Гэтжи перамог Фергюсона тэхнічным нокаўтам на UFC 249
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
10 May 2020
ад
loloffa6a
|
7 Адказаў
|
1,131 Прагляд
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Джастын Гэтжы перамог Тоні Фергусана тэхнічным нокаутам у поединку за часовы тытул у лёгкай вазе на турніры UFC 249 у Джэксанвіле.
Поединок працягваўся пяць раундаў. У заключнай пяціхвілінцы суддзя спыніў бой з-за пашкоджання нагі ў Фергусана. Гэтжы перамог і стаў часовым чэмпіёнам UFC у лёгкай вазе.
Раней паведамлялася, што чэмпіён UFC у найлёгкай вазе Генры Сехудо аб’явіў пра завяршэнне кар’еры ў ММА.
букі нававарыліся не па-дзіцячы,добра што на бітвы не стаўлю,а Тоні дапі..ўся,цяпер ход Хабіба) Я так разумею Гэтжы выйшаў на Конара цяпер?!
якія там каэфы былі, пэўна што за Тоні перавал быў….
ніхуя сабе ,я і забыў пра турнір, зараз паглядзім
Бой быў за тытул часовага чэмпіёна. Таму наступны бой павінен быць з Хабібам, Канор тут увогуле лішні. Яму б з Порье пацягнуцца для пачатку.
Я, канешне, не эксперт у гэтых баях, але Фергюсон такое адчуванне, быццам ён увогуле не быў гатовы і проста граў у паддачкі, ён жа круты баец, а драўся зусім пасіўна. Магчыма, вырашылі зноў бабок зрэзаць.
ну як пасіўна то?😮 Усе пяць раундаў Тоні ціскаў і дамінаваў, у канцы другога раунда аперкатам ён адправіў Гэтжи ў лёгкі нокдаун, і калі б не скончыўся час, Тоні цалкам мог яго дабіваць. Лічу, што ўзрост дае пра сябе знаць, хуткасці ўжо не тыя, Гэтжи быў хутчэй, лепш абараняўся, выстрэльваў пушачныя лоўкікі і перамог па справе!