GoldenStar казіно - падтрымка ад прадстаўніка
Падтрымка прадстаўнікамі казіно
|
3 сакавіка 2016 г.
ад
IvanPronin
|
185 Адказаў
|
8,993 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
табе трэба ў бетинхел звярнуцца, яны любяць плаціць за фэйкавыя лудоводы або даваць бабкі на гульню ў рулетку.
не-не, фэйкамі не займаюся, проста плаціць і ўсё, маўляў за крышу
Прадстаўнік абяцаў вывод на працягу сутак…Аформіў выплату, прайшло 28 гадзін, дагэтуль не вывялі, ну і што ж? У чаце кажуць пра 72 гадзіны…
Зноў цябе засмучаюць, так? Усё надакучыла і табе ўсё не падабаецца, не падабаецца, што зямля круглая, што бочка круглая? Ну спакойна пачакай выплату, назбірай трохі грошай, пабудуй хату ў Сібіры, дзе самая глухая тайга і будзеш шчаслівы 🙂
Падвожу врунaм пісю да носа проста)) так то ў мяне ўсё пучком, усё падабаецца..Па справе іншай казіно падрыхтаваў зусім мегасэнсацыю, чакайце, хутка
Макур, мяне ўжо нічым не здзівіш наконт косякаў у казінаў. Усё ўжо бачыў і дагэтуль назіраю. Возьмем нават казіно Азарплей, якое ва ўсіх рэсурсах занесена ў чорны спіс і што – там ніхто не гуляе? Яшчэ як уносяць дэпазіты і потым ходзяць па форумах і плачуць. Так што пішы не пішы мегасэнсацый усё роўна будуць гуляць.
У мяне ёсць адна сэнсацыя з пруфамі, камусьці будзе вельмі абідна
Увогуле, голденстар як былі кіндаламі, так і засталіся. Словы прадстаўніка ад 28 сакавіка: Здарова! З учарашняга дня апрацоўка заяў на выплату была скараціна ў тры разы і цяпер складае 24 гадзіны.
Цяпер такая шляпа, чакаю вывад другія суткі, пішу ў чат. Адказ:support
Пішу: як так то?
Апошнім часам правілы і ўмовы былі зменены. З усімі правіламі і ўмовамі Вы можаце азнаёміцца ў раздзеле “пра казіно” або перайшоўшы па спасылцы 🔗
На пару дзён памянялі тэрміны і потым зноў па-старому. Вось як такім людзям увогуле можна верыць? Нават у бомжэканкурсах кіндальніцтва))
Чакай чаго табе не цярпецца – не разумею?. Любое казіно само сабе гаспадар і танчаць яны так, як ім падабаецца і зручна. У многіх у правілах прапісана, што могуць у любы момант змяняць свае цудоўныя правілы. Чакаў два дні і яшчэ адзін дзень пачакаеш. Вось калі па тэрмінах не заплацяць, тады будзеш абзываць іх кідакамі. Ты пішаш як былі кідакамі так і засталіся. Калі ты ведаў або меркаваў, што яны могуць кінуць, то навіщо ўвогуле гуляеш у такія ўстановы – таксама не зразумела мне? Макур, прасці, але ты дакладна або сямімесячны, або ж не з нашага свету, можа ты іншапланецяніна? 🙂. Тэрпення і благаразуму табе.
У выхадныя яны, па-мойму, увогуле не выводзяць. А цяпер яшчэ і 4 выходных запар.
да я з магаза браў купон з фрыспінамі, інакш бы што я там забыў, ну і трохі вырашыў зняць)
Чакай, цярпі і будзеш атаманам🙂 Калі ўмовы выканаў вывеядуць. Кінуць не асмеляцца, бо на форуме ў іх прадстаўнік.
і так зразумела, што не кінуць, але ўсё ж ашуканцы канкрэтныя, усюды ўмудраюцца на…ць
Я таксама варчун, але не да такой ступені. Ты пераўзышоў мяне сто пудоў 🙂 Тэбе пакуль яшчэ не наепалі, а ўсяго толькі чакаюць да апошняга, калі ж ты ўсё праепеш 🙂 Але не смей залудзіць, табе яшчэ давядзецца са мной падзяліцца, я ж супакойваю 🙂.
Я ўжо ў чат пісала па гэтым пытанні, прадстаўнік на форум епопку рве, даказвае, што казіно – не тое, што было год таму. А па факце тое самае.
Вывелі за 27 гадзін у выхадны. Запыт на вывад 12-59 29 красавіка, выплата 16-01 30 красавіка. Бываюць часам невялікія затрымкі, выплаты цяпер прыкладна ў тэрмін – 36 гадзін +/- часам і адразу.
да тут у прынцыпе нічога дзіўнага няма )
9 дэпазітаў ))усё адразу ідзе ў мінус +3 разы фрыспіны (туды ж) +1 бонус адгуляны (туды ж) +лакi чып (без варыянтаў) . І дзве спробы вываду (адной адмовіўся) зараз 2 сутак ідзе 1000(гэта менш за дэпазіт, які зрабіў). Адказ чата падтрымка
Незаметна для вока зрабілі 24 гадзіны і адразу падкарэкціравалі))). Мала таго, што варыянт (хаця б штосьці падняць, блізкі да 0..судзячы па тым, што ў тэме практычна ніхто не адпісаўся, пра тое ..што казіно дае хаця б утраіць дэп ))) атрымліваецца ўсе няўдачнікі на форуме сядзяць)) (супадзенне?))). І гэта падман з вывадам (грошы, дарэчы, на балансе віснуць, чакаюць зліву))).
Да як бы гэта ўвогуле не казіно, а тупа засада для адабрання грошай, выводзяць адтуль я так зразумеў сумы да 5к, тут увогуле па-мойму ўсе па 1,5-2 штукі макс, у мяне там дэпазітаў ужо баксаў на 500, а бонус на першы дэп (2000 рублёў вагер х40) адыграны толькі на 50% ну вы зразумелі )
А, не, хлусню бонус на першы дэп адыграны на 67%, хацеў заскрыніць гісторыю дэпазітаў, але чамусьці не змог яе знайсці, раней дакладна была, відаць вырашылі прыбраць ), ну і гісторыя вывадаў, натуральна, пустая )))
цягнулі час жорстка, правілы мяняюць як хочуць, мяне цягнулі каля 40 гадзін, пакуль не пачаў у чаце пагражаць скаргай сюды, вывелі адразу, потым прадстаўнік у прыват пісаў, каб я выбачыўся і нібыта затрымкі не было і нібыта вывялі мне насамрэч усяго за 27 гадзін
Вельмі цікава, прызваць да адказнасці!!!!
Я гляджу, у цябе сёньня троль актываваны з самага ранку )))
27 гадзін гэта бла бла канечне, прайшло значна даўжэй, і цягнулася б яшчэ, калі б я не пачаў залу…., ну вы зразумелі))
Правілы мяняюць на хаду…былі тэрміны выплат 24 гадзіны(пост №40) зараз вярнулі зноў 72 гадзіны!!!