Гісторыі ігроманаў і пра ігроманаў. Лудо-гісторыі

Раздзел гумару | 11 February 2015 ад | 6 Адказаў | 3,040 Праглядаў | 0 Рэакцый
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 647
Публікацыі
5 753
Падпісчыкі
111
Рэгістрацыя
12.07.2013

Нагла сцягнуў з Невера – але гэта ПЯЦЬ! Без сляз не можна!!!

Каротка, была адна гісторыя, без сляз успамінаць немагчыма. Справа была прыкладна ў 2005. Тады апараты ў маскве былі на кожным куце. Ну і, канечне, я тады гуляў па чОрнаму. Як-то ўзяў 50к, патэлефанаваў корэшу і паехалі на адну станцыю метро ад дома (бо там коніна і цыгарэты бясплатна). Ну гадзіну дзве пастукалі -40к. Сядаю за апарат семёркі такія скачуць з садавінай (цяпер ёсць такі на старгеймсе). Косар пхаю і па 200 як звычайна… 5к адразу. Здымаю… думаю яшчэ ці ўтой… пхаю косар… зноў 5 адразу… Была ўжо гадзіна каля 3-й ночы. Калі так здарылася раза 10 мой п’яны мозг падумаў… (чорт, часам абалдаеш раніцай, што ў галаве па сінку адбывалася) ВОТА ЯНА!!! СХЕМА (Слова выдалена сістэмай)!!!! Усем (Слова выдалена сістэмай)!!! Ну кароче паднімае мяне апарат да 200к. Усё рэальна па схеме 1к пхаеш па 200 і ад 3 да 5к дае. Часам з’ядаў, але цуд апарат упэўнена ебашыў у +. Карацей сяджу такі кароль свету… бабкі бегаюць толькі капусту з конінай прыносяць (я ім на чай пяцёрку падкінуў, каб апарат не страціць)…. і пачуццё такое… увесь свет (Слова выдалена сістэмай) прагінаўся і крутэй за цябе няма нікога (+ літран каньяку ужо сядзеў, і ўся алчная Люблю Lineage2loveyou унутры памнажалася на 100). Тут настала 9 раніцы…. Старыя памятаюць, што з 9 да 10 у апартных перапынак на ўборку. Я ўпёрся да апошняга, але (Слова выдалена сістэмай) 2. Сур’ёзнае (Слова выдалена сістэмай) ахоўніка дало нам зразумець, што правілы ёсць правілы і нам давялося пакінуць установа. У кішэні дзе-то 230к, ногі не трымаюць. Гадзіну цыркаляваць на вуліцы зусім не варыянт. Кавярні зачынены. Ну навошта ж так, салодкі, рабіць… паехалі спаць… Па дарозе, пішу жонцы смс – “Дарагая, хутка ў мяне будзе да (Слова выдалена сістэмай) бабла. Я сёння не прыйду. Ёсць супер тэма! Потым раскажу.”. Прыйшлі да корэша, паставілі будзільнік, каб устаць праз паўтары гадзіны і фтыкнуць далей! Што дзіўна – прачнуліся (то ці пахмелле не паспела наступіць, то ці эйфорыя не давала сну забраць нас). Прачнуўшыся ў ляп-ляп прыстойна, цвёрда вырашылі аб’ехаць усе гульнявыя пакоі ў радыусе 10км і здымаць, здымаць . Але! Для пачатку вырашылі вярнуцца туды ж… і (Слова выдалена сістэмай) “дабраць” з таго!! Трэба сказаць, што пасля гадзіннага сну галава трохі выйшла з туману… але на хвілін на 5))), бо прачнуўшыся ўжалі адразу па 100 віскары. Так вось у гэтыя пяць хвілін у галаве прамільгнула адзіная цвярозая думка, што “якая тая Люблю Lineage2loveyou задума…”…. Але яна хутка растварылася пад ціскам алкачкі і думкамі пра Лас-Вегас і кучу бабла. чорт, вось зараз пішу… ржу, не магу… Без сляз немагчыма ўспомніць)) . Карацей, прыязджаем у апаратную…. там ужо іншая змена… ахоўнікі і дзяўчаты ўсе іншыя… Але не сутнасць… сядаю з крутым еблам покерфейс за семёркі… вось так вось косар – 0, вось так вось – 0, вось так вось – 0, вось так вось – 0. Што за Люблю Lineage2loveyou?!!??? вось так вось 5 – 0, вось так вось 5 -0, ХУЯЯК 10 – 0. Пакуль корэш пайшоў за конінай да бару, у мяне засталося ўсяго 20к.. Ён прыходзіць і кажа – “Ну што, здымаеш па “схеме”?” Я кажу – “Так, як я вас усіх люблю!яць здымаю… абсніўся ептыл)))) Давай каньяк!!!” Кароче 15рык на сауну пакінуў і заснуў на (Слова выдалена сістэмай) у джакузі… Мяне дзяўчына-адміністратар будзіць – “з Вас 22к”, я вочы чырвоначкія адкрываю, кажу – “якага (Слова выдалена сістэмай)!??” Яна кажа – “Вы знаходзіліся ў сауне 12 гадзін, і спалі ў джакузі, я Вас будзіла, але Вы паслалі мяне на (Слова выдалена сістэмай)!” Я лапу падняў, а скура як (Слова выдалена сістэмай) у фільмах жахаў))) звісае такая ўся дрыблая буграмі… Я кароче 15ху ёй аддаў, сказаў – “Мозг не любі, бачыш вельмі дрэнна чалавеку…” Выйшаў на вуліцу…. паглядзеў на неба… і абалдыў па поўнай ад сваёй тупасці)))) Вось так не здзейснілася мара ідыёта
П.С.: Жонка нават не спытала нічога…. падумала, што я зусім абалдыў такія нелепыя апраўданні ляпіць, каб дома не начаваць))))

Крыніца: http://neverfold.ru/showthread.php?p=1404807

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
987
Падпісчыкі
11
Рэгістрацыя
13.08.2015
IvanPronin, 11 February 2015
Нагла сцюрылі з Невера – але гэта ПЯЦЬ! Без сляз нельга!!! Кароч, была адна гісторыя, без сляз успамінаць немагчыма. Справа была года ў 2005. Тады апараты ў маскве былі на кожным куце. Ну і, вядома, я лудзіў па чОрнаму. Яксьці ўзяў 50к пазваніў карэшу і паехалі на адну станцыю метро ад дома (б [...]

Гісторыя, жадоба фраера загубіла.Яшчэ і п’яны катать гэта пздц іх траціць трэба адразу ! Ладна хоць на сауну засталося … 😁

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Novice
Ранг
1
Рэпутацыя
0
Публікацыі
8
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
28.10.2015

Добрая гісторыя)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
27
Публікацыі
675
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
30.07.2015

Трэба было пісаць лудоводу! Зараз бы паглядзеў!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 196
Публікацыі
31 744
Падпісчыкі