GGbet казіно. Масавыя блакіроўкі гульцоў
Абмеркаванне онлайн-казіно
|
12 August 2022
ад
ludimvplus
|
78 Адказаў
|
3,567 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Хлопцы, нешта дзіўнае творыцца з конторкай ggbet. Сёння заблакавалі вялікую колькасць гульцоў, сам асабіста бачыў занос у аднаго стримера, і пасля заяўкі на вывад – блок. Прычыны стандартныя: злоўжыванне бонусамі, махлярскія схемы пры адагрыванні. Казіно шчодрае на бонусы, але тых, хто ў плюсе, відаць, не любяць. Будзьце зараз з імі асцярожней, ды і ў далейшым. Лепш пакуль устрымацца ад гульні ў іх. Але нейкім чынам трэба на іх паўплываць. Яны творяць беспредел.
P.S. магчыма ўзяліся за расійскіх гульцоў.
Дзякую за інфармацыю👍
Па ходу гэтаксама як ВВ, спачатку раздаюць тлустыя боны на дэп, не па адзін раз, а кожны дзень – у вацапе, у твітэры, на пошту, у смс… а потым не цягнуць лямку і пачалося, ужо тыдзень да іх не заходзіў, як убачыў першую скаргу, а за ёй аўтаматная чарга з падобных… ну што тут сказаць – кантора даплыла…
ну судзя па завуаляванаму адказу ў чаце – злоўжыванне бонуснай палітыкай – будзе з’яўляцца аргументам для блакіроўкі кожнага першага акка ў бліжэйшай будучыні…
а я ж думаю, што мне не выводзяць – даўжэй за паўгадзіны ўжо 😆 скурвела кантора, відаць
напішы потым пліз, што ў выніку. Я проста сам у іх рэгулярна гуляю, але цяпер страшнавата.
Сёння мяне заблакавалі, пятак не вывелі, скаргу падаў, паглядзім што будзе, галоўнае да гэтага мінімум год гуляў без праблем((
так і нават калі і вывеядуць, чаго, канечне, вельмі хацелася, у наступны раз ізі раком паставяць, гэта ўжо нават не званочак, гэта сапраўдная падстава забыць пра іх, хаця б да таго часу, пакуль на форуме прадстаўнік не з’явіцца, у чым я моцна сумняваюся…
так я ўжо ў душы развітаўся з баблом, ну хаця сума невялікая
ок, напішу калі выкінуць з акка… я нават потым у чат не пайду, і так усё ясна
прыемная нечаканасць, але вывелі толькі што (полтара гадзіны выводзілі)
але думаю, пакуль не варта там гуляць, пакуль прадстаўнік не з’явіцца і не раскажа, за што баняць натоўпы
Тэма гарачая і цікавая на гэтым этапе, будзем сачыць… Усіх неабыякавых просьба інфарміраваць пра любыя негатыўныя падзеі, звязаныя з гэтай канторай.
😄Нават і не ведаў што такая “свалка”чарговая існуе.цікава колькі ты
@babay29
з яе хаця б нешта выводзіў?
І дзе Вы ўвогуле такія месцы знаходзіце?каб галаўны боль сабе потым дадаць лішнюю?!
Гэта чарговая схема-разводка, адкрываюць быццам казіно, а на самой справе часовы, так бы мовіць, кашалёк – як толькі набяруць патрэбны плюс, пачнуць злівацца, не лезьце, хлопцы, на незразумелыя праекты, лепш паглядзіце водгукі на Латэст, а потым думайце.
Гэтую контору нейкім чынам аб’юзілі, скуплялі аккі вэрыф, мабыць прыкрылі))
так я ж ерунда учора зайшоў, падняў трохі грошай, і замест выводу, натэ вам бан))))
Усе ведаюць, што гэтую кантору можна было аб’юзіць. Я ўпэўнены, што большая частка заблакаваных гулялі ў слоты на бонусныя грошы, дзе можна было назапашваць раўнды або бонус. Мне такі блэк прыйшоў яшчэ некалькі месяцаў таму. Вось зараз яны масава ўзяліся за праверку ўсіх аккаў. Ды і слоты ўсе адключылі ад бонусных грошай, дзе можна было назапашваць.
Трэба будзе праверыць. Заблакуюць – і пафіг
даа не так ужо і абідна было б калі б так рабілі, а калі не промышляў такое, што рабіць???? я проста вось, напрыклад (разумею, што гэта капейкі) тры дні запар гуляў на бонусы, адмываў сумленна, вывёў 50k, на чацвёрты дзень увогуле зайшоў у Дзінополіс (дзе нельга гуляць на бонусныя, калі што) лавіў там х2к і на табе банан)))
@urbanjungle@urbanjungle
Казіно гэта працуе ўжо больш за два гады. Якая аднадзёнка?
Так, чувак, па ўсім бачна, не разумее, пра што размова)
Я асабіста ведаю некалькі гульцоў, якіх забанілі, гуляюць у казіках шмат гадоў і выдатна ведаюць пра забарону нешта назапашваць у слотах. Блок прылёцеў, таму што яны паспяхова адмывалі бонусы, без якіх-небудзь парушэнняў. Пайшлі ў плюс.
ок, раскажы падрабязней.
Не зразумеў, пра што табе расказаць?
P.S. Так, не спрачаюся – і такіх баняць таксама. Але большасць баноў зараз менавіта з-за накоплівання ў слотах. Пад гарачую руку могуць патрапіць любыя гульцы. Гэта, канешне, не робіць гонар канторы. Але і не варта там гуляць па-вялікаму, каб не шкада было бабла, калі заблакуюць у выпадку заносу.
кароч, яны кінуць і ім пафіг на скаргу?
Кожнае казіно можа кінуць.
Мне была такая же предъява, хотя я вообще никогда не копил ничего.
ЗАЛАТЫЯ СЛОВЫ!!!