Gizbo не выводзіць грошы
Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак
|
15 October 2024
ад
Aol11
|
5 Адказаў
|
200 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Добры дзень. Я паставіла вывад на карту, сайт выдае, што нібыта перавышаны нейкі ліміт на вывад. Зарэгістравалася там сёння, поўная верифікацыя пройдзена, дэпазіт адыграны. Падтрымка паў дня мне не адказвае, ніякіх тлумачэнняў і інструкцый не дае, проста маўчанне і на сайце, і ў тг, і па пошце. Адзінчы раз адказалі змяніць люстэрка або іконку вываду (?), гэта натуральна не дапамагло. Метад на дадзены момант мне даступны толькі адзін, бо дэпазіт быў зроблены з карты і вывад 4000р (на мой непапулярны банк) таксама даступны толькі адным метадам.
Добры дзень!
Падавайце скаргу на форуме ➡️Напісаць скаргу на казіно
Я думаю, што ўжо пара адпраўляць Групу Роялл у спіс назірання, усе межы перайшлі, нармальнага разумення сітуацыі няма, іх умовы даўно вядомыя кожнаму ру-гуляру і форумчаніну і адміністрацыі форуму, але не прадстаўніку самой партнёрскай Рояллаў, які, здавалася б, павінен адсочваць сітуацыі і прымаць меры, ні нават прадстаўнікі большай часткі з 12 Ті шлаковых месцаў нічога не збіраюцца прадпрымаць!!! Старда як выключэнне, але і яны пачалі нахабнець. Думаю, было б правільна прагаласаваць разам за перанос іх групы ў спіс назірання форума, тым больш што некаторыя з іх месцаў даўно ўжо заслужылі цвёрдую пастаноўку ў чорны спіс!!!
Ад сябе: за апошнія паўтара года ў мяне ёсць відэазапісы па іх, асабліва з Рокса, трохі са Старды і некалькі відэа ад іншых гульцоў з іх месцаў з сур’ёзнымі прэтэнзіямі да іх, усе рукі не даходзяць домантіраваць матэрыял або пачаць ім прад’яўляць патрабаванні па сутнасці! Але факт таго, што гэтая сетка пераступіла ўсе межы – гэта несумненна💯Факт!
Праблема вырашылася. Вывялі альтэрнатыўным метадам – на крыпту.
Мы рады за вас!Але тым не менш,то,што гэтая тэма дапамагла і яе чытае прадстаўнік (не)роял💩🤮 групы,не вырашае агульнага вопраса па беспарадку ўсёй сеткі роялаў па адносінах да гульцоў рунета!!Праблемы ёсць і іх шмат і гэта ўжо не праблемы ,а Пастаяннасць!!З некаторых месцаў гульцам проста даводзіцца “выгризаць” свае грошы на вывад з дапамогай нашага форума!Ну а пра астатнія фішкі і падман і недабрасумленныя ўмовы сеткі Роял я ўвогуле пакуль маўчу!