Гэта парушэнне. Новыя дапаўненні да правілаў
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
3 December 2018
ад
MariyaKonor
|
41 Адказ
|
23,580 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Расійскі народ. Не каб вучыцца чагосьці новага, лепш будуць забіваць на гэта.
“Навенькае”, гэта што, прабачце?
Браць спасылку з сайта, а калі няма на сайце, прапісываць тэкстовуху?
І пры чым тут Рускі народ?)
Ну мы ж тут усе “братскі народ”. І так, калі для многіх гэта было так складана, лягчэй было ўзяць незразумела адкуль спасылку і ўставіць яе. Тым самым парушыўшы правілы форума.
Пасля размяшчэння гэтай тэмы я назіраю толькі прагрэс ад большасці, астатнія падцягнуцца – слабыя здадуцца.
plja! узгадаў відос – гэта супер! Зыс із Спарта – ідзі на йух – гэта …. а вось тут забыў, што далей было…. фак!((
Зыс з Спарты і з нагі ён гонца ў калодзеж ..
Гэта, канечне, усё зразумела,незразумела адно: Марыя Конар – яна, а ў тэксце я вас папярэдзіў…….?
Шчыра кажучы, імха ўвогуле пафіг, гэта як-небудзь паўплывае на якасць працы форума? Ці ты жананенавіснік, мякка кажучы.
Падобна, цябе пакрыўдзіла, што твае 3 пасты з 4 за 2$ прайшлі міма – не па правілах, як я зразумеў, не выканаў умовы, не прынялі, і ты раскапаў тэму 18 года, археолаг 😁 судзячы па паведамленнях, закранула; спачатку сам жа сказаў «да і пафіг» і на тым дзякуй! Але не паляцеў выкопваць тэму і зрэзацца да падлогі …😱
🙂 бо раней гэта быў акк іншага чалавека, які працаваў мадэратарам. Потым гэты чалавек пайшоў, Маша ўвайшла ў каманду і каб не множыць сутнасцяў перайменавалі нік усяго толькі на старым акке.
Хутка, да ўсяго, будзе яшчэ адна Маша ў камандзе (таксама дзяўчынку завуць Маша (і змовы тут няма)))) – медыя-менеджар Латеста.
похер. не похер… але на тэму ёсць правілы. Няма 1500 сімвалаў – водгук не залічваецца. Нічога складанага ж не напісана там…верагодна..
Так, не, проста ляжаў, чагосьці сумаваў, чытаў усё падрад і наткнуўся на гэтае паведамленне, вось увесь сакрэт. Цікава ж – жанчына ці мужчына, аватарка жаночая, а называе сябе ён!
Я ўвогуле люблю, калі няма чаго рабіць, пачытаць, не толькі дакументалістыку, гісторыю і г.д.
Скрыншоты пачаў месяц таму праглядаць з першай старонкі, часам, канешне, вось ужо на 54-ай спыніўся:))))
прям группа “Дзве Машы”. Добрый полицейский, Злой полицейский..😁
А на водзывы шчыра пафіг, я бачыў правілы, што там павінна быць 1500 напісана, я проста пісаў і ўсё, што напісаў – тое напісаў, нешта ўжо проста прыдумваць, каб дадаць да 1500? неее, нафіг, думаю – хай будзе як будзе. Гэтыя поінты траціць няма куды! Ужо ўсё, што можна, купіў, калі б што‑небудзь навенькае з’явілася.
А здымаць 25 долараў?! Не-е, шкада, па капейцы набіралася фіг ведае колькі, зняць, зрабіць дэп і за 3 хвіліны зліць!!! Нафіг трэба.
Вітаем яе ў нашай камандзе))