Гэта баг ці што?
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
28 April 2024
ад
Misha55
|
39 Адказаў
|
1,530 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У працэнтным суадносінах не ведаю, як там, але механіка таго, што з трох становяцца дзве сакуры, была з самага пачатку. Можна было банальна ўзяць любое казіно, у якім упэўнены, запусціць дэма-режым і пакруціць, таксама пераканайцеся, што такая механіка ёсць.
Я не сцвярджаў, што такога быць не можа) а казаў, што не сустракаў. Бывала, калі выпадалі тры, два ў поўны рост адразу і адзін не, ён і не падымаўся, часам падымаўся.
Калі ж выпадалі ўсе тры і функцыя гуляла – паднімаліся ўсе тры)
Вялікі дзякуй) круціць дэма-рэжым дзеля такога задавальнення я не адважуся.
Так бывае, дзве стаюць, а трэцяя – не, у мяне шмат разоў так было, і па пальцах пералічыць, калі ўсе тры не ў бонусе актываваліся.
У сола як-то вось так лавіў і гэта не x2, хоць ідэя для Quickspin:) :
Тое, што ў кагосьці ўсталі два Ваілда, але не ўсталі тры, або ўсталі тры, тое, што мы бачым гэта адно, а як яно павінна быць(у вытворцы) гэта зусім іншае і без спецыяліста тут не абысціся). 😎
Дарэчы, забыў сюды напісаць.
Запыт перадали правайдэру, паглядзім, што яны адкажуць па гэтым пытанні)
я шмат у слотах багоў бачыў. думаю нават можна асобную тэму ствараць з багоў слотаў (калі такой няма) там і не такое ўбачыш) Хоць гэта не баг
гэта чыстае наёбальніцтва, а далей усю гэтую ёбатуру можаце апраўдваць як хочаце. Казіно адразу чс
Казіно адразу чс – но хрен там, мы ж з іх бабло атрымліваем. Уся сутнасць латеста
Гэта ты заўважыў, а колькі такіх лахоў, што гуляюць, якія зусім не шаряць і з якіх можна так даіць
жабыч як там рыбалка?
Часам тупа бываюць графічныя багі, пры гэтым гульня працягваецца як і трэба.
Ну так, па-мойму, і па сёння не выпраўлена – 2 – дзясяткі на адным барабане ў Legacy of Dead, якія ніколі не гуляюць) усе сімвалы па адным, а менавіта два дзясяткі на адным могуць стаць 😀
Шось такое памятаю, не асабліва шмат у яго круціў
такіх дробных багаў шмат насамрэч, яшчэ і па 5 гадоў не выпраўляюць, вазьміце той жа спейс у якім гук багаваўся гады 2 чынілі 😁 відаць конторы бедныя і людзей няма хто гэтым займаецца 😀
Ды ўвогуле, яшчэ донаты будуць збіраць для выпраўлення багоў xD
Хлопцы, не варта раскрываць гэтую тэму. Вы маладыя, жартлівыя, вам усё лёгка. Гэта не тое. Гэта не Чыкатылу і нават не архівы спецслужбаў. Сюды лепш не лезці. Сур’ёзна, любы з вас будзе шкадаваць. Лепш зачыніце тэму і забудзьцеся, што тут пісалася. Я цалкам разумею, што гэтым паведамленнем выклічу дадатковы інтарэс, але хачу адразу папярэдзіць дапытлівых – стоп. Астатніх проста не знойдуць.
Далі адказ, відаць, і сапраўды рандомна спрацоўвае. Столькі гуляю і ўпершыню з такім сутыкнуўся)