Голдфішка перазагрузка, ці чаму не атрымалася...
Раздзел гумару
|
26 October 2022
ад
maxmox
|
18 Адказаў
|
932 Прагляду
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Кароче, пасля перазагрузкі злілі пару дэпазітаў, тут заходжу – гляджу ў асабістым кабінеце вісяць 50 фс, слот не паказаны, стукаю ў чат, адказваюць: заходзьце ў любы ад бетсофта, гуляйце, ўдачы. ну ок, заходжу ў любы, няма фс, сістэма просіць здзейсніць дэп.
Стукаю зноў у чат і атрымліваю вось такі адказ, ну проста пасмяяцца, бо такога яшчэ не бачыў)
Пішы ім, што дэпы былі тэставыя і не павінны былі вам паступіць 😂
Сапраўды, Міша піша.
Калі ўжо на тое пайшло, што фс былі тэставыя…
Думаю, што спіны былі б па 40 кап або 1 р. Гэта ж голд фішка, лаяльнасць ім не знаёма.
Іх любімае
слотікі граюць? ёсць сэнс дэпаць туды?
працяг банкету😁
Класны падарунак на 15 рублёў=0,24 цэнта))))))))) Глядзі не разары іх………..)))))))))))))
Мне аж 3 рублі наваліла ахаха перазагрузка ГФ прайшла паспяхова
Прадстаўнік голд фішкі, можаце вы адказаць, навошта гэтыя фрыспіны па 20 ці 40 капеек? Якія даюць 3-5 р., у што на іх гуляць? Калі вы распачалі сваю перазагрузку, можа, і лаяльнасць перагледзіце? А то як ніхто не гуляў, так ніхто і не будзе. Разумею, што бонусы не аснова казіно і гуляць трэба на свае сродкі, але шчыра кажучы, я лепш дэпну ў ваваду, чым да вас. Перагледзьце сваю працу, калі ласка, на двары 2022 год, а вы ўсё вядзеце сваю голд фішку як у 2006 годзе.
Прадстаўніка тут быццам няма і ніколі не было, быццам можа быць я, канечне, і памыляюся, але асабіста я не бачыў.
бываў, бываў тут прадстаўнік
Да прадстаўніку на праблемы гульцоў было плюваць з Эйфелевай вежы і тады, а зараз тым больш. Такое ўражанне, што ўсё “гэта” было затэйна як піар-ход і разлічана на новых гульцоФ. 😎
Для прыцягнення гульцоў нічога толкам і не зроблена. Далі нейкі бонус 50%, якім ніхто не скарыстаецца, і пару промакодаў па 5 рублёў 😂 Піяр-кампанія бомба, шчыра кажучы. А тое, што правайдары дабавілі – дык усё роўна, куча казіно, дзе лаяльнасць куды круцей. Роял-спіны хоць бы раз у месяц па 100р даюць актыўным, у ваваде турыку, а тут што? Яны б яшчэ ў дэма спіны давалі 🤣
Я там, па-мойму, з 2012 года, тыдзень як атрымаў ФС – адкрычу, дало, па-мойму, 30рЭ. Другі дзень спрабую зайсці, ўводжу Фсе правільна, піша памылка ўваходу і далей як звычайна “пошта або пароль”((( Ну ладна, вырашыў паспрабаваць аднавіць пароль, і што… Чакаю чакаю доўга чекаю.., ніКуя так і не прыйшло. Вось такая перазагрузка ГФ, проста няма словаў, адны выразы😣
Тады б ужо зрабілі як у голфішке было. Цэнты і даляры заменілі б капейкамі і рублямі, раз фрыспіны па такіх маленькіх стаўках!😵
як было 72 гадзіны чакання выводу сродкаў, так і засталося, перазагрузка не ўдалася і кропка.
Згодная, бесіць. Вывядзіце вы за гадзіну-дзве. Чаму мучыце? Вам жа кнопку 1 націснуць і ўсё.