Гісторыя сантэхніка, які зрыў джэкпот у $14,5 млн

Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты | 27 верасня 2022 г. ад | 5 Адказаў | 297 Праглядаў | 0 Рэакцый
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 055
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.

Не заўсёды вялікая ўдача і вялікія грошы прыводзяць да шчасця: аўстралійскі сантэхнік сарваў джэкпот $14,5 млн у латарэі Powerball, але не змог правільна распарадзіцца грашыма і быў асуджаны на турэмнае зняволенне. Гісторыю 26 верасня расказаў Daily Star.

Шчаслівы мільянер Джошуа Уінслет, якому на момант выйгрышу было 22 гады, адразу пасля перамогі ў латарэі пачаў весці «геданісцічны» лад жыцця. І гэта пры тым, што яго фінансамі кіравалі бацькі праз даверны фонд. Нягледзячы на гэта, Уінслет атрымаў дастаткова грошай, каб кінулі працу і купіць нерухомасць у Паўднёвай Аўстраліі і Новай Зеландыі, а пасля «безнадзейна прыстрастіўся» да забароненых рэчываў. Сваё жыллё ён ператварыў у наркапрытулок, дазваляючы натоўпу «сяброў» весяліцца за свой кошт, забяспечваючы іх рэчывамі.

У 2020 годзе паліцыя правяла вобшук у яго доме і канфіскавала наркатычныя рэчывы, а таксама пісталет і боепрыпасы (зброю схавала на даху адзін з наведвальнікаў прытону).

У выніку Уінслету былі прад’яўлены абвінавачванні ў гандлі наркотыкамі і захоўванні неліцэнзійнай агнястрэльнай зброі.

Падчас правядзення расследавання абвінавачаны звярнуўся па лячэнне ад нарказалежнасці і паступіў у міждзяржаўны рэабілітацыйны цэнтр для нарказалежных, куды планаваў вярнуцца і пасля вынясення прыгавору.

Суд улічыў яго жаданне: у сярэдзіне верасня Уінслет быў асуджаны на тры гады і дзевяць месяцаў пазбаўлення волі з 18-месячным тэрмінам без умоўна-досрочнага вызвалення, аднак прыгавор быў адкладзены на двухгадовае вызваленне пад залог. Калі асуджаны будзе весці сябе прыкладна гэтыя два гады, на гэтым яго пакаранне скончыцца.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 319
Публікацыі
32 004
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

Ёсць меркаванне, што грошы – гэта не проста “бабкі”, а такое сабе энергія, якой трэба ўмець кіраваць… І калі не хапае ўнутранай сілы ўтрымаць яе, то адбываецца тое, што апісана вышэй ці нешта падобнае. 😎

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 368
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.

Ой, такія вялікія грошы часам ператвараюць людзей не ў лепшы бок, шальныя грошы дрэнна ўплываюць на людзей, тым больш на моладзь, якая не ведае сапраўднага значэння грошай. Гэту маладому хлопцу, магчыма, пашчасціла ў апошні раз. Ён проста не зразумеў, што гэта фартовыя грошы і што можа ў апошні раз удача ўсміхнулася. Затое ёсць чым пахваліцца перад сакамернікамі, што яму было занадта кайфова і ён не разлічыў. Тут дэмагогія не патрэбна, адным словам – шальныя грошы нічога добрага не прыносяць… Усім удачы, міру і дабра.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
396
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
13 чэр 2018 г.

НУ гісторыя банальная , хто сказаў што будучы звычайным работягай ён не торчаў , можа не ў такіх маштабах канешне, звычайнаму абывацелю гэта канешне здаецца глупствам а я вось яго цудоўна разумею , ахаха

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 368
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.
Manitu, 27 верасня 2022 г.
НУ гісторыя банальная , хто сказаў што будучы звычайным работягам ён не тарчаў , можа не ў такіх памерах вядома, звычайнаму абывацелю гэта вядома здаецца дурніцай а я вось яго выдатна разумею , ахаха

Каротка мне як то паказалі відэа кліп, дзе  знаёмы абколены дзіўны, ну родзічы натуральна перажываюць за яго. Я ім кажу, відаць жа як яму добра, навошта вы да яго прывязаліся, яму кайфова. Ён жа з грашыма хлопец, вашы грошы яму на хуй не патрэбныя, траціць свае і зарабляе, у вас ніколі не папросіць, родзічы ад яго не церпяць у плане фінансаў, ведайце ж як бывае, што наркі сваіх турбуюць, а ён не асмеліцца. Дык пакіньце вы яго, няхай кайфуе далей, яго ўсё задавальняе, няма ў вас прычын за яго перажываць. А родзічам суджана за свайго перажываць, хоць няма прычын. Жыццё кайфарыкам, а вам цярпення і спакою, кажу я родзічам і ўсім. Усё нічога ў яго, нос у кайфе і нікому не перашкаджае. Разве што шкодзіць свайму здароўю. Пагадзіцеся, што многія пазайздросцяць такім кайфарыкам 😀 я не хацеў бы апынуцца на месцы гэтых наркоў. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...