Gizbo не выводзіць грошы

Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак | 15 October 2024 ад | 5 Адказаў | 200 Праглядаў | 0 Рэакцый
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
12
Публікацыі
4
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
25.02.2024

Добры дзень. Я паставіла вывад на карту, сайт выдае, што нібыта перавышаны нейкі ліміт на вывад. Зарэгістравалася там сёння, поўная верифікацыя пройдзена, дэпазіт адыграны. Падтрымка паў дня мне не адказвае, ніякіх тлумачэнняў і інструкцый не дае, проста маўчанне і на сайце, і ў тг, і па пошце. Адзінчы раз адказалі змяніць люстэрка або іконку вываду (?), гэта натуральна не дапамагло. Метад на дадзены момант мне даступны толькі адзін, бо дэпазіт быў зроблены з карты і вывад 4000р (на мой непапулярны банк) таксама даступны толькі адным метадам.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
14
Рэпутацыя
1 331
Публікацыі
8 033
Падпісчыкі
20
Рэгістрацыя
16.03.2023
Aol11, 15 October 2024
Добры дзень. Паставіла вывад на картку, сайт выдае, што нібыта перавышаны нейкі ліміт на вывад. Рэгістравалася там сёння, поўная верыфікацыя прайшла, дэпазіт адпрацаваны. Падтрымка паўдня мне не адказвае, ніякіх тлумачэнняў і інструкцый не дае, проста маўчанне і на сайце, і ў тг, і па пошце. А [...]

Добры дзень!
Падавайце скаргу на форуме ➡️Напісаць скаргу на казіно

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 087
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020

Я думаю, што ўжо пара адпраўляць Групу Роялл у спіс назірання, усе межы перайшлі, нармальнага разумення сітуацыі няма, іх умовы даўно вядомыя кожнаму ру-гуляру і форумчаніну і адміністрацыі форуму, але не прадстаўніку самой партнёрскай Рояллаў, які, здавалася б, павінен адсочваць сітуацыі і прымаць меры, ні нават прадстаўнікі большай часткі з 12 Ті шлаковых месцаў нічога не збіраюцца прадпрымаць!!! Старда як выключэнне, але і яны пачалі нахабнець. Думаю, было б правільна прагаласаваць разам за перанос іх групы ў спіс назірання форума, тым больш што некаторыя з іх месцаў даўно ўжо заслужылі цвёрдую пастаноўку ў чорны спіс!!!

Ад сябе: за апошнія паўтара года ў мяне ёсць відэазапісы па іх, асабліва з Рокса, трохі са Старды і некалькі відэа ад іншых гульцоў з іх месцаў з сур’ёзнымі прэтэнзіямі да іх, усе рукі не даходзяць домантіраваць матэрыял або пачаць ім прад’яўляць патрабаванні па сутнасці! Але факт таго, што гэтая сетка пераступіла ўсе межы – гэта несумненна💯Факт!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
12
Публікацыі
4
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
25.02.2024

Праблема вырашылася. Вывялі альтэрнатыўным метадам – на крыпту. 

0
-1
-1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 087
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
Aol11, 15 October 2024
Праблема вырашылася. Вывялі альтэрнатыўным метадам – на крыпту.

Мы рады за вас!Але тым не менш,то,што гэтая тэма дапамагла і яе чытае прадстаўнік (не)роял💩🤮 групы,не вырашае агульнага вопраса па беспарадку ўсёй сеткі роялаў па адносінах да гульцоў рунета!!Праблемы ёсць і іх шмат і гэта ўжо не праблемы ,а Пастаяннасць!!З некаторых месцаў гульцам проста даводзіцца “выгризаць” свае грошы на вывад  з дапамогай нашага форума!Ну а пра астатнія фішкі і падман і недабрасумленныя ўмовы сеткі Роял я ўвогуле пакуль маўчу!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...