуе, праблем і перабояў з уваходам няма. Сёння літаральна аплачваў праз Вэбмані. Так што не ведаю, у чым праблемы, сяджу на ўкраінскім правайдары Інтертэлеком. Нязручнасць толькі адна – хуткасць інтэрнэту.. Так што не балет, усё нармальна пакуль, так што без панікі 🙂
Увечары ў мяне таксама запрацавала, увесь дзень не пускалі… Так на “панікера” пакуль не прэтэндую, грошы любяць цішыню, але з нашымі правіцелямі можна чакаць усякага рознага…) Чакаем 27 мая цікава, як адкажа казіно 😏
Дык нормуль я сам панікаваў, сяджу ж на украінскім правайдары, а з імі можа быць усё што заўгодна. Вось з поштай цэлая трабла, толькі праз VPN, ды і сацсеткі, яны могуць многа што заблакаваць, Ківі дакладна заблакуюць, яны такія.. Трэба прадстаўніка сюды прыгласіць, прасплюся і займуся, можа прыцягну ўвагу..
Калі прадстаўнік прынясе тваё запрашэнне, то для яго адразу ідзе такая тэма… Добра было б пачуць, ці гатовы яны ўнесці ПС вэбмані як альтэрнатыўную ПС, ну ў святле апошніх падзей ва Украіне? І якія яны могуць прапанаваць парогі для дэпазіту і абналичвання выйгрышу, скажам на ўзроўні плацежкі “эка” ці…)